Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    29. Rujan 2015. 22:24

A smanjuju ti se razmaci? :)
    Ja isto imam pregled ujutro, ali nekak si zamisljam da mi idemo usred noci (valjda vise iz prakticnoh razloga- nema guzve i ima parkinga u bolnici hehe).

Znaci tebi su bas bolni trudovi? Mene malo boli i sve tak neujednAceno, ah...
    A sta ti curi, vodenjak puko ili kao iscjedak jaci? 
    Meni taj neki sluzavo krvavo prosarani iscjedak sto je bas annoying, pogotovo kad cekam pregled u kabinici, imam feeling da cu po podu procurit :D

Fluffy2
    29. Rujan 2015. 22:53

Kad sam na nogama ignoriram tu bol, nije bas ni jaka ali kad lezim se valjda ukocim i onda je bol jaca kao da cu dobit stvari svaki tren. Ne mjerim tocno ali otprilike svakih sat vremena to osjetim. Ne curi mi voda nego zadnja 2 dana jako gusta sluz zute boje a danas je bilo krvi u sluzi. I bila sam na wc 2 puta danas nakon pauze od nekoliko dana! 
    Onda se cujemo ujutro, ugodna noc :)

Fluffy

Branchi
    29. Rujan 2015. 23:06

E tako je i meni ta sluz...
    Citamo se ujutro ili kad vec bude novosti :D

Pupa5
    30. Rujan 2015. 06:40

Bok cure, javljam da sam u subotu u 17:17 postala mama predivnoj curici :). Nisam vam se prije javljala jer sam se oporavljala, nazalost moj porod je bio jako tezak i nakon 10 sati je zavrsio carskim rezom. Necu ulaziti u nikakve detalje jer ima tu cura koje jos nisu rodile i ne zelim vas plasiti, nije svima ko meni. Curica je zdrava i predivna sa puno crne kosice. Puno papa i spava, sto je super osim sto me strasno bole bradavice pa je to konstantno dojenje jako bolno. Nocas mi ju je sestra uzela na 4 sata pa je sad ipak malo lakse jer inace dojim svaki sat. Danas imamo jos neke preglede i nadamo se da idemo doma :). Nisam citala bas ovih dana, ako je neka i vinogradskoj javite se da se upoznamo :). Puse svima

Pupa5
    30. Rujan 2015. 06:51

Ovo gore sam se nadovezala ba kneginjinu pricu o trudovima do 30 :) ocito nisam dobro citirala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.