Cvarak cestitam od srca!!! Ahah vidis kak sam nanjusila da se kod tebe nesto dogadja ;)
Sanjarice ima nas jos, doduse Cvarar je bila dva dana ispred mene, pa evo je vec!
Joj, prehlada i sinusi, mene je konacno malo popustilo, popila sam limuna i meda hrpe, za grlo mi je pomoglo muckanje kaduljom ali i ledeni milkshake iz mc donaldsa! Meni hladno stvarno puno vise pomogne od toplog caja!
Trudnice moje, sve nas je manje, drz'te mi se
Fluffy i Cvarak cestitam
Ja jos uvijek nista. U ponedjeljak mi je termin ali nekako mislim da cu prenjeti.
A vec mi je pun kufer svega. Zgaravica na maksimum 24/7, bokovi me bole da ne znam kako bi spavala, dolje me sve bolucka ali nista znakovito...
Sve u svemu, jedva cekam da rodim
Cvarak, terminušo moja čestitam od srca. Neka si i ti rodila.
Fluffi, čestitam. Veliki dečko.
Kneginja , niti dojenje niti platnene. Ma neka, pojednostaviti to treba. Odavno sam odlučila da se neću mučiti sa dojenjem ako ne ide.
Ostale cure/žene i ja sam još neko sitno vrijeme među vama.
Čestitam svima, blago vam seeee!
A evo i ja sam još tu, kad vidim kako neke rode prije termina odma promislim da bi i ja mogla... tome se nadam. :-)
Iako ima još vremena. Jedna cura i je rekla da se uglavnom rodi po uzv terminu, koji je meni dva tjedna veci nego termin po mengi. Ima li u tome istine?? Sretno svima
Mislim da je meni UZV termin barem tjedan dana prije, a to bi bilo super barem tjedan ranije roditi, ali sve ovisi o nasim bebacima
Meni je danas treci dan kronicne prehlade sa bolnim sinusima, sinoc su mi se toliko oci od bolova zatvarale da mi je muz cilo vrime govoria da popijem lekadol, ali mene je strah znam da se ne moze nista dogoditi, ali moj mozak to drugacije percipira. Inace i dalje standardni pritisak, gornji dio ledja i rebra ful bole, ali to tako valjda ide. Uzivajte u vikendu zene i neka vas dragi maze i paze
Ajme kako sam smotana, krivo sam rekla, UZV termin mi je dva tjedna PRIJE...
A bebač je 18.9. imao 2970 grama, tako da će do termina bit prava velika beba!!
Neznam kako vi, ali ja sam tako nestrpljiva već...a nemam osjećaj kao da će ista uskoro krenut! Zapravo kao da uopće nisam trudna, kao da se netko samnom šali hahhahha
Jedna prija je rodila prije 10 dana, kaže spavaj i odmaraj, ne kažu to bezveze.
Ona doji svakih sat vremena!!
Ive meni je termin za 10dana pa uopce nemam osjecaj da se to meni dogadja :))
Totalno mi je nestvarno da cu za dvadesetak dana bit kuci sa bebicom
Sutra sam ponovno na ctg i pregledu. Brojim sitno...
A naspavati se unaprijed...to ne vrijedi, bolje je po mom mišljenju zadnja dva tri tjedna steći kondiciju buđenja i neslaganja...ako je to moguće. Ja legnem oko 2 , dižem se barem jednom, pa se budim oko 5, pa sam budna do 12, 13, pa odspavam 2-3 sata i onda nastavim sa svojim akcijama do 2 noći. Nadam se da će mi takav tempo ipak dobro doći kada se malac rodi i dođemo doma.
Kneginja, kada se privikneš na malenu i njezin ritam, moguće je da ćeš preći na platnene. Tako nešto si i ja razmišljam...ali sada u startu, nema šanse. Pojednostaviti ću si maksimalno
Sortiraj odgovore
Najstariji