Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    19. Listopad 2015. 14:10

Ive ne brini, puno cesce oni pogresno procijene nego sto pogode.. Meni je dr sad na zadnjem uzv rekla da je zapravo tesko procijeniti tocno zbog dosta plodne vode, rekla mi je da je 3890 ali da ona misli da je manji.. 
    Bit ce to dobro!

Sova5
    19. Listopad 2015. 15:28

I meni je doktor rekao da nema šanse da se točno pogodi i da ako se i fula, da najčešće daju više kila bebici a bebica je zapravo manja. Pa tako da ne brineš 

Zara, mislim da si u pravu. Sve koje smo ostale ćemo na kraju roditi u roku 24h 

Kiara5
    19. Listopad 2015. 15:35

Hvala cure na odgovoru, jedva cekam prvu šetnjicu!! 

Meni je moj ginic pogodio težinu bebe u gram!!!

plavojka
    19. Listopad 2015. 17:14

Evo mene s pregleda iz Petrove! I dalje otvorena za prst, nista se ne dogadja.. Ctg je ok, doktorica kaze mali divljak ;)
    Sutra idem ponovno na ctg, a ako se nista ne pokrene u cetvrtak ujutro na indukciju.. Pomoz' Boze

Zara6
    19. Listopad 2015. 17:14

Ive ne brini, vecinom fulaju, meni su sestru zamalo na cardki rez poslali-kao prevelika je beba, a sestra sitna i tanka, na kraju beba od 3570 grama- savrseno! Meni je na zadnjem pregledu gin rekao da mali ima cca 3500 i da ako izdrzim do termina da ce imati min 4 kg, a tko bi im znao vise.

Jutros sam opet bila na ctg-u, ocitava dosta trudova koje ja uopce ne osjetim, za 3 dana opet ctg,uzv i pregled. Moj frajer prije mj dana htio silom izaci, a sad ne zeli van- kaze muz da je vec tvrdoglav na mene i da ga vjerojatno predivro hranim pa uziva unutra 

Drob mi je ful narastao, uz to su i grudi narasle + guzica tako da me bas lipo ima, mislim  da sam na + 9-10 kg, staviti cu kasnije sliku ako stignem.

Ashley
    20. Listopad 2015. 11:17

Jutro trudnice...
    Čestitke svima koje su postale mame, a vi ostale, navijam za vas da se što prije bebice pokrenu i podor bude lagan i brz.
    Plavojka, kaskaš li ga kaskaš, ti si praktički bila naša terminuša  (Cvarak i ja: 12.10.), a gle: Cvarak već tri tjedna bebu hendla, ja skoro dva tjedna...a ti, prenesla tjedan dana (ako dobro brojim).
    Drži se i "Keep Calm i relax"- sve će to biti u redu

plavojka
    20. Listopad 2015. 12:00

Ashley da, malo vam zavidim ;) Moj malac se bas lijepo ugnijezdio i nikud se neda.. 
    Ma bit ce dobro, mora!

Sanjarica
    20. Listopad 2015. 13:03

Cestitke Lela na curici… 🎀🎀
    Mi smo u prvoj setnji bili sa 10 dana i to smo odmah skitale skoro sat vremena... S tima da sam  prije toga par puta bila s njom na terasi po par minuta... 
    Ive ne sekiraj se zbog velicine bebe tj kilaze... Meni su to jutro prije nego sam rodila radili uzv i rekli mi da je beba veca i da vj ima preko 4 kg... A nakraju se po noci rodila mala mrvica od 2,970 gr... Tak da oni to ocito znaju posteno fulat... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.