Ive meni je termin za 10dana pa uopce nemam osjecaj da se to meni dogadja :))
Totalno mi je nestvarno da cu za dvadesetak dana bit kuci sa bebicom

Sutra sam ponovno na ctg i pregledu. Brojim sitno...
A naspavati se unaprijed...to ne vrijedi, bolje je po mom mišljenju zadnja dva tri tjedna steći kondiciju buđenja i neslaganja...ako je to moguće. Ja legnem oko 2 , dižem se barem jednom, pa se budim oko 5, pa sam budna do 12, 13, pa odspavam 2-3 sata i onda nastavim sa svojim akcijama do 2 noći. Nadam se da će mi takav tempo ipak dobro doći kada se malac rodi i dođemo doma.
Kneginja, kada se privikneš na malenu i njezin ritam, moguće je da ćeš preći na platnene. Tako nešto si i ja razmišljam...ali sada u startu, nema šanse. Pojednostaviti ću si maksimalno
Sutra sam ponovno na ctg i pregledu. Brojim sitno…
A naspavati se unaprijed…to ne vrijedi, bolje je po mom mišljenju zadnja dva tri tjedna steći kondiciju buđenja i neslaganja…ako je to moguće. Ja legnem oko 2 , dižem se barem jednom, pa se budim oko 5, pa sam budna do 12, 13, pa odspavam 2-3 sata i onda nastavim sa svojim akcijama do 2 noći. Nadam se da će mi takav tempo ipak dobro doći kada se malac rodi i dođemo doma.
Kneginja, kada se privikneš na malenu i njezin ritam, moguće je da ćeš preći na platnene. Tako nešto si i ja razmišljam…ali sada u startu, nema šanse. Pojednostaviti ću si maksimalno
ma vec smo se mi nekako uštosili...al iskreno ne da mi se sad sa tim gnjavit...najiskrenije...za sada su pampersici super...nije mokra...nema osipa...ja zadovoljna...a i posto sam imala CR,nisam bas u stanju sad prat i peglat svaki dan..i ovako izbjegavam kucanske poslove koliko god mogu. ALi kazem..ostavljam opciju otvoreno..mozda me uhvati volja jos...vidjet cemo :D
a da si treba pojednostavit..pogotovo ako ide na ruku i bebi i mami...ma svakako¨!!!
BTW....tu sam sa vama jos jedno vrijeme...dok se sve ne javite da ste ok i da su bebaci tu...sa druge teme sam otisla jer su se pojavile neke zene prepametne...koje nemaju veze sa nasom temom ni ekipom...koje kolju sa tim da sam "krele" jer ne dojim 24 sata da bi mi dite navuklo mliko...pa makar po cijenu da to dite ne dobije na kilazi ni grama....ma ono...KO voli nek izvoli ..ja sam dotičnoj rekla sta mislim o njoj i takvom tipu maltretiranja ljudi...nazalost ogadila mi je temu...na nju se vise ne vracam.
pa cu vas virkat tu jos jedno vrijeme dok se ne uvjerim da je i zadnji jesenski bebač sretno doša na svjet.Pogotovo jedva čekam novost od zvjezdice...nadam se da ces se javit uskoro sa lipim vjestima :D...ali i ashley :) znas vec zasto :D
pusa svima

Citala sam sada bas postove u novom nasem forumu... Pojedine zene su bas pretjerale... Ali neka..ko ih sisa...
Kneginja ne sekiraj se sta zene pisu, svaka mama zna najbolje za svoje dijete... Bitno da je tvoja bebica nahranjena i sretna a samim time i ti!
Zao mi je jako sta forum nije pozitivan kao ovaj nas ovdje ali nitko nam ne brani da nastavimo druzenje ovdje... Ako se slazete...
Ja odo u krpe... Nadam se da sutra kad odem na pregled u bolnicu cu tamo i ostat i da ce se nesto pokrenut... Drzte fige... 😘😘
Citala sam sada bas postove u novom nasem forumu… Pojedine zene su bas pretjerale… Ali neka..ko ih sisa…
Kneginja ne sekiraj se sta zene pisu, svaka mama zna najbolje za svoje dijete… Bitno da je tvoja bebica nahranjena i sretna a samim time i ti!
Zao mi je jako sta forum nije pozitivan kao ovaj nas ovdje ali nitko nam ne brani da nastavimo druzenje ovdje… Ako se slazete…
Ja odo u krpe… Nadam se da sutra kad odem na pregled u bolnicu cu tamo i ostat i da ce se nesto pokrenut… Drzte fige…😘😘
ej draga...ma ne nerviran se ja puno radi takvih frikova...ne triba mi neki klan sisa da mi kaze da sam dobra mama...vidim ja to na svojoj bebici ::) samo mi uzasno ide na zivce da nam se sad ubacuju i pametuju neke zene koje veze s nicim nemaju..pazi ti nej..ona se naziva opsesivnom dojiljom i sad se nasla nama pametovat.
smeta me sta nam je unistila lipo druzenje...a zene su lipo napisale da ako im zatreba pomoc da ce ju potrazit...al neeee...ne daju u pm.....bas mi na neku stvar ide i izvlaci iz mene ono najgore..
pazi ona kaze njoj zao mene......žao meni tvog diteta...rjesi se opsesija pa onda razgovaraj s ljudima..
uf hahahahha...bas me je raspizdila...sorry sta sam pustila jezicinu al sad mi bas paše
tebi sutra srutno :D a ja odo maloj napravit bočicu :D a ona opsesivna nek se pozdere radi toga...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, meni je strasno zao sto nam je tema krenula po zlu tamo. Ali ne smijemo dopustiti da nas obeshrabre.
Provele smo 9 mjeseci zajedno i ne zelim se toga odreci. Mislim da smo odrezali pametovanja (bolje sad odmah na pocetku), a neka nas citaju pa da vide kako se ponasa jedan slozan kolektiv.
A na kraju krajeva, nase putovanje je tek pocelo. Sad cemo naklapati kako nas bole sise, kako se znojimo, kako nas bole ruke od nosanja, kako opet u sex life...
I kako nas vesele nasi bebachi i svaki dan smisljaju nesto novo. Zelim sve to nastaviti dijeliti s vama.

Više mi se uopće neda komentirati...ajmo samo pozitiva u novoj grupi :))

Cure, nema smisla uopće pridavati pažnju takvim ljudima. Ignore i gotovo. Zašto bi mi radi nje isle s teme? Nek ona piše što hoće, a mi ćemo se pravit da je ne vidimo!!
Što briga tu ženu jel netko doji ili ne doji, nitko ju ništa nije pitao!
To je stvar svake mame posebno i svako je dijete drugačije. Ne bi da će djetetu sto lose biti ako nije dojeno!!!
Sad iz svake paštete iskače sisa i dojenje, ma daj!! Ja jesam za dojenje, i volila bi dojit, a kako će bit vidjet ćemo! Isto tako ako netko ne može ili ne želi ili nebitno zašto ne doji pa kakve veze ima, bitno da je beba zadovoljna i da je mama sretna!!
Najbolje da sad svi idemo na zrinjevac i izvadimo sisu kako bi poslali poruku svim onim majkama koje su nemajke jer ne doje! Uf kako me snervalo!
Šaljem svima veliki pozdrav, nadam se da ćemo sve uskoro preci na temu mama! Držite se i bez živciranja

Pa bas to, ignore nju i prijavit je administratoru.
Ja sam za nase daljnje druzenje jer smo najbolja grupa i treba mi sheranje.
Di na kraju pisemo-tu i tamo? :)
Ja sam za tamo, pa nece nam stokerica unistit grupu.
Ja evo sad ne dojim jer mi je beba na intenzivnoj, bas sam losa

Imate pravo da...necemo zbog nje onda napustat grupu...ko je sisa... ma pisimo i ovdje i tamo ..dok se sve ne prebacimo na onu temu...
Samo pozitiva zenskice... Sretno svima!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji