Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ive25
    09. Listopad 2015. 15:08

Fluffy, a jeli te bolilo cijelo vrijeme? Meni je bilo malo popustilo, a sad se opet vraća.

Fluffy2
    09. Listopad 2015. 19:46

Ive25

Fluffy, a jeli te bolilo cijelo vrijeme? Meni je bilo malo popustilo, a sad se opet vraća.

Popustilo ti je od normabela vjerojatno.. 
    Mene su neki bolili jace neki slabije a pred jutro je svaki bio jak. Ja bi setala i kad bi dosao trud bi se nagnula i stavila laktove na krevet, prodisala trud i nastavila setnju. Skroz pred kraj su bili veliki da sam morala kleknut na pod ali i dalje sam mogla podnijet jacinu.
    Drzi se krenilo je :)

Fluffy

plavojka
    09. Listopad 2015. 15:38

Evo mene iz Petrove.. Kaze doktorica da je cerviks skracen i lako za prst prohodan do ovoja i glavice!
    Cini joj se jedini da je beba velika pa me je narucila na uzv u utorak (dan prije termina) pa cemo kao vidjeti koliki je i sto cemo.. Izgleda da je carski opcija pa menje malo zabrinula.. A sta Bog da..

Ashley
    09. Listopad 2015. 17:12

plavojka

Evo mene iz Petrove.. Kaze doktorica da je cerviks skracen i lako za prst prohodan do ovoja i glavice!
    Cini joj se jedini da je beba velika pa me je narucila na uzv u utorak (dan prije termina) pa cemo kao vidjeti koliki je i sto cemo.. Izgleda da je carski opcija pa menje malo zabrinula.. A sta Bog da..

Plavuša, ma carski je u redu opcija. Bolje odmah na carski nego da se mučiš 12 sati u trudovima, pa se zakomplicira i tek te onda stave na carski

plavojka
    09. Listopad 2015. 17:40

Ashley u pravu si! Ma jednostavno cu se vodit za procjenom dr, njoj stvarno vjerujem..

Sanjarica
    09. Listopad 2015. 19:03

plavojka

Ashley u pravu si! Ma jednostavno cu se vodit za procjenom dr, njoj stvarno vjerujem..

Ma ne sekiraj se...bit ce sve ok... A to sta se tice te procjene... - meni cijelu trudnocu govore i to 2 gin da mi je beba veca... Cak i na 4D su mi rekli da je beba veca... I sad kad sam u ponedjeljak dosla u bolnicu opet su mi radili uzv i navodno opet je beba veca i po njihovoj procjeni je imala preko 4 kg... I nakraju tu vecer ja rodim malu strucu od 2,950 kg... Tako da ja ne vjerujem vise nikom... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    09. Listopad 2015. 19:08

ive mislim da si ti sljedeca :D

plavojka ne bo se ako bude carski...meni je to bio strah..ali sad nakon njega...samo bi toplo preporučila..i to kako ashley kaze...dogovoreni..a ne mucenje u trudovima satima pa onda ajmo na carski...

Ive25
    09. Listopad 2015. 20:18

Žene moje, ja cijeli dan provela u krevetu, bolilo bilo opet, ali ne kao trudovi nego konstantno. i onda je prestali popodne, pa sam dosad spavala. Vidit cemo sto će noćas biti, ali mislim da nije to to još. ..
    Čiala sam po forumima da neke žene imaju takve bolove i lažnjake po par dana ili duže.  
    Prvo mi se kao žurilo odnosno htjela sam što prije, ali kad sam vidila kako smo nemoćne tamo kraj tih doktora koji skoro da te ni ne pogledaju uopće mi se ne žuri.  Neka moje male mrve još malo u meni.

Sova5
    10. Listopad 2015. 10:38

Ive25

Čiala sam po forumima da neke žene imaju takve bolove i lažnjake po par dana ili duže.  

Ive, moja frendica je 2 tjedna prije poroda imala svakodnevne trudove. Čak su joj bili ponekad i u pravilnim razmacima, da je pomislila da je to to, ali ipak su na kraju bili lažni. Pripremaš se 

Kiara, čestitam na bebici maloooooj 

Zara6
    09. Listopad 2015. 21:52

Cestitam svim novopecim mamicama   potpisujem sve sto je Sova rekla-bas nam dajete hrabrost sve!! 

Mi danas bili na pregledu, frajer ima cca 3200 grama,48-50 cm i skroz se glavicom namistia, on bi vani i gotovo. Ryanne mislim da je tvoja curka bila tako nisko i vec sam zaboravila u kojem tjednu trudnoce si rodila? 

Ive samo hrabro  mene nesto pocelo boluckati maloprije, a mali me mlati nogicama ful, nezz sto mu je, istovremeno san pocela filmati da me nesto hvata, mene strah da necu trudove odmah prepoznati 

Ive25
    09. Listopad 2015. 23:08

Zara6

Cestitam svim novopecim mamicama   potpisujem sve sto je Sova rekla-bas nam dajete hrabrost sve!! 

Mi danas bili na pregledu, frajer ima cca 
    Ive samo hrabro  mene nesto pocelo boluckati maloprije, a mali me mlati nogicama ful, nezz sto mu je, istovremeno san pocela filmati da me nesto hvata, mene strah da necu trudove odmah prepoznati 

Ma evo mene opet sad ponešto presjece, a tko će to znati. Malac je isto aktivan dosta. 
    Ja sam mislila da je nemoguće ne prepoznat trudove, ali evo sad neznam sto bi mislila. Uglavnom odlučila sam da ne idem gore dok me ne bude bolilo toliko da nemogu stat na nogama.

plavojka
    09. Listopad 2015. 22:31

Hvala vam cure, zlatne ste!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI