plavojka, ja nista ne osjecam, cekam bilo kakvo kretanje, ali nista...
ja imam vec mjesec dana trudove na ctg, do 85 cak bila i u bolnici, ali nista ne poticu, mala samo lezi unutra. Plodnu su mi gledali-amnioskopija, ok je. Jucer na termin prvi put, sad mislim da ce ju gledat svaka dva dana, ne znam... vidjet cemo, javim novosti ;) :*
Drage moje trudnice...sjećam se tih simptoma, nespavanje i slično...spremanje po kući i ostalo.
Želim Vam da se što prije pokrene i da su vam porodi blagi i brzi, te ugodni boravci u bolnici, a bebice zdrave, lijepe i jake.
Mi smo jučer došli doma, papamo, spavamo, piškimo i kakimo....Koliko beba spava , toliko spavam i ja.
Sova hahaha samo cu ti rec da sam ja u rodilistu setala od 1 navecer do 10 ujutro, hodnik dug ravno 10 metara i tako cijelu noc, ali sam se otvorila 7 i pol prstiju. Kasnije sam cula babice da komentiraju kako je to super i da je to zato jer sam setala! Iako ja sam imala lagane trudove cijelo to vrijeme :)
I jos nesto da vam kazem, ja sam ono totalna spavalica, inace po 10 sati u komadu. Otkad sam rodila tj ima 12 dana nisam spavala nijednom preko dana a po noci se budim 2 puta i san mi uopce ne fali. Toliko sam euforicna za sad da uopce ne mogu spavat :)
Puse svima!
Fluffy
Zvjezdice drzi se, cuvaj se i budi hrabra i snazna i dalje. Stvarno ti se divim i u mojim mislima si..javi nam se kad god budes htjela
Cure, svima nam je sad isto, cistimo po kuci i cekamo da se nesto pokrene. Jos uvijek ok spavam, jedino oko 6 odem na wc pa se ususkam opet u krevet do 9-10 sto je ful ok.
I stalno gledam je li treba nesto ocistiti, muz me tira da se odmorin i on oce sve srediti ali neda mi se lezati na kaucu. Pripremila sam mu posteljinu i sve sto treba namistiti u sobi kad se vratimo kuci, da bude cakum-pakum
Plavojka i meni se cini da se nasim malisanima neda ici vani po ovoj kisi, je da ja imam jos 15 dana do termina, ali sve bi mi mogle svaki cas. Inace ja svaku vecer imam malo jaci pritisak dolje, ali nemam bolove u ledjima,mozda sam se samonjos malo otvorila. Sova, Ive je li vas sto bas bolucka dolje?
Jesu vam bebaci dosta aktivni?
Bok trudnice… Samo sam malo svratila ovdje da vidim kako ste ..i vidim sve ste u iscekivanju i uzbudjene...i tocno se sjecam to mahnitog ciscenja stana...hahah...i ja sam tako svaki dan...
Nista, zelim vam svu srecu, da uskoro ugledate ta mala bica i da sve prodje u najboljem redu... Drzite se jos malo... Sada vam dani prolaze jako sporo al vjerujte mi da kad rodite letit ce vam dani...
Puse svima... 😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kako se zove ona grupa di prilazimO kad rodimo??
Da se priključim!!
Drage moje, ja sam prije poroda stalno šetala, skAkala na pilates lopti, pila čaj od listova maline i stvarno mi je bio ekstra porod!!
Meni bi ljudi rekli da pretjerujem ali ja bi taj porod sutra bez straha ponovila bez problema!!!
Dapače, to mi je najlipsi dan u zivotu!!!!
Moja Kiara je preslatka, lagano se navikavamo i super nam je!!!
I stvarno to... Ja koja sam bila "pusti me stat" sad ne spavam noćima i uopće nisam umorna!! Dapače, nikad nisam bila sretnija ni ispunjenija!! A nekad ne znam ni koji je ni dan ni sat ni kakvo je vanka vrime!!!
Drage curke,
hvala vam što nam pružate potporu Sigurna sam da govorim u ime svih nas kada kažem da jedva čekamo da vam se pridružimo!
Zara, mene ti ništa ne boli i zato se i bojim da bi to moje moglo potrajati. Jer nemam baš neke naznake da bi se nešto moglo pokrenuti. Jedva čekam sutrašnji pregled i da vidim jel ima šta drugačije. Možda nisam ni svjesna da je nešto počelo
Kiara, ti si išla na inducirani ili ti je samo krenulo? Na podforumu bebe imaš temu Jesenske bebe/mame 2015. i tamo ti se curke koje su rodile dopisuju.
Pusek svima
Evo ja stigla kuci s vjezbanja :))) cure iz grupe mi se smiju jer jos ne odustajem od njega, al sta da radim!
Skacem po lopti, muvam se, dosta hodam i stvarno ne znam sto bi jos poduzela! Muz kategoricki odbija seks :D
Bebac je i dalje prilicno aktivan, gura se dosta i trbuh mi stalno izgleda drugacije od njegovih nogica i guze koje stalno negdje proviruju!
A spavanje, a ono, kako koju noc, najcesce se isto ko Sova probudim u sred noci i oko 3,4 i onda sam jedno sat dva budna, pa zaspem jos negdje do sedam, pol 8 i to je to..
Ali osjecam se ok, ne fali mi ni sna ni energije..
I najiskrenije, iako sam vec prenijela jos nisam nemirna i ne osjecam napetost. Vazno mi je da znam da su mu u trbuhu i dalje dobri uvijeti a sad, kad ce izaci, to samo dragi Bog zna i vec ce on to providjeti!
Ali su zato svi oko mene nervozni i iscekuju! Mama je kao cool ali me zove par puta u danu s nekim glupim pitanjima (inace se cujemo jednom), a tata valjda vec dvije noci ne spava :))))
Muz se doduse dobro drzi, valda vidi da sam ja mirna pa ne panicari!
Kako vasi partneri guraju?
Sortiraj odgovore
Najstariji