Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    07. Listopad 2015. 11:45

evo da se i ja javim...bebolino stigao 10.9. u 14:30
    nije bilo strašno osim šta me voda zeznula pa sam ostala bez tudova i 2 sata bila bez pomaka...malo dripa je pomoglo a ni beban nije surađivao...nije se spustio pa nikako nije htio van
    u rodilište sam stigla u 7 ujutro i čekala dr za pregled do 9...trudovi na 3 min dok je on došao...otvorena 7 cm...klistir, tuširanje i pravac rađaona...
    bilo je bolno, beze epiduralne sa epiziotomijom ali niš strašno

Sova5
    07. Listopad 2015. 11:56

Sanjarice, hvala za odgovor. 

NmareN, proći će ti ovo vrijeme do proljeća brže nego što misliš. Želim ti svu sreću ovog svijeta 

Ashley, izvještavaj naaaaas!! Sretnoooo!!

Lollipop, ČESTITAM 

Ja sam sva usporena danas. Valjda je do ovog kišnog vremena. Sada sam si zadala zadatak proučiti izdajalicu, jer uopće nisam gledala kako se koristi. A sanjala sam ove noći da sam imala toliko mlijeka da sam samo stisnula ciku i izašla puna bočica mlijeka, hahahahha  Pa shodno tomu, sigurno će mi trebati izdajalica, hahahha 

Puse

Naanaa2
    07. Listopad 2015. 13:37

Cestitam svim novopecenim mamama!! Ne znam tocno koje su, ali znam da vas ima :)

Netko je pitao za anti colic bocice.... Mi smo dobili jednu na poklon, odmah isprobali i PREPORODILI SE!!! Malac je danima i nocima plakao, nikako nije mogao spavati od grcenja, bilo ga je muka gledati. A onda smo poceli koristiti tu bocicu i evo vec treci dan malac lijepo spava svoje ture, grcenje je minimalno i ne budi ga, samo se malo promeskolji u snu kad naidje. Nasa je marka MAM, vidjela sam ih u DM-u, cijena im je 30-ak kn. Ma da su i skuplje vrijede svake kn, barem za naseg malca.

Maleficent
    07. Listopad 2015. 18:07

Lollipop čestitam! 
    Curke mi danas sa pregleda, 36+4t. 3kg, 33cm
    Međutim, doktor je uočio crnu fleku malcu, odnosno puni mjehur. Kaže da sumnja na prošireni bubrežni kanal i šalje me u petak u Split kod stručnog doktora na pregled. Malo me to brine, da li je tko od vas imao takvu dijagnozu ? 

Oliva4
    07. Listopad 2015. 18:59

Lollipop čestitam!! 

Ashley sretno! :)

Aninica
    07. Listopad 2015. 20:01

Drage mame i trudnice. Stvarno bebe dolaze 100 na sat. 
    Ja sam vas uredno pratila ali jednostavno nisam mogla pisati i nisam imala snage jer me tri tjedna bolnice psihički uništilo. Nakon tri tjedna odnosno u 40 tt moj dr. Me odluci poslati kući malo za vikend da razbistrim glavu i napunim baterije za veliko finale. Uz sva moguća natezanja ja nisam uspjela saznati zašto sam u bolnici 3 tjedna i zašto me pusta doma sada kad sam u 40tt. Uglavnom otišla sam u drugu bolnicu i doktori su se odlučili za sekciju jer je bilo vise indikacija u pon u jutro. 
    Ležim ja tako i ned u bolnici i trpim lagane trudice u ponoć su na svakih 10 min. Odlučim javiti se sestri i ona zove dr. Koji kaže da će to biti super za jutarnji dogovoreni carski i da pokušam zaspati. U tri vise ne mogu izdržati odlazim ponovno kod sestre i pljus izljiece voda i krv i hitno u rađaonu. Moji malac je odlučio taj dan van kako god. Stavljaju me u rađaonu i pokušavaju smiriti trudove dok ne skupe ekipu za carski koji je oko 8 dogovoren. Trudovi lagano prestaju ali ja u jednog većem trudu gubim svijest jer ležim na leđima na ctgu i maternica mi pritišće aortu. Sva sreća na brzoj reakciji i vraćaju me za cas u svjeno stanje ali ne kaže se bez veze da ti se cijeli život Odvrti pred očima za par sekundi. Dolazi ekipa za carski i nakon cijele noći patnje i trudova i jos jednog kolabiranja za vrijeme operacije pod spinalnom dolazi na svijet moj Mak živ i zdrav 3600/50. Prvu bolnicu neću spominjati jer to ne bi bilo u redu ni prepametne docente primarijuse i profesore koji puste kući ženu 2 dana prije termina da razbistrim glavu, a bjelovarskoj bolnici i ginekolozima, anesteziolozima i sestrama i babicama i tetama kojim nose klopu hvala do neba!
    I istina sve zaboraviš kada vidiš čudo pored sebe koje si stvorio s nekim koga voliš!!
    Sve mi izdržimo! Sretno mamice!!!!!!!

Sanjarica
    07. Listopad 2015. 22:46

Lollipop cestitke!!!! 

Aninica takoder cestitke!!! Postupak doktora koji te nakon 3 tj salje doma na termin necu ni komentirat..al tebi svaka cast! 

Neka je pisalao anticolic bocicama.. Sta je to tocno? Normalna bocica za hranjenje bebe samo kao protiv grcenja? Kamo se moze kupit? Postoji vise vrsta tih boca ili? Cijena? Puno pitanja ali pliz ako koja od vas stigne nek malo objasni...tnx! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    07. Listopad 2015. 23:55

Sanjarica, to ti je bocica koja na dnu ima rupice da ispustaju zrak iz bocice, da ga beba ne guta. Tako sam ja skuzila iz uputa. A imas ih za kupit u Dm-u, manju ili vecu, cijena je mislim 35 kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.