Čestitke svim mamicama, trudnicama želim brze porode
Mi smo sad već prešli mjesec dana i tek se sada polako opuštam..iako mi jako fali sna..spavam 4 sata na dan ukupno :)) zato kada vam kažu uzivajte u svakom trenutku trudnoće, miru koji imate samo za sebe, bezbrižnom odlasku na wc, čitanju knjige, šetanju, ispijanju kave i spavanju doista to misle :) sada mi se to čini kao neka iluzija..ali s druge strane kad pogledate malu štrucu koja je rasla u vama i koja je plod vaše i partnerove ljubavi i kada vas počne percipirati, fokusirati nećete ni htjet otići od nje...neki dan sam izašla van na kratko dok ga je mama čuvala i uhvatila sam se kako stalno gledam njegove swlike na mobitelu ..
Ako želite u novoj grupi, kako smo ovdje stavljale trbuščiće, možemo staviti slike bebica :)
ps. gdje nam je Lollypop, mi smo se pratile, par dana razlike, a sada je nema već duže vrijeme??nadam se da je sve ok :)

Cestitke svim novim mamicama :)
Plavojka, meni je bila veca beba i nisu ni pomisljali na carski- vakuum vanjski je bio samo zato jer se bebica sporo spustala pa je porod dugo trajao. Nije ni to strasno, danas je to sigurnije nego nekad davno.

cure zna li ko sta je sa zvjezdicom???
mislim da je vec trebala rodit?..bas mislim stalno jesu u redu ona i beba? znam samo da ce bebač morat odmah na operaciju nakon poroda...nadm se da samo nema pristup internetu i da je sve u najboljem redu
ako je koja u kontaktu sa njom nek javi :D
cure zna li ko sta je sa zvjezdicom???
mislim da je vec trebala rodit?..bas mislim stalno jesu u redu ona i beba? znam samo da ce bebač morat odmah na operaciju nakon poroda…nadm se da samo nema pristup internetu i da je sve u najboljem redu
ako je koja u kontaktu sa njom nek javi :D
Da, ja sam si isto nekidan mislila na nju. Nadam se da je sve u redu!!
Zara, gdje siiii?? Jeste još u komadu? Ja prestala piti Mg prije tjedan dana i naravno da mi je probava u komi. Baš to čega sam se bojala
Mamice, uživajte s bebačima, a buduće mamice- neka nam dođe što prijeeeeee

Termin za 4 dana. Jos sam u komadu. Nema nikakvih naznaka. Na mahove me stegne, ali ne boli. Trudove navodno imam na ctg, ali ih ne osjetim. Zeljno iscekujem da porod dode i prode.
Kada pročitam ova neka iskustva to je prestrašno.
Jučer su me preselili u novu sobu, 2 carice smo unutra. Na raspolaganju imamo pelene i kremicu za bebu. Sestre koje donose i odnose bebe naš educirani što i kako trebamo raditi. Odnose po dogovoru, iako su sada klinci sa nama skoro cijeli dan, po noći su bili odnešeni, da se možemo naspavati.
Ako tko ne može dojiti, podučava se kako pravilno koristiti AM. Ja s eto 3 dan nakon carskog, naspavala se ..lijekove protiv bolova tj. injekciju tražim 2x.
Svo osoblje je super. Imaju sluha i volje za razgovor.
što se moga iskustva tiče, Petrova bolnica u Zagrebu je super.
Kada pročitam ova neka iskustva to je prestrašno.
Jučer su me preselili u novu sobu, 2 carice smo unutra. Na raspolaganju imamo pelene i kremicu za bebu. Sestre koje donose i odnose bebe naš educirani što i kako trebamo raditi. Odnose po dogovoru, iako su sada klinci sa nama skoro cijeli dan, po noći su bili odnešeni, da se možemo naspavati.
Ako tko ne može dojiti, podučava se kako pravilno koristiti AM. Ja s eto 3 dan nakon carskog, naspavala se ..lijekove protiv bolova tj. injekciju tražim 2x.
Svo osoblje je super. Imaju sluha i volje za razgovor.
što se moga iskustva tiče, Petrova bolnica u Zagrebu je super.
Tako mi je drago ovo cuti! Super da imas takvo iskustvo, tako bi stvarno trebalo svugdje biti!
Daj mi, molim te, reci jos kako ide sa posjetama naoon carskog?

Sova evo me, jos smo 2u1, nedam mu ici vani ginekolog kaze da se toliko dolje glavicom nabio i da probam jos 10 dana usporiti jer je bolje da je bebac duze u drobu tako da odmaram koliko mi se da i setam. Samo me strah da se jos na kraju ne uspijem ni otvoriti, a kao trebam sad mirovati koliko mi se da, a tko bi to znao. Kako ste ti i bebac? Kad ti je sljedeci pregled? Jesi pocela malo oticati? Ja jesam pa sam cudna sama sebi, ali muz kaze da je ti ful malo.
I mene ful zanima di je zvjezdica, nadam se da je sve ok i ce se domoci interneta i kratko se javiti da se ne brinemo.
Sova evo me, jos smo 2u1, nedam mu ici vaniginekolog kaze da se toliko dolje glavicom nabio i da probam jos 10 dana usporiti jer je bolje da je bebac duze u drobu tako da odmaram koliko mi se da i setam. Samo me strah da se jos na kraju ne uspijem ni otvoriti, a kao trebam sad mirovati koliko mi se da, a tko bi to znao.
Kad ti je termin? Zašto bi sad trebala mirovati?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji