Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    05. Listopad 2015. 14:50

Sanjarice sretno. Nadam se da ces brzo i sto bezbolnije roditi.

Ashley
    05. Listopad 2015. 14:54

Samo da javim novosti od jutros...bila ctg-uredan, tlak-malo povišen ( muž me naljutio-pa sam poslije bolnice otišla sa njegovom karticom u dućan i kupila si "par sitnica" tek toliko neka zapamti kako je naljutiti trudnicu), ostalo uredno.
    U srijedu ponovno pregled i ctg a možda i ostajem u bolnici.

plavojka
    05. Listopad 2015. 15:11

Stretno Sanjarice!!! Drzi se, nesto mi govori da ces ti to brzo odvalit!!

Ashley, Lela i Lidija cini mi se da smo nas 4 u 2-3dana s terminom! Bas me zanima kojim cemo redosljedom, sretno nam bilo :)))))

Sova5
    05. Listopad 2015. 15:36

Sanjarice, sretnooooo 

Curke, hvala za pomoć oko bočica i ad-a. Valjda ćemo se snaći 

E sada opet imam pitanje, jer sam to tek sad skužila. Kako vodim trudnoću kod privatnika on meni nije dao (a mislim da niti ne može) uputnicu za porod/bolnicu. Znači, treba li uputnica za rodilište? Ja planiram u Vinogradskoj roditi.. Pa ako netko ima neki info.

Maleficent
    05. Listopad 2015. 15:48

Joooj sanjarica sretno :)
    Čini mi se da sam ja zadnja sa terminom.😏
    Također sam pripremila jaknicu mislim da ce bit prijeko potrebna ipak sam zadnje dane 10.mj :)

Kiara5
    05. Listopad 2015. 16:18

Sanjarice sretnoooo!!!

Lela29
    05. Listopad 2015. 17:51

Plavojka ja imam osjećaj da neću još mjesec dana 
    Sova5 pretpostavljam da si upisana kod nekog socijalca, kod njega trebaš uzet uputnicu. Tako je i meni, privatno vodim trudnoću, sve mi je uputnice davala moja socijalna ginićka, pa će i tu za rodilište. Tako je bar u Splitu.

Ja sam za malecku pripremila plišanu dvodjelnu tuticu, plišanu kapicu, deblje čarapice, body benkicu dugih rukava, jedino ne znam za štramplice, uvjeravaju me da nema potrebe. Mislim da mi više ništa ne treba, planiram je u paketini izvest, a u St-u je još uvijek visoka temperatura,a od rodilišta smo udaljeni 3 min autom, možemo se i prošetat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.