ma joj mene se stvarno triba dobro spizdit da me se izbaci iz takta...a kad mi počme pametovanje vezano za dicu...sisanje...hranjenje...al ono u fino...tipa ..jadna ti nemas pojma...onda dobijem slom zivaca. A opsesivna je vjerovatno pišala u gaće prije 28 godina kad sam se brinula za prvu bebu u svome zivotu...i nakon te za jos desetak....Fascinantno kako neke zene kad postanu roditelji...odjednom usrknu svu pamet ovog svita...izbace sisu da je cili svit vidi...i misle da su jedne i jedine..neponovljive...nedojebljive mame sisalice...prepametne...jer naravno ako cili grad vidi njenu izmrcvarenu sisu kako visi i na njoj djete od caa 12 godina jos uvik zalipljeno...svi ce rec..nu je poglete dike rvacke..ovo je mater...ovo je žena ponos i dika.....
ooo zemljo otvori se i progutaj poneku rodu i stokerice na sise,da mi vise nikad u zivotu ne stanu na put
svejedno mi je di cemo se nastavit dopisivat...ali stvarno mislim ukoliko se nastavi sa ovim pametovanjem tamo ili otić forever ili nekako prijavit stalkere klokanici da sjaše zauvjek od tamo di im je vrlo otvoreno rečeno da su nepozzeljni

Jao curke našla sam pravi dan da se nakon 4 mjeseca Šta vas čitam ubacin i prijavin na forum 😂
Ukratko tek mi je 19 godina i iman i ja miljun pitanja za postavit za ove zadnje tjedne. Lagano ulazin u 37.tj. ☺
Nadan se da ce se uočit moj post između ove zavrzlame. Sve sam iscitala i na temi beba/mama, jos ne dolazim sebi... Sta si neke gospođe dopuštaju
Gosp.kneginja samo naprid prava ste dalmatinka !
Jao curke našla sam pravi dan da se nakon 4 mjeseca Šta vas čitam ubacin i prijavin na forum 😂
Ukratko tek mi je 19 godina i iman i ja miljun pitanja za postavit za ove zadnje tjedne. Lagano ulazin u 37.tj. ☺
Nadan se da ce se uočit moj post između ove zavrzlame. Sve sam iscitala i na temi beba/mama, jos ne dolazim sebi… Sta si neke gospođe dopuštaju
Gosp.kneginja samo naprid prava ste dalmatinka !
srićo naša samo ti nama reci sta te zanaima..tu smo mi vec 9 miseci jedna za drugu :D ali bez pametovanja i opterecivanja :D
svaka čast sa 19 postat mama :D nisu svi za to hrabri :D..mislim da ces ti bit najmladja članica..a ja najstarija :D :D
pucaj..šta te god zanima il muci...ili ti se jednostavno čavrlja bez veze malo :D
a

Nije bilo sa namjerom ali sad ne znam sta bi od ssbe da se nije dogodilo . Odbrojavam dane i jedva čekaam
Ne mogu se namistit za spavat pa svrljan okolo po forumu i rekla ma ajde bolje da se registriram i da imam odakle tražit savjete ipak sam premlada i pomalo uplašena
Jel ovo dezurate uz bebicu na forum
Nije bilo sa namjerom ali sad ne znam sta bi od ssbe da se nije dogodilo . Odbrojavam dane i jedva čekaam
Ne mogu se namistit za spavat pa svrljan okolo po forumu i rekla ma ajde bolje da se registriram i da imam odakle tražit savjete ipak sam premlada i pomalo uplašena
Jel ovo dezurate uz bebicu na forum
Dobrodosla...
I meni je tek 25 god pa imam i imat cu jos 1000 pitanja...hehe... Zato je ovaj forum super jer smo uvijek tu jedna za drugu...
Mene totalna nesanica uhvatila...nikako zaspat pa takoder svrljam po forumu...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro cure.
Meni je danas termin ali nemam nikakav osjecaj da bi uskoro mogla rodit.
Nestrpljiva sam
Jucer me uhvatila manija spremanja jer sta ako rodim nocas a kuca u neredu a navecer ce muzu doci drustvo da proslave.
Fakat sam blesava.
Bar se jos mogu izvlaciti na trudnicke hormone.

