Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    06. Listopad 2015. 18:28

sanjarice nemoj se dozat ukoliko ne mroas bas ...pogotovo ako je bila spinalna...bas su da ne kazem sta...di ce ti odma prvi dan dignit kateter  pa tome i sluzi da mozes mirna lezat i ispostovat 24 sata mirovanja. uf..kako me to ljuti...samo da skinu sebi s vrata neke obaveze. btw ne daj da ste zapostavljene..pitaj...zovi urlaj :D moraju vas češće pogledat jer ste na carski...mozda kad dodje druga smjena..bude bolje ...Super da je mrva s tobom :D

Oliva4
    06. Listopad 2015. 18:34

Sanjarice čestitam!!!  i brz oporavak ti želim!

Sova5
    06. Listopad 2015. 19:05

Sanjarice, htjela sam te pitati kako i u kojem trenutku su skužili da je maloj pupčana vrpca omotana i da morate na carski?

Ashley
    07. Listopad 2015. 00:29

Sanjarice, čestitam. Brzo se oporavi i uživaj sa Ameli.

NMareN
    07. Listopad 2015. 08:36

Cure drage, iskrene cestitke jesenskim mamama i njihovim malim jesenskim smotuljcima. One koje još cekaju svoje bebolince zelim svu srecu.
    Eto usput da vam javim da smo mi dobro, bejbi je jucer bila 8cm i tesška 84g , danas nam je 14.t. Sve je super za sada i super se osjecam,samo neka tako i ostane. U proljeće mene čeka moj mali smotuljak .
    Uzivajte u svojim bebama....

Ja to mogu, ja to hoću....

Ashley
    07. Listopad 2015. 08:55

NmareN, lagano i smireno.

Btw, izgleda da je došlo moje vrijeme...jutros oko 5 je ispao čep.
    Iskreno, nisam zadovoljna, plan je bio sutra obaviti a ne danas. Ali mali se očigledno oduševio krevetićem kojeg smo muž i ja konačno sastavili te su me počeli loviti lagani trudovi, ništa spektakularno...ali nisam oka sklopila cijelu noć. Oko 5 sam se istuširala, popila čaj od kamilice, pročitala novosti na netu. Uzela torbu i laptop. Sada sam u TA obavila ctg i tlak, čekam pregled i konačni sud. Čekamo li do sutra ili ne?

Sanjarica
    07. Listopad 2015. 09:57

NmareN bas mi je drago da je sve super...neka tako ostane do kraja...  

Ashley sretno!!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.