Anci cestitke!!! Predivno ime…
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Drage curke ČESTITAM SVIMAAA
Ne mogu vam opisati koliku mi snagu, nadu i hrabrost ulijevate kada vidim da ste tako sretne, da koliko god je teško sve nekako ide svojim tokom...
Samo uzivajte sa svojim malim srecicama
A sve mi, buduće mamice, zelim da nam vrijeme sto brže prođe
Hvala svima.
Moja curka ima zuticu pa se bas i ne druskamo previse ali budemo to nadoknadile.
Tocno Ashley. Sigurno smo se vidjele.
Uzivajte sa svojim strucicama a onima koje jos cekaju zelim da im sto brze i bezbolnije prodje sve.
Evo ja noćas uz Petrove, imala kao trudove od 21h. Bolilo me do 23h pa sam zaspala. U 02h budim se od boli i dolazim tamo. Neka sestra mi kaže to vam je vjerojatno upala mjehura. Mislim si da sigurno je to.
Pregledali me, ctg uredan, otvorena 1 prst do glavice i ovoja. Dali mi normabel i poslali me doma. Bol prestala danas oko 12h. Rečeno mi je kad bude pravilan razmak i da te pravilnosti traju vise od 2h da dodem.
Nisam znala uopće da netko može imat trudove ili nazovi to kako hoćeš, da to traje preko 12h, a zapravo je lažna uzbuna.
Ive vidis ja sam imala tako lagane trudove jedno sat i pol, otprilike na 12 min razmaka i dosla tamo otvorena 2 prsta. Odmah su me ostavili, setala sam se cijelu noc od 1 do 10 ujutro po hodniku i usla u rađaonu otvorena 7 prstiju. Bilo bi dobro da su me pustili jos da setam jer su mi moji trudovi bili izdrzljivi. Ostatak su rijesili dripom na kojeg sam bila spojena 3 sata.
Fluffy
Fluffy, a jeli te bolilo cijelo vrijeme? Meni je bilo malo popustilo, a sad se opet vraća.
Evo mene iz Petrove.. Kaze doktorica da je cerviks skracen i lako za prst prohodan do ovoja i glavice!
Cini joj se jedini da je beba velika pa me je narucila na uzv u utorak (dan prije termina) pa cemo kao vidjeti koliki je i sto cemo.. Izgleda da je carski opcija pa menje malo zabrinula.. A sta Bog da..
Sortiraj odgovore
Najstariji