Zvjezdice, jako mi je zao zbog tvog gubitka..
Svi smo vjerovali u dobar rasplet dogadjaja, i ne mogu ni zamisliti kako ti je.. Saljem puno zagrljaja.. I svakako cu te imati u molitvama..
Neka ti i tvoj mali andjeo s nebesa da snagu da ovo izdrzis!
Znas da mozes racunati na sve nas ako mozemo pruziti bilo kakvu utjehu..
Hrabra Zvjezdice
Pustila sam samo jednu suzu sok sam čitala tvoj post. Mislim da je to bila jedna najtužnije i najiskrenije suza u mom životu , a ni ne poznajem te osobno. Tvoj anđeo na nebu neka vječno pazi na tebe, a tebi neka Bog da snage i hrabrosti da preboliš ovaj najstrašniji gubitak koji jedna žena može doživjeti. Hrabra si od samog početka i vjerujem u tebe. Život je borba.
Zvjezdice, primi moju iskrenu sućut.
Rasplakala sam se...
Kako je to tužno i teško.
Zvjezdice, primi moju sucut. Kazu da je najveca bol bol majke koja mora sahraniti svoje dijete. Zao mi je sto si to morala tako mlada dozivjeti. Okruzi se ljudima koji ti mogu olaksati ovaj veliki gubitak i ne predaj se
Zvjezdice, primi moju sucut. Kazu da je najveca bol bol majke koja mora sahraniti svoje dijete. Zao mi je sto si to morala tako mlada dozivjeti. Okruzi se ljudima koji ti mogu olaksati ovaj veliki gubitak i ne predaj se
😥😥😥 jako mi je zao...ajoj.... Nema rijeci koja bi sada utješila ili pomogla...u mislima sam s tobom! Pomoliti ću se za tvog malog anđela! :(
Zvijezdice, iskrena sucut. I ja sam bila uvjerena u pozitivan ishod.
No sad je nebo dobilo jos jednog malog andjela koji ce paziti na tebe.
Drzi se.
Zvjezdice, iskrena sucut! Svaka ti cast na hrabrosti i molim se da i sad imas snage kad ti je najpotrebnije!
Sortiraj odgovore
Najstariji