Plavojka ja imam osjećaj da neću još mjesec dana
Sova5 pretpostavljam da si upisana kod nekog socijalca, kod njega trebaš uzet uputnicu. Tako je i meni, privatno vodim trudnoću, sve mi je uputnice davala moja socijalna ginićka, pa će i tu za rodilište. Tako je bar u Splitu.
Ja sam za malecku pripremila plišanu dvodjelnu tuticu, plišanu kapicu, deblje čarapice, body benkicu dugih rukava, jedino ne znam za štramplice, uvjeravaju me da nema potrebe. Mislim da mi više ništa ne treba, planiram je u paketini izvest, a u St-u je još uvijek visoka temperatura,a od rodilišta smo udaljeni 3 min autom, možemo se i prošetat.

Lela29 također sam u Splitskom rodilištu!
Doduše ne još tako skoro...
I od mene ces imat info iz prve ruke!!
Ja sam u ST rodilištu evo šesti dan, u subotu termin!!
Mogu vam rec da su na ovom odjelu di sam ja svi preljubazni i predobri i sobe su ekstra i kad vec moraš skroz je ugodno bit ovde!!!
Završavaju zadnje pripreme i spremanje u stanu.
Sutra pregled, pa možda i ostanem u Petrovoj

Boookkkkk….evo da vam javim da se nocas rodila malena Ameli... Duga 50 cm i teska 2,950 kg... (Toliko o tome da nosim veliku bebu)
Nakon 7 sati konstantnih i jakih trudova na svakih min nije mala nikako mogla izac jer joj se pupcana omotala oko ramena..pa sam zavrsila na carskom.. Sve je ok ispalo...
Negoo..vi cure koje ste takoder bile na carskom nakoj koliko vremena ste se kretale potpuno slobodno normalno, i tusiranje- jesu vas pustili u bolnici? Puse svima...
Boookkkkk….evo da vam javim da se nocas rodila malena Ameli… Duga 50 cm i teska 2,950 kg… (Toliko o tome da nosim veliku bebu)
Nakon 7 sati konstantnih i jakih trudova na svakih min nije mala nikako mogla izac jer joj se pupcana omotala oko ramena..pa sam zavrsila na carskom.. Sve je ok ispalo…
Negoo..vi cure koje ste takoder bile na carskom nakoj koliko vremena ste se kretale potpuno slobodno normalno, i tusiranje- jesu vas pustili u bolnici? Puse svima…
Čestitke!
kretnja ti ovisi o anesteziji koju si primila, u oba slučaja preležati ćeš dan, kretnja će ti biti dozvoljena kad ti skinu kateter i ovisno kako ćeš se osjećati. Tuširanja ti nema, reći će ti oni kad smiješ ali dok ti su ti rana i konci friški nije dozvoljeno, kad budeš spremna opereš se malo koliko možeš ali ne smiješ močiti ranu.
Boookkkkk….evo da vam javim da se nocas rodila malena Ameli… Duga 50 cm i teska 2,950 kg… (Toliko o tome da nosim veliku bebu)
Nakon 7 sati konstantnih i jakih trudova na svakih min nije mala nikako mogla izac jer joj se pupcana omotala oko ramena..pa sam zavrsila na carskom.. Sve je ok ispalo…
Negoo..vi cure koje ste takoder bile na carskom nakoj koliko vremena ste se kretale potpuno slobodno normalno, i tusiranje- jesu vas pustili u bolnici? Puse svima…
jeeee čestitam sanjarice :D
jos jedna carica :D
evo ja sam peije dva tjedna bila na carski...ovo ti je iz prve ruke (iako je ipak razlika da si se ti mucila prije s trudovima..a ja sam otisla onako..laganinin turistički na carski ahhaha.pa ćeš se ti mozda osjećat vise iscrpljeno)
svakako..prvi dan...lezanje na intez...osjećaj da vise nikad necu moc nista sama u zivotu napravit...drugi dan..na odjelu sa svojojm bebom..uglvnom ne mogu puno micat al sestre me dizu na noge ..i prosetala po sobi dva đira (vise mi je u principu bio strah od šava i kretanja...da sta ne pukne..nego sta nisam mogla)
treci dan..ustajem sama bez ičije pomoci..ali iz polusjedeceg polozaja u jem sam spavala...iz lezeceg sam mogla tek nako 5-6 dana...
ta tri dana higijenu su mi obavljale medicinske sestre..doslovce ka bebu me prale....treci dan vadjenje katetera...odlazak na wc..isto tako mislila da vise nikad necu moc normalno sjest na wc...a do navecer sam vec sjedala samo uz pomoc jedne rke oslonca...
4 dan sam se sama tuširala u bolnici..s tim da sam se tusirala od rane na ispod...a gornji dio tijela sam prala ručnikom i onako parcijalno kako sam mogla
Svakako..vidit ces (daj boze) kako to stavrno ide jako brzo...danas mi je jos samo ostao filing opreza radi rane...vise stvar glave nego da nesto boli...mozda malo zatezanje a ne bol..
eto...želim ti oporavak bar ka moj :D
uzivaj sa mrvom :)

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kiara5 baš mi je drago da je osoblje dobro i pristojno
Kad već moraš da budeš tako dugo u njem
Sanjarica čestitaaaaam!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji