Drage korisnice,
još jednom vas podsjećamo na pravila foruma i na ovoj temi.Nije dopušteno: psovanje, vrijeđanje, omalovažavanje, napad na druge korisnike te govor mržnje, diskriminacija, defamacija i izražavanje netolerancije.
Želimo vam ugodno daljnje druženje.
Lijep pozdrav,
Vaša Klokanica
Dobrodosla nova trudnice 😊
Meni se nekako ne mice s ove teme, prirasla mi srcu!
Drago mi je vidjet da ste sve dobro, snalazimo se malo po malo..ma mi mozemo sve!!!
Mamice koje ocekujete porod samo zelim rec da smo sve to prosle. I ja sam mislila da nece nikad izac a onda se sve preokrene u jednom danu i ne mozete vjerovat da je to VASE dijete. Toliko sam se zalila na sve a sada mi nista nije problem, ni ne spavat. Kad dozivis porod dođe ti do glave da mi stvarno mozemo sve. Samo da su nase bebice zdrave.
Moj visi na sisi non stop ali nemam jos pravoga mlijeka pa su mu poceli davat nadohranu. Al bas je dobar ne mogu se pozalit za sada.
Saljem svima puse!!!
Fluffy
E to, Ryanne. Patronazna nam je rekla da pocne djelovat kroz 4-5 dana. Sad cemo vidjet dal mu pomaze.Al koliko vidim, cim jede Novalac bolje mu je. Nije nervozan, nema nedefiniranog placa, grcenja i spava svoje standardne ture. Dok smo bili na Bebimilu nije mogao spavat koliko ga je grcilo
e meni je jutros patronazna isto preporucila tu biogaiu..i isto reklad a ne ocekujem cudo...da počme djelovat nakon nekih tjedan dana....
iskreno ne znam bi li joj davala..iako t je probiotik..nije lose u svakom slucaju...jer jos nema ni grceve ni smetnje...
vidit cemo sta ce nam vrime donit :D
Ima novih mama od mog zadnjeg tipkanja.., Fluffy, Branchi... (sorry ako sam nekog izostavila) :)) Čestitam od srca!
Ja sam jutros išla u čajoteku i kupila crveni rooibos caj. Od više žena sam dobila preporuku za njega, pile su ga cijelu trudnoću i tijekom dojenja, bebice su bile bez grčeva. Teta u čajoteci mi je savjetovala kombinaciju njega i komorača, pa sam i to uzela, al to ću kombinirati kad beba dođe. Nadam se da ima nešto u tome, ja osobno imam dobra iskustva sa čajevima (endometrioza).
Meni je u srijedu pregled, vidit ćemo jel se šta prominilo...Zadnja dva dana stalno popodne imam kontrakcije, išla sam ih iz fore štopat, jeza me prošla kad sam vidila kako su pravilne, prvo svakih 8 min, u trajanju od 1 min, nakon toga svako 4 min... stalno nešto bolucka dolje.
Evo da se i ja javim... Nocas u 1 poceli lagani trudovi...na razmak od 45 min... Oko 6 ujutro smo isli za bolnicu kad su bili na razmaku od 15 min... (Stvarno nemozes da fulas da su to trudovi..a ja se bojala da ih necu prepoznat..) napravili pregled otvorena 4-5 prstiju...i taman mi tamo na stolu ispao sluzni cep...
Sad su me stavili u predradaonu da cekam...i to je to... Trudovi i dalje na svakih 10 min i bole dosta... Jedva cekam da krene to sve konkretno...mada kaze doktor da bi mogla i tek sutra ujutro!!???!
Drz te mi fige cure...puse svima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure moje, cestitam novopecenim mamama i malo zavidim sto ste to prosle a ja nikako docekati.
U cilju mi je bilo dogurati do 36.-37.tt, a sad evo u srijedu 39.tt i ne cini mi se da ce skoro. Sad vec polako gledam kako cu potaknuti trudove jer se nikako ne otvaram. Vidjet cemo sta ce mi reci sad na ovom pregledu, nadam se da cu imati pozitivnih vijesti.
Inace, bebu slabije osjetim zadnja dva tri dana, ne znam jel se to smiruje pred porod ili sto joj je. Zao mi je sto me ne stavljaju nikako na uzv da vidim koliko je velika. Zadnji put mi je bila 2500grama u 35.tt, pa pretpostavljam da je sada oko 3300 ako je nastavila napredovati istom brzinom. Jedva cekam da ju vidim i moram priznati da mi je sve ovo prilicno nestvarno, ne znam kako se vi osjecate. Saljem puse svima pogotovo onima koje jos iscekuju kao i ja
Sanjarica sretno, vibram da sve prođe brzo, uz što manje muke!!!
Lidija, ja te pratim u dan, isto sam na trenutke van sebe, umirem od želje da je vidim!
sanjarice sritno koke!!!!!! nadam se da ces do veceras bit u zagrljaju sa svojim smotuljkom :D
lidija ..lela...i sve ostale koje jos očekujete porod...sad ce to brzo :) drzim vams vima fige
Sortiraj odgovore
Najstariji