Ja sam danas napunila punih 37 tjedana, tako da sam počela laganini vježbati (ali stvarno lagano), pijem čaj od lista maline, šećem, svašta nešto kako bi se pokrenuli. Miško je još dosta gore, pa se ja užasavam pomisli da bih mogla na inducirani. Jako me toga strah, pa ako mogu nekako pripomoći da to krene prirodno- sve ću napraviti Primjetila sam da su mi stopala natečena i prsti na stopalima. To tako smiješno izgleda, hahaha
Ali ovako nisam primjetila da ima nešto više vode (zasad
). Kod doktora idemo u petak. Jedva čeeeekam! Kada si ti ideš na pregled?
Ive25, gdje ćeš ti roditi?
Da, Zara, meni je 27. termin. Prije par dana sam bila otvorena prst. Ja sve nekako iščekujem kao da bi mogla svako tren, neznam zašto...
Sova rodit ću u Petrovoj, ti?
Idem u utorak na pregled pa ćemo vidjet sto kaze doktorica.
Nisam natekla zasad nimalo, ali me zadnjih dana bole leđa i na nogama nemogu bit dugo. Ma mislim, i 5 minuta kad sam na nogama me bole leđa.
A i stalno me nešto dolje bolucka ja se sve mislim to će sad krenut kad ono ništa.
A najgore od svega mi je zgaravica koje se nikako ne mogu riješit osim ako ne jedem ništa onda mi nije. Po noći me to budi uzas!!
Jeste vas dvije isto u Petrovoj? Možda ste negdje spomenula gdje radate ali nisam pohvatala.
Ashley hvala ti, svakako cu pokusar ogranicit posjete!
Sova ne brini, i meni se tek tako negdje trbuh pocei spustati, ima jos vremna!
Ma trebamo uzivati dok su trbuscici jos s nama, tako brzo projuri tih9 mjeseci..
Plavojka, imaš pravo, vrijeme tako brzo prolazi. Baš je bio ovako kišan i tmuran dan kad sam napravila test za trudnoću i vidjela dvije crtice. Isuse, kao da je to bilo jučer, a gle sada- još malo i upoznat ćemo se
Ive, ja planiram rodit u Vinogradskoj. Moram priznati da mi ide na živce sve oko tih rodilišta. Za svako sam čula i dobre i loše stvari. Najbolje da je jedno rodilište i to je to. Ne daj Bože da nešto bude pa će mi biti žao što nisam išla na neko drugo mjesto... Al eto, idem na preporuku u Vinogradsku i nadam se da se neću iznevjeriti.
Zene moje drage! Kao prvo zelim vam zahvaliti na potpori sto ste mi pruzali kroz sve ove mjesece.
Moja mali Vilim se rodio 4.10 u 13:52. Bio je dugacak 51 cm i imao je 3280 g. Trudovi su me poceli hvatat noc prije u 21 i u 23 sam bila u radaoni 5 cm otvorena. Probusili su mi vodenjak jer je imao previse plodne vode, i prikljucili me na drip, ujutro u 8 sam dobila epiduralnu i mama je bila samnom tako da sam to lakse podnesla. Kad se rodio bio je prekrasan cisto bijel ko beba stara tjedan dana. Nisu mu dali da sam udahne vec su ga odmah intubirali i samo mi ga dali da ga poljubim i podragam i odvezli ga na Rebro. U 18 su mi rekli da mogu nazvat bolnicu i tu su mi rekli da je kriticno, tako da sam izasla iz bolnice i isla kod njega. Kad sam dosla ozivljavali su ga 50 min i molila sam ih da ga puste i da ga ne muce vise. Dali su mi ga u ruke i krstili smo ga. I izljubili i izgrlili. Imao je moj nos i usnice i rupicu iznad usnice, a oci i obrve na didu. Moj mali anđeo je pokopan u srijedu.
Jos jednom vam hvala svima na toplim rijecima i nisam imala snage javiti se prije.
Zelim vam svima puno srece i zdravlja i volite svoje male srecice, a ja cu molim mog anđela da pazi na njim.
zvjezdice moja iskrena sucut....zauvijek imaš svog anđela, svog malog Vilima kojem si toliko ljubavi pružila još dok je bio u tebi. Još sam pod šokom jer nisam očekivala ovakav rasplet događaja,ali znaj da se divim tvojoj hrabrosti od početka, sama si prošla kroz mnogo toga i smatram da si izuzetno snažna žena.. Pružala si ti svima nama potporu sve ove mjesece,baš kao i mi tebi.....jaako mi je teško došlo dok sam čitala tvoj post, uz sve sam sad preemotivna...
Drži se i ako ti bilo što zatreba mi ćemo biti tu ili na novootvorenoj grupi. Želim ti puuno sreće u svemu što radiš i još više zdravlja. Moliti ću za tvog anđela...
Draga Zvjezdice, primi moju najiskreniju sućut! Jako me pogodila tvoja situacija i neizmjerno rastužila. U mislima ste mi ti i tvoj mali anđeo!
Budi hrabra kao i do sada! Javi se kada ti treba lijepa rijec ili podrška. Sve smo tu za tebe!
Saljem ti bezbroj zagrljaja
Draga Zvjezdice, moja sućut!
Ne mogu ni zamisliti kroz što sad prolaziš. Drži se!
Šaljem ti zagrljaj!
Zvjezdice rasplakala si me ko niko!!
Neka ti Bog da snage!! A tvoja mala beba je predivni anđeo na nebu!!
Jako si hrabra i jedna si predivna osoba!!
o zvjezdice draga tako mi je žao....stvarno sam se nadala i vjerovala u najbolje.
nadam se da ćeš imat utjehu u tome sto sad iams svog malog anđela koji ce pazit na tebe...drži se,ako ti bilo sta treba javi se tu ili privatno...joj ubi me tuga ne mogu prestat plakat
budi jaka i hrabra,najiskrenija sućut
Sortiraj odgovore
Najstariji