Sova da, meni je bio inducirani zbog gestacijskog!! Nisu dali da pridjen termin pa sam rodila dan prije!!
Gel dobila u 13h, tek oko 4 počeli trudovi, tamo oko 6 drip, prije 20h rodila!!!
A bolucka me tu i tamo kao menstrualni bolovi. Ali još ništa konkretno. Malac je aktivan, ali nije nešto previše. ..
A vidit cemo, brzo će to doći. ..
Mene nis ne bolucka, uopce ne kuzim.. Povremeno mi se samo ukruti trbuh, pa se pitam jesu li to te BH kontrakcije..
I probode me povremeno u preponi.
Tak da mi se cini da se nis ne pokrece ;)
Jutro cure...evo i mene. Bila jucer na pregledu, kaze dr. da je sve spremno, zrela za porod, samo je pitanje trenutka. Nije mi rekao koliko sam otvorena, nego da sam prohodna. Sutra mi je uzv termin, pa idem na pregled plodne vode, ako se nista ne dogodi do tada. Jooooos maloooo, ajme!!
drzite se sve koje ste u zadnjim danima kao i ja. Sretno nm svima!!
Lela sretnioo!!!
Evo mene s pregleda! Jos uvijek prst prohodna (ko i zadnja 4 tjedna) ali kaze dr da osjeti ona da je mekse 😁😂!
U nedjelju moram ponovo na ctg, pa u ponedjeljak kod nje na pregled! Tad cemo vidjet kakva je situacija, pa me mozda naruci za izbacivanje Malenog u utorak kad je dezurna u radjaoni! Naravno ovisi o njegovom stanju tada..
A mozda se odluci i prije povirit ;)
Lela i Plavojka, sretnooooo, brzo i što bezbolnije Daj Bože da obje ove noći rodite i da ste već sutra u ovo vrijeme s bebačima na cicama
Ja došla s pregleda. Kod mene sve po starom. Mali ima oko 3100gr, lijepo ima dolje glavicu, sav je siroče zgužvan u trbuhu (možda ga to potakne da ranije krene) i CTG uredan. Za tjedan dana opet na pregled
Kako su nam ostale curke?
pozdrav svima.
evo da malo upadnem pa priupitam terminušu Sovu kako je? kako mi je lijepo čitati da ti malac ima 3100g. moj je prije 2 tjedna imao 3400g. ako izdržimo još 13 dana, mogao bi biti preko 4200g. sorry na pitanju, sigurno si već pričala o tome (a ja nisam često na ovoj temi) u kojoj bolnici ćeš roditi?
Hej dillb, planiram rodit u Vinogradskoj. To ti idem na preporuku frendice. Kao ona je bila tamo, bilo joj super i tak. Ja bi najradije da je jedno rodilište i da ne mogu birati, ovako sam milijun puta razbijala glavu kamo da idem. A na kraju krajeva, ako je porod super, super će ti biti bilo gdje i obrnuto. Pa mi se nije dalo previše komplicirati si život. A i pripadam pod Vinogradsku, pa ajd kao da je suđeno
Gdje ti planiraš?
Ja se osjećam kao da sam u 7. mjesecu trudnoće. Nemam nikakav osjećaj da sam na kraju. Malo mi je jače narastao stomak i to je to Zato se bojim da bi se to moglo produljiti... Iako, realno, može sve krenuti ove noći
Ako se ne varam, tebi je ovo druga bebica, je li tako? Jesi prvu rodila u terminu? Kako se ti osjećaš sada?
Što se veličine bebice tiče, svekrva mi kaže da je muž bio tako malo manja bebica. Imao je 3100 kad se rodio. Ja sam bila mrcina, pa je mali valjda na njega, hahaahha
Sortiraj odgovore
Najstariji