Rodio se Bono Maks, danas, po mom planu. 3,380 kg 48 dugačak, u 17 .41.
Svaka pohvala Petrovoj bolnici, osoblju i Dr. Blajiću
čestitke svim mamama koje su u međuvremenu rodile

Ashley cestitam dobro si ti to isprogramirala! :) ;)
Kneginja draga vjeruj mi da nikad vise tamo nebi usla. Hvala Bogu s malim je sve super al mogla bi knjigu napisat u samo 3 dana sta sam tamo bila. Dobro si to rekla, koja steta, toliko je sve dobro opremljeno a nista ne stima.
Fluffy
ashley čestitam stara :D
fluffy rekla sam ti..iduci put dodji do nas tu :D je sve masu skromnije...ali je ka u raju ;)

Evo da se i ja javim sa dobrim vijestima.
08.10. u 21:42 rodila se Tiana.
3100 gr. i 50 cm
Ujutro dosla na ctg koji nije bio bas najbolji. Ponovno snimanje u podne.
Pregled plodne vode pokazuje da je mekonijska (curka se pokakala) i odlucuju me ostaviti. Otvorena samo prst i sa nekim maaalim trudicima.
Jedan dr. odlucuje da cekamo do jutra pa onda gel i drip ali fala Bogu na drugom doktoru koji zakljucuje dase nema sta cekati i odmah pfokidanje vodenjaka, drip + epiduralna.
To je napravljeno u 18 a rodila u 21:42.
Sorry na poduzem postu ali jos me drzi euforija.
Svima koje su rodile cestitam
Evo da se i ja javim sa dobrim vijestima.
08.10. u 21:42 rodila se Tiana.
3100 gr. i 50 cm
Ujutro dosla na ctg koji nije bio bas najbolji. Ponovno snimanje u podne.
Pregled plodne vode pokazuje da je mekonijska (curka se pokakala) i odlucuju me ostaviti. Otvorena samo prst i sa nekim maaalim trudicima.
Jedan dr. odlucuje da cekamo do jutra pa onda gel i drip ali fala Bogu na drugom doktoru koji zakljucuje dase nema sta cekati i odmah pfokidanje vodenjaka, drip + epiduralna.
To je napravljeno u 18 a rodila u 21:42.
Sorry na poduzem postu ali jos me drzi euforija.
Svima koje su rodile cestitam
Sorry prijavila post umjesto citirala. čestitam od srca. znam kakva euforija jer sam i sama slična . Cijelo vrijeme tipkam po moBitelu. Uopće mi se ne spava

I ti si u Petrovoj ako me mozak sluzi u ove sitne sate. Prirodno ili carski?
I ti si u Petrovoj ako me mozak sluzi u ove sitne sate. Prirodno ili carski?
Je, carski, vjerujem da smo se jučer upoznale. Ona druga djevojka/žena koja je stajala sa tobom je nakraju isto završila na carskom. Oko 23 su ju prebacili na intenzivnu. Rodila je curicu. Obje smo sada u sobi 25.

Anci cestitatam!! Super da je na kraju sve dobro proslo!!
Koji dr ti je na kraju bio? Ja danas idem na pregled u Petrovu pa ako me ostave, mozda se jos i vidimo ;)

Iskreno, nemam pojma kak se zove.
stariji s naocalama (nije Blajic i nije Starcevic).
Drzim fige da ti sve dobro prodje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji