Ashley u pravu si! Ma jednostavno cu se vodit za procjenom dr, njoj stvarno vjerujem..
ive mislim da si ti sljedeca :D
plavojka ne bo se ako bude carski...meni je to bio strah..ali sad nakon njega...samo bi toplo preporučila..i to kako ashley kaze...dogovoreni..a ne mucenje u trudovima satima pa onda ajmo na carski...
Žene moje, ja cijeli dan provela u krevetu, bolilo bilo opet, ali ne kao trudovi nego konstantno. i onda je prestali popodne, pa sam dosad spavala. Vidit cemo sto će noćas biti, ali mislim da nije to to još. ..
Čiala sam po forumima da neke žene imaju takve bolove i lažnjake po par dana ili duže.
Prvo mi se kao žurilo odnosno htjela sam što prije, ali kad sam vidila kako smo nemoćne tamo kraj tih doktora koji skoro da te ni ne pogledaju uopće mi se ne žuri. Neka moje male mrve još malo u meni.
Cestitam svim novopecim mamicama potpisujem sve sto je Sova rekla-bas nam dajete hrabrost sve!!
Mi danas bili na pregledu, frajer ima cca 3200 grama,48-50 cm i skroz se glavicom namistia, on bi vani i gotovo. Ryanne mislim da je tvoja curka bila tako nisko i vec sam zaboravila u kojem tjednu trudnoce si rodila?
Ive samo hrabro mene nesto pocelo boluckati maloprije, a mali me mlati nogicama ful, nezz sto mu je, istovremeno san pocela filmati da me nesto hvata, mene strah da necu trudove odmah prepoznati
E da, mamice koje ste prosle carski, kako to izgleda poslje? Koliko ste u intenzivnoj? Kad su vam prvi put dali bebu? Kad se moze poceti dojiti?
Nismotime
Ne znam, nisam se uopce informirala o toj mogucnosti..
E da, mamice koje ste prosle carski, kako to izgleda poslje? Koliko ste u intenzivnoj? Kad su vam prvi put dali bebu? Kad se moze poceti dojiti?
Nismotime
Ne znam, nisam se uopce informirala o toj mogucnosti..
Sortiraj odgovore
Najstariji