Maleficent, dobrodošla. Opusti se i uživaj. Većina naš je imala problema sa ne spavanjem. Ako nemaš onaj jastuk bananu, pokušaj sa njime. Mene je spasio.
Kneginja, draga, keep calm and relax. Znam da si dovoljno iskusna, a i prošla dosta toga u životu, životno iskustvo...jednostavno ima frustriranih ljudi/ žena koje ne znaju drugačije nego grizu sve oko sebe koje nisu poput njih. To samo govori o njima/njoj , kakve su. Nisam čitala što se tamo dogodilo, tako i tako mi je tlak danas skočio a nije nikada. Da sam još tako nešto pročitala, vjerojatno bi završila na hitnoj i induciranom zbog sekiracije.
Sjedim u Petrovoj, obavila ctg, tlak, kg i sada čekam doktora za zadnji dogovor.
I da, tko želi dojiti neka doji, tko ne želi ili ne može, zašto se frustrirati?
Odrasla sam na adaptiranom i niti sam bolesna, boležljiva ili nešto treće....s toga, da mi netko kaže da je moja mama bila loša majka, lagano bi ju/jih zašerafila u zid.
Uz to, ignore ….

Maleficent, dobrodošla. Nikada nije kasno uklopiti se u ovakvu ekipu
Ashley i Anci, držim fige da čim prije krene, da je brzo i naravno, da što manje boli
Zara, razumijem te to za tablete. Ja mislim da ih isto ne bi popila. Koliko ide ovako, ide. Onda ako bi mi liječnik inzistirao, onda bih svakako uzela.
Inače, počela sam piti onaj čaj od lista maline. Nadam se da će doista imati neke svrhe...
Ove situacije koje su se jučer dogodile neću komentirati jer ste sve rekle!!
Sad ja imam pitanje za naše mamice- kako ste se odlučile koje ad mlijeko uzeti? Ima ih milijun i kada sam malo proučavala uopće nisam pametna i svako ima ono nešto! Koliko ste bočica uzeli? Ja sam sada za svaki slučaj uzela samo jednu, NUK-ovu staklenu. Nekako imam osjećaj da ću lakše oprati staklenu nego plastičnu (vjerojatno to nema veze, ali meni je tako u glavi) i imam jednu plastičnu od izdajalice. I ja ću se jako truditi dojiti (na kraju krajeva osim što je zdravije i jeftinije je- tko to ne bi želio ) ali ako ne bude išlo, želim biti pripremljena!
Puse šaljem svima
Ashley i Anci, držim fige da čim prije krene, da je brzo i naravno, da što manje boli
Sova5 , hvala na lijepim željama.

Sova, moja mala je jednom probala Nan i jednom Dm-ovu marku ad-a. I dm-ova joj je bila bolja. Jeftinija je, a vjerujem da su sastavi vise manje isti makar nisam citala.
Isto tako, hranu moras baciti 3 tj nakon otvaranja tako da sam morala baciti cijeli Nan, a ova dm-ova dolazi u dvije vrecice.
To je super kad imas ad za hitne slucajeve. A dok ne vidis kako ti bude islo dojenje, po meni je bolje kupiti tako nesto.

Tako je cure, družimo se i dalje uz puno pizitive :)
Mladoj mamici čestitam i mogla si se i prije pridružiti :)
Ja tražim novi ad jer nam ovaj koji imam (Hipp BIO Combiotik) ne odgovara ali još nisam odlučila što bi..Dvoumim se između Aptamila i Nana.
Od bočica smo kupili staklenu od Nuka, veći i manju i zadovoljni smo..Kad beba bude veće i sama držala bocu i bacala stvari :) prijeći ćemo na plastičnu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji