Lidija kod mene je trenutno situacija kakva je i tebi bila, mirovanje jer postoji mogucnost prijevremenog poroda od 34. tj, a danas sam 35 + 5 i jos bar jedan tjedam da izdrzim, a gin mi kaze da su imali puuno slucajeva gdje su prijevremeno otvorene zene na kraju prenijele i trebale na drip, tako da kad prodjem 37 tj pocinjem vise setati, raditi po kuci i tako. A ti samo hrabro i polako, nekako sam sigurna da neces prenijeti
Cvarak i Sova da vam budem iskrena da je i mene strah tog curkanja plodne vode pa ko manijak provjeravam rublje, i mene sad zanima taj papir hmmm...
Simptomi ovih tjedana su bas zbunjujuci i sve se brinemo ful, bilo bi najbolje da se opustimo, ali sve smo skoro prvi put trudne i ne znamo kako neke stvari izgledaju i dobro da smo se tu nasle i da smo potpora jedna drugoj!
I da, Sova super sto se babac okrenuo moj je po kilazi negdje s tvojim, pratimo se dobro za sad.
P.s. je li vas jako udaraju malisani ili osjecate da vec nemaju bas mjesta? Mene moj posteno nekad zalipi, imam osjecaj ko da me stopalima gurka i navecer bas podivlja, mis moj
Pozz cure... Evo mene s pregleda...i dalje otvorena 3 prsta i to je to... Sljedeca kontrola u ponedjeljak opet... Ako nista ne krene prije ali ocito je mala odlucila malo nas zavlacit...heheh...
Da postoji u ljekarni kao neka trakica za kupit navodno na kojoj se ocita ako ti curi vodenjak... Pa eto Cvarak mozda da to odes kupit ako ces bit mirnija...
Jos jednom sretno svima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Poslala sam muza to je taj lakmus papir samo kaj traze u farmacii 120kn za rolicu od 5 m ,ma sta ce mi toliko,al ga jos nabiju cijenu...ccc vidjet ce jos u ljekarni! Mada sad nis ne curka sam iscjedak! Al sam se namucila sa stolicom brate mislila sam da radjam!! Sve teze i teze na wc uzas!
Evo me, nisam jos rodila hahaha
Ja na wc idem kao nikad, stolica nikad u zivotu cesca a bome i povracam. Ne mogu vjerovat koliko sam bila aktivna i radila sve zivo i da nisam jos rodila! Danas nema nikakvih simptoma poroda, spavam cijeli dan toliko se umorno osjecam.
Sise su mi narasle za 2 broja u 3 dana!!
Ujutro opet na pregled plodne, tjesim samu sebe sto se mora mora se, prezivjet ces a u totalnom strahu sam..
Bebac je aktivan ali samo guranje, nema mjesta vise za vece skakanje :)
Ne mogu vjerovat da vecina nasih mama vec ide u setnje sa svojim bebacima..ajme kako je to lijepo 😍
Fluffy
Zara, da, baš sam jako sretna da se miš mali okrenuo I moj više baš ne udara, više se migolji i treska
I da, ja sam isto čula za to da se žene ranije otvaraju, pa ih onda šalju na strogo mirovanje i na kraju prenesu. Samo ti aktivno od idućeg tjedna
Čvarak, ja sam preko ljeta imala neki vodenasti iscjedak (vjerojatno sam se više znojila od tih vrućina) pa sam imala stalno neke paranoje da mi curi plodna voda. Onda sam svašta čitala o tome kako to treba izgledati, ali svejedno sam nesigurna. A majketi, prodaju 5m tog papira. Koji klinac?! Šta ćeš kasnije provjeravati kiselost kiše i vode iz pipe? Koja glupost!
Fluffy, ti se čestito čistiš. Kad krene porod barem nećeš morati primiti klizmu Da barem mene tako primi. Najbolje to sve riješiti prirodno i ko bok
Da sova to sam cula da prije poroda bebina glavica pritiska crijeva i sama se ciste :)
Inace je kod mene to skoro pa nuklearna fizika jer ne mogu nikako.
Sto vise vrijeme prolazi vise shvacam kako nista nema veze s nicim. Kao sto je pupa rekla sve je bilo savrseno poslozeno pa se iskompliciralo na kraju. I kod mene je sve u savrsenom redu do sada a sad samo molit se da tako i ostane do kraja.
Fluffy
Rec cu vam svoje iskustvo sa otvaranjem!!
Preaktivna sam, propješačim kilometre, po kuci maximalno aktivna s kućanskim poslovima, sto puta dnevno učinim skale, skačem na pilates lopti, pijem čaj od listova maline vec neko vrime, i evo 38,5tt i zatvorena skroz!!
Tako da!! Kod mene očito nista ne pali!!
A guk profil mi je puno bolji nego prije dva tjedna, i tada je bio uredan al sad mi nigdi šećer nije prisa 5.1!
Evo mene :)
4040 grama i 52 cm. Trudovi krenuli jucer navecer po sat vremena pa krenuli intenzivnije od 2:30 ujutro. U 5:50 smo isli u bolnicu.
Pa priprema - klistir, cak me nisu brijali hehhehe.
Pa u box, bila otvorena 4cm. Onda priprema za epiduralnu, super da sam je uzela 😊
Pa drip i sve jaci i jaci trudovi....bas gadno, ali tin je bio super podrska.
Kad sam ga napokon istisnula u 16:59, ko da nis nije bilo prije, nevjerojatno!
Do jutra je sa pedijatrima jer je veca beba i bilo je mekonija u plodnoj vodi+trebali su pomoc vakuma, ali inace je sve super 💕💕💕.
Malo sam tuzna jer nije sad pored mene, a druge dve bebice kmece u sobi, ali dobro, tak treba bit. I pedijatrica je dosla i rekla da je sve ok i da ce sutra vidjet dal ide k meni ili ostaje jos dan dole.
Zvuci glupo, ali stvarno se zaboravi i ova cjelodnevna bol kad izvuku bebicu iz vas :)
Branchi cestitam
Uskoro ce tvoja strucica biti pored tebe i onda cete uzivati.
Sortiraj odgovore
Najstariji