Ashley, Anci, cestitam na bebicama!!!
Fluffy sto je problem rodilistem? ako ti je crnjak javno, posalji mi privatnu poruku, zanima me na sta da se pripremim.

Anci cestitke!!! Predivno ime…

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Drage curke ČESTITAM SVIMAAA
Ne mogu vam opisati koliku mi snagu, nadu i hrabrost ulijevate kada vidim da ste tako sretne, da koliko god je teško sve nekako ide svojim tokom...
Samo uzivajte sa svojim malim srecicama
A sve mi, buduće mamice, zelim da nam vrijeme sto brže prođe
Hvala svima.
Moja curka ima zuticu pa se bas i ne druskamo previse ali budemo to nadoknadile.
Tocno Ashley. Sigurno smo se vidjele.
Uzivajte sa svojim strucicama a onima koje jos cekaju zelim da im sto brze i bezbolnije prodje sve.

Evo ja noćas uz Petrove, imala kao trudove od 21h. Bolilo me do 23h pa sam zaspala. U 02h budim se od boli i dolazim tamo. Neka sestra mi kaže to vam je vjerojatno upala mjehura. Mislim si da sigurno je to.
Pregledali me, ctg uredan, otvorena 1 prst do glavice i ovoja. Dali mi normabel i poslali me doma. Bol prestala danas oko 12h. Rečeno mi je kad bude pravilan razmak i da te pravilnosti traju vise od 2h da dodem.
Nisam znala uopće da netko može imat trudove ili nazovi to kako hoćeš, da to traje preko 12h, a zapravo je lažna uzbuna.

Ive vidis ja sam imala tako lagane trudove jedno sat i pol, otprilike na 12 min razmaka i dosla tamo otvorena 2 prsta. Odmah su me ostavili, setala sam se cijelu noc od 1 do 10 ujutro po hodniku i usla u rađaonu otvorena 7 prstiju. Bilo bi dobro da su me pustili jos da setam jer su mi moji trudovi bili izdrzljivi. Ostatak su rijesili dripom na kojeg sam bila spojena 3 sata.
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji