Lollipop i Aninica, cestitam na malim momcima. Aninica, neka je sve na kraju dobro zavrsilo, strasno...
Ashley, nadam se da se mazis sa svojom mrvom.
Ja bila jucer na pregledu, ctg uredan, ja zatvorena, mala ima 3250. Zbog glaukoma moram sto prije kod oftalmologa da procjeni mogu li rodit prirodnim putem ili me ceka carski...
Čestitke svim novim mamicama!!!!
Zavidim vam!!!
Ja evo vec tjedan dana u bolnici!! Prekosutra termin!!
Otvorili me dva prsta!!
Mislim da ce me stavit na inducirani, mozda vec sutra!!
A ja se osjecam tako da bi mogla trcat, nikakvih naznaka da bi mogla dobit svoje trudove!!! 😏
Pridruzujem se cestitkama novim mamicama
Meni ostalo 6 dana do termina, jucer bila na pregledu. Sve super, plodne vode ima, visok dotok hranjivih tvari, fundus 1.-2.stupanj zrelosti, beba dobro, teska cca 3100grama. Ctg po obicaju vec mjesec dana pokazuje trudove ali ih ne osjecam, imam iduci pregled sutra, sad su mi na svaka dva dana pa cemo vidjeti. Otvorena nisam, uloziva sam za vrsak prsta, 2/3 clanka, izrazito sakroponirana. Po nalazu se cini da nece skoro, ali opet, vidjet cemo. Sad kad me ostave sutra u bolnici, hmmm.. vidjet cemo.
Drzite mi se i cujemo se uskoro
aninica čestitam i na bebi i na izdrzanim mukama....bome se MAk potrudio da dodje spektakularno na svit :D
Sanjarica, lollipop i Aninica cestitke od srca!!!!
Cure koje idete na porod u splitsko rodiliste dobro se informirajte o svemu oko brige za sebe i bebu, sto je ispravno a sto ne..na zalost nemam nijednu lijepu rijec za cjelokupno osoblje tamo...
Mame koje iscekujete svoje mrve malo se samo strpite brzo ce oni!
NMareN i meni je drago cut da sve ide po planu, cuvaj se i uzivaj!
Fluffy
hvala vam svima...
cure koje isčekujete...sretno
kao što sam već nekoliko puta rekla ovo je najljepša i najteža uloga koju sam dobila...
Rodio se Bono Maks, danas, po mom planu. 3,380 kg 48 dugačak, u 17 .41.
Svaka pohvala Petrovoj bolnici, osoblju i Dr. Blajiću
čestitke svim mamama koje su u međuvremenu rodile
Ashley cestitam dobro si ti to isprogramirala! :) ;)
Kneginja draga vjeruj mi da nikad vise tamo nebi usla. Hvala Bogu s malim je sve super al mogla bi knjigu napisat u samo 3 dana sta sam tamo bila. Dobro si to rekla, koja steta, toliko je sve dobro opremljeno a nista ne stima.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji