cure zna li ko sta je sa zvjezdicom???
mislim da je vec trebala rodit?..bas mislim stalno jesu u redu ona i beba? znam samo da ce bebač morat odmah na operaciju nakon poroda...nadm se da samo nema pristup internetu i da je sve u najboljem redu
ako je koja u kontaktu sa njom nek javi :D
Termin za 4 dana. Jos sam u komadu. Nema nikakvih naznaka. Na mahove me stegne, ali ne boli. Trudove navodno imam na ctg, ali ih ne osjetim. Zeljno iscekujem da porod dode i prode.
Kada pročitam ova neka iskustva to je prestrašno.
Jučer su me preselili u novu sobu, 2 carice smo unutra. Na raspolaganju imamo pelene i kremicu za bebu. Sestre koje donose i odnose bebe naš educirani što i kako trebamo raditi. Odnose po dogovoru, iako su sada klinci sa nama skoro cijeli dan, po noći su bili odnešeni, da se možemo naspavati.
Ako tko ne može dojiti, podučava se kako pravilno koristiti AM. Ja s eto 3 dan nakon carskog, naspavala se ..lijekove protiv bolova tj. injekciju tražim 2x.
Svo osoblje je super. Imaju sluha i volje za razgovor.
što se moga iskustva tiče, Petrova bolnica u Zagrebu je super.
Sova evo me, jos smo 2u1, nedam mu ici vani ginekolog kaze da se toliko dolje glavicom nabio i da probam jos 10 dana usporiti jer je bolje da je bebac duze u drobu tako da odmaram koliko mi se da i setam. Samo me strah da se jos na kraju ne uspijem ni otvoriti, a kao trebam sad mirovati koliko mi se da, a tko bi to znao. Kako ste ti i bebac? Kad ti je sljedeci pregled? Jesi pocela malo oticati? Ja jesam pa sam cudna sama sebi, ali muz kaze da je ti ful malo.
I mene ful zanima di je zvjezdica, nadam se da je sve ok i ce se domoci interneta i kratko se javiti da se ne brinemo.
Ive imam tocno 20 dana do termina, gin kaze da je ok i da sad rodim jer je beba dobro i velika je (3200 gr, 50 cm), ali bolje da je duze u drobu. Trenutno sam izasla na kavicu jer ne mogu lezati i prosetam i obavim sitnice po kuci, ali ne forsiram se Tebi je 27.10. termin?
Zaboravih ti najbitnije napisati-od 34. th sam otvorena prst, sad jos malo vise i frajer se fura dole glavicom pa mi je zato rekao gin da usporim
Sortiraj odgovore
Najstariji