e glede kakice..nemojte se zabrinjavat ...normalno da beba nema stolicu i par dana...a kamoli dan dva...sve je to ok..i moja je iamla tu fazicu...pa tvrdu...jako...pa sad opet sve ok...i sad ima svaki dan..pravo lipo zdravo :D
koliko znam prve mjesece se tolerira čak do tjedan dana ako beba nema stolicu...a sve nakon toga se smatra zatvorom...znam da zvuči malo jao...ali eto...tako dr kazu :D a i znam iz iskustva ;)
Joj e pa nek više to krene, već me svi pitaju jel te strah i to.. Ma kakav strah, više me ničega nije strah samo da to više dođeeee....
Sova javi ako je što krenulo
Meni se inace dosta masti kosa i perem je svako drugi dan i sad sam u soku da nije oprana 20 dana i izgleda ok, cak sam tako i na kavi danas bila :)
Inace ja sam skoro cetveronoske hodala dobrih 15 dana od poroda jedva sam zube prala tako da i nisam bila u stanju!
Sto se vodenjaka tice meni su ga probili i bila sam u soku koliko je toga isteklo, nakon toga su bebi poceli padat otkucaji srca i brzo je uletila doktorica i ponovila postupak nakon cega je jos more toga isteklo. Znam da sam promislila uf sta bi bilo da mi je negdje sam puka.. Nisam mislila da toliko toga ima!
Btw osjecam se kao kravica, potopim sve sto stignem, krevet, podove sve.. samo siklja mlijeko :)
Fluffy
Jutros u zoru stiglo i moje malo cudo; 4010 grama, 52 cm. Potpuno prirodan porod, bez dripa, bez droge, vodenjak su mi pukli doslovno 15 min prije izgona. Nista u mene nisu uboli osim lijeka za skupljanje maaternice. To je ukraatko, samo o lipim stvarima pisem. E i porod mi je trajao od ulaska u rodiliste, do izgona 5 i pol sati, dosla u rodiliste sa trudovima na 3 min.
Lela cestitam!!
Bas mi je drago da je sve tako proslo!
Ja bila popodne na ctg-u, nalaz ok, al od trudova ni T!
Mom malom se bas nikud ne ide.. Sutra popodne idem na pregled pa cu vidjeti kakvo je stanje!
Sortiraj odgovore
Najstariji