Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    12. Listopad 2015. 19:31

Zvjezdice iskrena sucut. Ti si jedna jako jako hrabra zena i ostani takva!

Lela29
    12. Listopad 2015. 20:22

Draga Zvjezdice, iskrena sucut... ne mogu ni zamisliti kako ti je, drzi se!!

Branchi
    13. Listopad 2015. 10:59

Zvjezdice iskrena sucut...jako mi je zao da je vas put ovako zavrsio i divim ti se na hrabrosti i ustrajnosti cijelo ovo vrijeme. Svi u mislima imamo tebe i tvog malog andjela. Ostani hrabra i jaka.

Sanjarica
    13. Listopad 2015. 14:47

Zvijezdice iskrena sucut… Nesjecam se kad sam se ovako isplakala...jako jako mi je zao sta si morala to prozivjet... Vjerujem da maleni Vilim s neba sada gleda u tebe i pazi na svoju hrabru mamu! Drzi se! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ive25
    13. Listopad 2015. 16:21

Evo ja s pregleda, sve ok, za tjedan dana kontrola. Otvorena i dalje 1 cm.

Sova5
    13. Listopad 2015. 16:29

Ja danas dobila nalaze brisa. Izolirali su mi E.coli. Dobila sam cijelo čudo antibiotika. Super, sad za kraj, baš fino...
    Ive, još ćemo se družiti onda... Neće bebica vanka 

Zara6
    13. Listopad 2015. 16:56

Cure i mi smo jos tu, ono jucer me ocito bolilo jer sam se tijekom jutra isforsirala u shoppingu. Malo me boli i dalje kod prepona i pritisak osijecam, ali to je to za sad. Na trenutke me hvata euforija, a na trenutke strah, pa me malo hormoni uvate, a jucer sam isla wc ribati jer nisan znala sto cu sa sobom, a nisam bila sigurna hvataju li me trudovi ili ne. Muz mi se smije i kaze da sam komicna, a kuzim da je i njega ful trta i u nemiloj je pripravnosti ahahaha

plavojka
    13. Listopad 2015. 16:58

Evo i mene s pregleda! 
    Cerviks i dalje isto, smeksan, lako prohodan za prst.. 
    Maleni je navodno na 3890g ;) Buco mali!
    Kaze dr da joj se cinilo da je jos veci, ali da je to zato jer ima dosta plodne vode pa je zato trbuh toliki :)
    Za sad ostajemo pri planu prirodnog poroda, a kaze ona da mu dajemo sanse do iduceg utorka (tad je opet dezurna u radjaoni) da svojevoljno izadje!

Uglavnom, kaze ona moglo bi sad svaki dan ;)

Zara6
    13. Listopad 2015. 16:58

Sova nemoj se previse sekirati zbog E.Coli, znam da nije najlipsa vijest, ali toliko trudnica znam koje su je u trudnoci imale i sve je bilo ok, samo hrabro 

Sova5
    13. Listopad 2015. 20:09

Ma ono, sada sam na kraju i moram se kljukat s antibioticima. Ali dobro, bitno je da mali bude ok 
    Zara, drago mi je da si jos s nama. Kako ti je doktor rekao, samo neka on bude jos malo zaštićen u tvom trbuščiću 
    Plavojka, ti ces imati pravog velikog muškića 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.