Citala sam sada bas postove u novom nasem forumu... Pojedine zene su bas pretjerale... Ali neka..ko ih sisa...
Kneginja ne sekiraj se sta zene pisu, svaka mama zna najbolje za svoje dijete... Bitno da je tvoja bebica nahranjena i sretna a samim time i ti!
Zao mi je jako sta forum nije pozitivan kao ovaj nas ovdje ali nitko nam ne brani da nastavimo druzenje ovdje... Ako se slazete...
Ja odo u krpe... Nadam se da sutra kad odem na pregled u bolnicu cu tamo i ostat i da ce se nesto pokrenut... Drzte fige... 😘😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, meni je strasno zao sto nam je tema krenula po zlu tamo. Ali ne smijemo dopustiti da nas obeshrabre.
Provele smo 9 mjeseci zajedno i ne zelim se toga odreci. Mislim da smo odrezali pametovanja (bolje sad odmah na pocetku), a neka nas citaju pa da vide kako se ponasa jedan slozan kolektiv.
A na kraju krajeva, nase putovanje je tek pocelo. Sad cemo naklapati kako nas bole sise, kako se znojimo, kako nas bole ruke od nosanja, kako opet u sex life...
I kako nas vesele nasi bebachi i svaki dan smisljaju nesto novo. Zelim sve to nastaviti dijeliti s vama.
Više mi se uopće neda komentirati...ajmo samo pozitiva u novoj grupi :))
Cure, nema smisla uopće pridavati pažnju takvim ljudima. Ignore i gotovo. Zašto bi mi radi nje isle s teme? Nek ona piše što hoće, a mi ćemo se pravit da je ne vidimo!!
Što briga tu ženu jel netko doji ili ne doji, nitko ju ništa nije pitao!
To je stvar svake mame posebno i svako je dijete drugačije. Ne bi da će djetetu sto lose biti ako nije dojeno!!!
Sad iz svake paštete iskače sisa i dojenje, ma daj!! Ja jesam za dojenje, i volila bi dojit, a kako će bit vidjet ćemo! Isto tako ako netko ne može ili ne želi ili nebitno zašto ne doji pa kakve veze ima, bitno da je beba zadovoljna i da je mama sretna!!
Najbolje da sad svi idemo na zrinjevac i izvadimo sisu kako bi poslali poruku svim onim majkama koje su nemajke jer ne doje! Uf kako me snervalo!
Šaljem svima veliki pozdrav, nadam se da ćemo sve uskoro preci na temu mama! Držite se i bez živciranja
Pa bas to, ignore nju i prijavit je administratoru.
Ja sam za nase daljnje druzenje jer smo najbolja grupa i treba mi sheranje.
Di na kraju pisemo-tu i tamo? :)
Ja sam za tamo, pa nece nam stokerica unistit grupu.
Ja evo sad ne dojim jer mi je beba na intenzivnoj, bas sam losa
Imate pravo da...necemo zbog nje onda napustat grupu...ko je sisa... ma pisimo i ovdje i tamo ..dok se sve ne prebacimo na onu temu...
Samo pozitiva zenskice... Sretno svima!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ma joj mene se stvarno triba dobro spizdit da me se izbaci iz takta...a kad mi počme pametovanje vezano za dicu...sisanje...hranjenje...al ono u fino...tipa ..jadna ti nemas pojma...onda dobijem slom zivaca. A opsesivna je vjerovatno pišala u gaće prije 28 godina kad sam se brinula za prvu bebu u svome zivotu...i nakon te za jos desetak....Fascinantno kako neke zene kad postanu roditelji...odjednom usrknu svu pamet ovog svita...izbace sisu da je cili svit vidi...i misle da su jedne i jedine..neponovljive...nedojebljive mame sisalice...prepametne...jer naravno ako cili grad vidi njenu izmrcvarenu sisu kako visi i na njoj djete od caa 12 godina jos uvik zalipljeno...svi ce rec..nu je poglete dike rvacke..ovo je mater...ovo je žena ponos i dika.....
ooo zemljo otvori se i progutaj poneku rodu i stokerice na sise,da mi vise nikad u zivotu ne stanu na put
svejedno mi je di cemo se nastavit dopisivat...ali stvarno mislim ukoliko se nastavi sa ovim pametovanjem tamo ili otić forever ili nekako prijavit stalkere klokanici da sjaše zauvjek od tamo di im je vrlo otvoreno rečeno da su nepozzeljni
Jao curke našla sam pravi dan da se nakon 4 mjeseca Šta vas čitam ubacin i prijavin na forum 😂
Ukratko tek mi je 19 godina i iman i ja miljun pitanja za postavit za ove zadnje tjedne. Lagano ulazin u 37.tj. ☺
Nadan se da ce se uočit moj post između ove zavrzlame. Sve sam iscitala i na temi beba/mama, jos ne dolazim sebi... Sta si neke gospođe dopuštaju
Gosp.kneginja samo naprid prava ste dalmatinka !
Sortiraj odgovore
Najstariji