Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maleficent
    05. Listopad 2015. 00:37

Nije bilo sa namjerom ali sad ne znam sta bi od ssbe da se nije dogodilo . Odbrojavam dane i jedva čekaam

Ne mogu se namistit za spavat pa svrljan okolo po forumu i rekla ma ajde bolje da se registriram i da imam odakle tražit savjete ipak sam premlada i pomalo uplašena 

Jel ovo dezurate uz bebicu na forum 

Anci2225
    05. Listopad 2015. 07:48

Jutro cure.

Meni je danas termin ali nemam nikakav osjecaj da bi uskoro mogla rodit.

Nestrpljiva sam 

Jucer me uhvatila manija spremanja jer sta ako rodim nocas a kuca u neredu a navecer ce muzu doci drustvo da proslave.
    Fakat sam blesava. 

Bar se jos mogu izvlaciti na trudnicke hormone. 

Ashley
    05. Listopad 2015. 08:37

Maleficent, dobrodošla. Opusti se i uživaj. Većina naš je imala problema sa ne spavanjem. Ako nemaš onaj jastuk bananu, pokušaj sa njime. Mene je spasio.

Kneginja, draga,  keep calm and relax. Znam da  si dovoljno iskusna, a i prošla dosta toga u životu, životno iskustvo...jednostavno ima frustriranih ljudi/ žena koje ne znaju drugačije nego grizu sve oko sebe koje nisu poput njih. To samo govori o njima/njoj , kakve su. Nisam čitala što se tamo dogodilo, tako i tako mi je tlak danas skočio a nije nikada. Da sam još tako nešto pročitala, vjerojatno bi završila na hitnoj i induciranom zbog sekiracije. 
    Sjedim u Petrovoj, obavila ctg, tlak, kg i sada čekam doktora za zadnji dogovor.
    I da, tko želi dojiti neka doji, tko ne želi ili ne može, zašto se frustrirati?
    Odrasla sam na adaptiranom i niti sam bolesna, boležljiva ili nešto treće....s toga, da mi netko kaže da je moja mama bila loša majka, lagano bi ju/jih zašerafila u zid.

Uz to, ignore ….

Sova5
    05. Listopad 2015. 09:02

Maleficent, dobrodošla. Nikada nije kasno uklopiti se u ovakvu ekipu 

Ashley i Anci, držim fige da čim prije krene, da je brzo i naravno, da što manje boli 

Zara, razumijem te to za tablete. Ja mislim da ih isto ne bi popila. Koliko ide ovako, ide. Onda ako bi mi liječnik inzistirao, onda bih svakako uzela.

Inače, počela sam piti onaj čaj od lista maline. Nadam se da će doista imati neke svrhe...

Ove situacije koje su se jučer dogodile  neću komentirati jer ste sve rekle!!

Sad ja imam pitanje za naše mamice- kako ste se odlučile koje ad mlijeko uzeti? Ima ih milijun i kada sam malo proučavala uopće nisam pametna i svako ima ono nešto! Koliko ste bočica uzeli? Ja sam sada za svaki slučaj uzela samo jednu, NUK-ovu staklenu. Nekako imam osjećaj da ću lakše oprati staklenu nego plastičnu (vjerojatno to nema veze, ali meni je tako u glavi) i imam jednu plastičnu od izdajalice. I ja ću se jako truditi dojiti (na kraju krajeva osim što je zdravije i jeftinije je- tko to ne bi želio ) ali ako ne bude išlo, želim biti pripremljena!

Puse šaljem svima 

Ryanne
    05. Listopad 2015. 09:47

Sova, moja mala je jednom probala Nan i jednom Dm-ovu marku ad-a. I dm-ova joj je bila bolja. Jeftinija je, a vjerujem da su sastavi vise manje isti makar nisam citala. 
    Isto tako, hranu moras baciti 3 tj nakon otvaranja tako da sam morala baciti cijeli Nan, a ova dm-ova dolazi u dvije vrecice. 
    To je super kad imas ad za hitne slucajeve. A dok ne vidis kako ti bude islo dojenje, po meni je bolje kupiti tako nesto.

nenana
    05. Listopad 2015. 10:19

Tako je cure, družimo se i dalje uz puno pizitive :)
    Mladoj mamici čestitam i mogla si se i prije pridružiti :)

Ja tražim novi ad jer nam ovaj koji imam (Hipp BIO Combiotik) ne odgovara ali još nisam odlučila što bi..Dvoumim se između Aptamila i Nana.

Od bočica smo kupili staklenu od Nuka, veći i manju i zadovoljni smo..Kad beba bude veće i sama držala bocu i bacala stvari :) prijeći ćemo na plastičnu..

Anci2225
    05. Listopad 2015. 11:11

Cure kojima je termin svaki cas, s obzirom na ovo "divno" vrijeme i kise i zahladjenje koje najavljuju, sta planirate obuci bebacima za izlazak iz bolnice?

Ja sam spremila bodi dugih rukava, jednodjelno odjelce bez rukava, kapica.
    Sad se svoumim izmedju jaknice i plisastog medo odjelca.
    Da li mi trebaju i carapice ili stramplice?

Naanaa2
    05. Listopad 2015. 11:20

Moj je u bolnici jeo Bebimil, pa smo mu ga uzeli i za kod kuce. Ali prvu noc uopce nije spavao, grcio se, nikako da prducne, a kad prducne tocno smo vidjeli olaksanje na malcu. Onda nam je u apoteci zena savjetovala Novalac AC ( za probavu i grceve) pa smo mu uzeli to i bolje mu sjeda. Ne pati se vise kao s Bebimilom. Bebimil je dosta tezak, masan. 
    Sad cemo mu davat i kapi nestoGia (muz je zapamtio), pa ako koja od vas koristi, pomazu li? 

Sto se tice boce, kod kuce smo imali, ali kako smo bili tjedan dana u bolnici naucio je na njihovu dudu, pa smo mu i kod kuce uzeli istu takvu kad se vec navikao. Inace imamo jednu za mlijeko i jednu za caj bocicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.