Hvala vam cure...
Evo meni su kateter izvadili odmah nakon nekih 6 sati nakon carskog. Malu mi onda donesli i evo je jos uvijek samnom... Niko mi nije dosao pomoc dignut se a posto sam morala pi-pi obavit sama sam se digla u prosetala do wca... Sad sam jos jedan mali dir napravila po sobi cisto da se malo istegnem...nije lose stvarno...samo me strah naprezat se zbog savova... da budem iskrena razocarana sam sestrama jer sam u sobi sa jos jednom curom koja je takoder rodila nq carski i niko nas jos danas nije dosao obic....ali ok...snalazimo se pomalo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarice cestitam!!
Ja sam se odlucila za spinalnu, prva 24 sata samo lezanje, drugi dan se prvi put digla uz pomoc sestre oko podneva, i onda sam trazila da mi skinu kateter jer mi je bilo grozno s njim. I to me tjeralo da se dignem i secem, bar do wc-a. Uglavnom, drugi dan sam vecerala s cimericom za stolom. Toliko sam se ustosila. Treci dan sam sama dizala i hranila maloga. Pravo tusiranje sam obavila tek kod kuce, a savove mi nisu ni skidali jer je rana lijepo zarasla, savovi su se razgradili.
Sanjarice cestitam!!
Ja sam se odlucila za spinalnu, prva 24 sata samo lezanje, drugi dan se prvi put digla uz pomoc sestre oko podneva, i onda sam trazila da mi skinu kateter jer mi je bilo grozno s njim. I to me tjeralo da se dignem i secem, bar do wc-a. Uglavnom, drugi dan sam vecerala s cimericom za stolom. Toliko sam se ustosila. Treci dan sam sama dizala i hranila maloga. Pravo tusiranje sam obavila tek kod kuce, a savove mi nisu ni skidali jer je rana lijepo zarasla, savovi su se razgradili.
Sanjarice cestitam.
Ja se vratila s pregleda.
Sve super.
Na uzv nam procjenili tezinu na 3418 gr.
U cetvrtak opet ctg ako se nesto ne pokrene.
Cestitam sanjaricaaaaaa! Ovaj 10 mjesec samo izletavaju bebice :)))
Sanjarice cestitaaaaam ime je prilipo, taman ti je curka i samo se pazi da se sto prije oporavis i da se mozes maziti sa malenom
Sto se tice novog foruma- iscitala sve i slazem se s vama cure, samo cemo ignorirati nepozeljne upade i dalje po svom.
Maleficient nisi zadnja po terminu, ima nas jos s kraja 10-og, a mislim da su neke i u 11-om.
Pitanje za one koje su nedavno rodile- jeste se pred kraj trudnoce pocele puniti vodom? Jucer san skuzila da mi se cak donje rublje ful urezuje u kozu, prsti na rukama ko da nisu moji, ono sama sam se sebi smijala
I da, jeste kupovale sve jastuk za dojenje? A one koje jesu i koje su rodile- je li vam sluzi?
Cure koje cekaju svaki trenutak porod- drzite see
Sanjarice čestitaaaam, sretno s oporavkom i družimo se na novoj temi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji