Sova vjerujem da ti njsu dragi antibiotici na kraju, ali dobro je da se ne mucis s time od starta! Drzim fige da se brzo rijesis gadure
Puno vam hvala svima. Jako puno se molim i pricam i sa Bogom i sa Viliom. U dusi osjecam mir jer je njemu sada dobro, ali i veliku bol što nije samnom i što ga ne mogu grliti, ljubiti i maziti.
Osjećam ga oko sebe i sanjam ga.
Danas sam se rasplakala od sreće jer osjetim i vidim koliko nam pomaže, tata je poćeo dobivat ponude za posao i to odjednom dosta njih, a i mama.
Pričam mu svaki dan koliko ga volim i koliko mi fali, i da nikad neće biti zaboravljen.
Psihički još nisam dobro, niti mislim da ću skoro biti. Ali taj mir u duši mi on daje.
<3 Vilim <3
Zvjezdice stvarno ne znam osobu hrabriju i snazniju od tebe! Drago mi je da polagano ipak pronalazis mir i utjehu, i sigurna sam da je tvoj mali andjeo za to zasluzan!
Pazi na sebe
Draga Zvjezdice, kao što Plavojka kaže, zaista si hrabra i jaka. Samo nastavi tako i daj si vremena za oporavak. Moje su misli uz tebe Javljaj nam se!!
Trudilice, kako ste? Kako prezivljavate po ovom vremenu?
Meni je uzaa ova kisurina, ne hoda mi se po vani pogotovo kad puse, tako da mi je dosta kuce.. A i sinusi su mi se jucer opet turbo zastopali pa sad disem na skrge ;)
Cini mi se da se ni mom malenom ne da van na tu zimu :))
Heeej
Baš sam si jučer razmišljala da bih sada na kraju trebala ipak malo biti aktivnija da se to pokrene, ali radi ove glupe kiše ne mogu ništa. Jučer sam se ohrabrila otići u šetnju, ne moram ni reći koliko sam bila mokra... Ništa, šetat ću po stanu u krug
Plavojka, kada ti sada ideš opet na pregled? Kako se ide često kada si u terminu?
Zara, Ive, kako ste vi? Ima šta kod vas novoga?
Prosao jucer termin, 0 bodova, plodna voda mlijecnobijela, prohodna sam napokon za prst. Trudovi visoki ali ih ne osjecam, cekam bolove ili pucanje vodenjaka
Lidija, baš sam i na tebe neki dan pomislila kako se dugo nisi javila. Pomislila sam da si možda rodila. A dobro, samo polako i laganini i doći će i to
Lidija terminuso moja, kazem ti ja, neda se nasim malisanima na kisu ;)
Ja sam isto neki dan bila prst prohodna, ali trudova 0!
I nisu mi gledali plodnu vodu, samo su na uzv ustvrdili da je ima dovoljno!
Jel ti osjecas neke promjene?
Sova idem sad kao svaka 2-3 dana! Sutra ujutro mi je iduci i dr mi je rekla da ko sw jis ne dogodi da opet u nedjelju na ctg..
A ja fakat nemam osjecaj da se nesto pokrece!
A evo ništa se ne događa, osim da nemam strpljenja više i dosta mi je svega... :)
Tu i tamo neki menstrualni bolovi ali nista konkretno. Idem opet na pregled za tjedan dana. Nadam se da će do tog pregleda nešto i krenuti.
Hahahaha, Sova, kako si me nasmijala, šetanje po stanu :-)
Pa ja neznam može li se to stvarno nečim ubrzati, ali kažu da može šetnjom pa ti probaj :-)
Ma ja sam dosad već 10 puta sredila stan misleći da mi bude lijepo kad se vratim. Ali ko zna koliko još puta ću dok to sve ne krene :-)
A jel vi imalo spavate? Zadnja dva tri dana ja spavam po 4 sata po noći i ne mogu više. Zaspem oko 3, 4.
Sortiraj odgovore
Najstariji