Sanjarice cestitaaaaam ime je prilipo, taman ti je curka i samo se pazi da se sto prije oporavis i da se mozes maziti sa malenom
Sto se tice novog foruma- iscitala sve i slazem se s vama cure, samo cemo ignorirati nepozeljne upade i dalje po svom.
Maleficient nisi zadnja po terminu, ima nas jos s kraja 10-og, a mislim da su neke i u 11-om.
Pitanje za one koje su nedavno rodile- jeste se pred kraj trudnoce pocele puniti vodom? Jucer san skuzila da mi se cak donje rublje ful urezuje u kozu, prsti na rukama ko da nisu moji, ono sama sam se sebi smijala
I da, jeste kupovale sve jastuk za dojenje? A one koje jesu i koje su rodile- je li vam sluzi?
Cure koje cekaju svaki trenutak porod- drzite see
Sto se tice novog foruma- iscitala sve i slazem se s vama cure, samo cemo ignorirati nepozeljne upade i dalje po svom.
…..
I da, jeste kupovale sve jastuk za dojenje? A one koje jesu i koje su rodile- je li vam sluzi?
Nece nam biti lako, ali nekako uspijevamo. jedva cekamo da nam se pridruzis i ti i ostale cure.
Sto se jastuka tice, ja sam ga kupila jos u trudnoci i nisan mogla spavati bez njega. Sad mi je super kad dojim sjedecki. A i dobro dodje za one trenutke kad ti beba lezi na kaucu/krevetu, a ti moras skoknuti u kuhinju/na wc pa je ogradis s jastukom. Just in case.

Sanjarice čestitaaaam, sretno s oporavkom i družimo se na novoj temi :)

sanjarice nemoj se dozat ukoliko ne mroas bas ...pogotovo ako je bila spinalna...bas su da ne kazem sta...di ce ti odma prvi dan dignit kateter pa tome i sluzi da mozes mirna lezat i ispostovat 24 sata mirovanja. uf..kako me to ljuti...samo da skinu sebi s vrata neke obaveze. btw ne daj da ste zapostavljene..pitaj...zovi urlaj :D moraju vas češće pogledat jer ste na carski...mozda kad dodje druga smjena..bude bolje ...Super da je mrva s tobom :D

Sanjarice, htjela sam te pitati kako i u kojem trenutku su skužili da je maloj pupčana vrpca omotana i da morate na carski?
Sanjarice, htjela sam te pitati kako i u kojem trenutku su skužili da je maloj pupčana vrpca omotana i da morate na carski?
A nakon sta sam zadnjih 4 sata onih najjjacih trudova tiskala i tiskala i bila otvorena 10 prstiju, i skuzili su da se beba ne spusta dole tokom truda... Pa su pretpostavili da je pupcana ometa..i tada su taman i otkucaji njeni srcani naglo poceli padat i to je bilo to...odlucili odmah me poslat na carski... Iskreno ja vise nisam imala snage za tiskat uopce...rijec carski sam docekala ko Boga..hehe...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure drage, iskrene cestitke jesenskim mamama i njihovim malim jesenskim smotuljcima. One koje još cekaju svoje bebolince zelim svu srecu.
Eto usput da vam javim da smo mi dobro, bejbi je jucer bila 8cm i tesška 84g , danas nam je 14.t. Sve je super za sada i super se osjecam,samo neka tako i ostane. U proljeće mene čeka moj mali smotuljak
.
Uzivajte u svojim bebama....
Cure drage, iskrene cestitke jesenskim mamama i njihovim malim jesenskim smotuljcima. One koje još cekaju svoje bebolince zelim svu srecu.
Eto usput da vam javim da smo mi dobro, bejbi je jucer bila 8cm i tesška 84g, danas nam je 14.t. Sve je super za sada i super se osjecam,samo neka tako i ostane. U proljeće mene čeka moj mali smotuljak
.
Uzivajte u svojim bebama….
joj kako me veseli svaki tvoj post :)
samo tako nastavite rast i bujat...i eto bebe prije neg sto msilis :D
sritno koke!!!!

Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN, lagano i smireno.
Btw, izgleda da je došlo moje vrijeme...jutros oko 5 je ispao čep.
Iskreno, nisam zadovoljna, plan je bio sutra obaviti a ne danas. Ali mali se očigledno oduševio krevetićem kojeg smo muž i ja konačno sastavili te su me počeli loviti lagani trudovi, ništa spektakularno...ali nisam oka sklopila cijelu noć. Oko 5 sam se istuširala, popila čaj od kamilice, pročitala novosti na netu. Uzela torbu i laptop. Sada sam u TA obavila ctg i tlak, čekam pregled i konačni sud. Čekamo li do sutra ili ne?
NmareN, lagano i smireno.
Btw, izgleda da je došlo moje vrijeme…jutros oko 5 je ispao čep.
Iskreno, nisam zadovoljna, plan je bio sutra obaviti a ne danas. Ali mali se očigledno oduševio krevetićem kojeg smo muž i ja konačno sastavili te su me počeli loviti lagani trudovi, ništa spektakularno…ali nisam oka sklopila cijelu noć. Oko 5 sam se istuširala, popila čaj od kamilice, pročitala novosti na netu. Uzela torbu i laptop. Sada sam u TA obavila ctg i tlak, čekam pregled i konačni sud. Čekamo li do sutra ili ne?
hehehe ma vidi ti nje..ona je planirala sutra :D
eee kako ces se iznenadit kad rodis koooooliko stavri se odvija van nasih planova :D
al sve je to dio radosti
sritno draga...javi se sa novostima....puse i tebi i bebanome

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji