Branchi, drago mi je da je maleni dobro, samo neka tako nastavi i neka to sto prije dodje!

Žene trebam pomoć! Probudila se maloprije, računam uobičajena ruta na wc, kad skužim da su mi gaćice mokre. Onako, poštena fleka. Neman pojma šta sad, u dilemi san je li to vodenjak ili sluzni čep...kad je vama ispao taj čep i kako je izgledao? Ovo moje je baš mokro i bilo je malo sluzi po vrhu sa sukrvciom...I koliko količinski bude plodne vode iz vodenjaka?
Inače već tjedan dana iman lažne trudove, prije tjedan san bila uloživa samo za vršak prsta, termin mi je za 5 dana. Naravno da je subota ujutro i da ne mogu doći do doktorice...
Bezveze mi je ići na hitnu ako je sluzni čep, ne osjećan trudove, al opet ako je vodenjak ne želin ugrožavati bebicu... Help!
P.s. čestitke svim novopečenim majakama, Branchi napokon si dočekala taj dan, Kneginja drago mi je da nije bilo traumatično kako si se bojala.
Žene trebam pomoć! Probudila se maloprije, računam uobičajena ruta na wc, kad skužim da su mi gaćice mokre. Onako, poštena fleka. Neman pojma šta sad, u dilemi san je li to vodenjak ili sluzni čep…kad je vama ispao taj čep i kako je izgledao? Ovo moje je baš mokro i bilo je malo sluzi po vrhu sa sukrvciom…I koliko količinski bude plodne vode iz vodenjaka?
Inače već tjedan dana iman lažne trudove, prije tjedan san bila uloživa samo za vršak prsta, termin mi je za 5 dana. Naravno da je subota ujutro i da ne mogu doći do doktorice…
Bezveze mi je ići na hitnu ako je sluzni čep, ne osjećan trudove, al opet ako je vodenjak ne želin ugrožavati bebicu… Help!
P.s. čestitke svim novopečenim majakama, Branchi napokon si dočekala taj dan, Kneginja drago mi je da nije bilo traumatično kako si se bojala.
Ne brini.vjerovatno je iscjedak ,vodenjak kad pukne to onda bude poprilična kolicina vode.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Hvala Sandra, baš si me smirila Ništa, vrime je da započnem novu knjigu čitati, očito ova mala frajerica još neće vani. Čekamo prave trudove i slapove pplodne vode

Pozdrav za sve mame i one koje će to tek postati :) ... Prvo potpuno sam nova na forumu i ne snalazim se baš najbolje, ali vidim da ste dosta aktivne pa bi vas molila za pomoć.. na kratko: državljanka sam RH, zaručnik je slovenac. Živimo u Slo, a kako nismo još vjenčani nemam zdravstvenog u slo...ok, odlučili smo se za porod u Zagrebu, ali što nakon toga? Kako ćemo sa bebacom preko granice?
Može li se preko nekakve potvrde od javnog bilježnika preko granice ili smo stvarno primorani na izradu osobne iskaznice ili putovnice?
Pozdrav za sve mame i one koje će to tek postati :) … Prvo potpuno sam nova na forumu i ne snalazim se baš najbolje, ali vidim da ste dosta aktivne pa bi vas molila za pomoć.. na kratko: državljanka sam RH, zaručnik je slovenac. Živimo u Slo, a kako nismo još vjenčani nemam zdravstvenog u slo…ok, odlučili smo se za porod u Zagrebu, ali što nakon toga? Kako ćemo sa bebacom preko granice?
Može li se preko nekakve potvrde od javnog bilježnika preko granice ili smo stvarno primorani na izradu osobne iskaznice ili putovnice?
za prijeći granicu sa djetetom moras imati djetetovu sobnu iskaznicu. a zasto ne uplatis kratko osiguranje preko neke kuće osiguravajuce u sloveniji ...koja ce ti pokrivat i porod...JA sam uplatila na tjedan dana kad sam isla na putovanje u BIH...izislo me neku siću...doduse nije pokrivalo porod jer nisam bila u terminu nego odlaske dr i ginekologu u stranoj zemlji
odo..nadji osiguranje..pitaj koliko bi te doslo osiguranje na mjesec dana npr(iako se moze i samo na apr dana)u sloveniji kao stranom drzavljaninu..a da to osiguranje pokriva medicinske intervencije kao sta je porod...Imaju ta psiguranja svasta nesto mislim da moraju i to imat...
a ni osobnu nije problem napravit...zasto uopće odugovlacit sa tim..

Evo me zene, rodio se mali koji jos nema ime! 53 dug, 4040 tezak! Savrsen je!
Evo me zene, rodio se mali koji jos nema ime! 53 dug, 4040 tezak! Savrsen je!
Cestitke!!!!!
Mislim da cu ostat sama na ovoj temi...moja nikako da se odluci izac...
Kad uhvatis malo vremena ako te volja opisi nam malo kako je krenulo i sve skupa...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji