Zvjezdice primi moju iskrenu sucut zbog gubitka svoga anđela.. Bog ce te nagradit sto si zadrzala svoje dijete i pruzila mu toliko ljubavi dok je rastao u tebi. Toliko si toga prosla, nije posteno znam, ali znam i da je tvoja vjera toliko jaka da mozes bit primjer svima. Drzi se i moli Boga za snagu, u mojim ste mislima i molitvama
Fluffy
Zvjezdice..divim se tvojoj hrabrosti i snazi koju si svo ovo vrijeme pokazivala..primi moju iskrenu sućut..
Žene drage, kako ste?
Ja sam danas toliko nervozna, pritisak mi je dolje užasan, jedva hodam ko gromada se osjecam.
Pokreće li se išta?
Joj Ive, blago tebi! Možda je to malo predznak za pocetak Bas sam danas frendici pricala da nemam nekih simptoma da bi to moglo uskoro. Iako se to moze promjeniti u jednom danu. Sada ovako, sve po starom...
Ive, evo ja sam upravo trcala na tramvaj i sad vec pet minuta dolazim do zraka ;)
Ma ja nemam osjecaj da se nesto pokrece, povremeno mi se trbuh napne, ali mislim da to bebac mijenja polozaj pa tak nalegne na neku stranu..
Jedino sto stvarno primjecujem je da mi se trbuh full spustio, tako da se valda ipak pomice prema dolje..
Ive nissm ti na prijasnji post odg-ja sam u Zadru tako da namjeravam tu u bolnici roditi. Meni je isto pritisak dolje i maloprije me s ledja pocelo boliti, frajer se rita bas dosta, tako da me i skroz dolje prema preponama presjeca stalno. Muz me pita vec 5 puta jesu to trudovi i vec se misli da cemo do bolnice kasnije, a ja mu kazem da nemam pojma kako trudovi bole
I imam osjecaj da mi se drob spustio jos, eh kad bi bar sve znale kad ce ti zbilja krenuti, ovako ko manijak osluskujem svaku bol.
Zara, mjeri si te bolove, znači kada osjetiš bol koliko traje i koliko je vremenski prošlo između njih. Isto tako, idi pod topli tuš, ako se smiri, to nije to, a ako nastavi, to bi moglo biti to.. Ajme meniiii
Plavojka ti ćeš u Petrovoj, jel tako?
Je, u Petrovu cu! Sutra imam ultrazvuk pa cemo dogovorit daljnji razvoj dogadjaja ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji