ZnAči termin mi je 10.10.
Kad sam bila prije dva tjedna na guk profilu koji je Btw bio u redu rekli su mi da mi je kontrola za 2 tjedna i da tada ostajem u bolnici do poroda!!
Ja sam odmah otišla do svog ginekologa koji je reka da je apsolutno sve u redu ali da je to njihova procedura u bolnici kad neko ima gestacijski!! rekla bi kneginja-nazovimo taj granični šećer gestacijskim dijabetesom!!
Kao cisto nekakva mjera predostrožnosti!!
Ja iskreno ne vidim svrhu tome, pogotovo sto smatran da je se jako bitno kretat, a i mislim da ce se njihove pretrage svaki dan Svodit na ctg, mjerenje tlaka sto ja svaki dan mogu obavit kod svog ginekologa a ne tamo venit u bolnici!!
Al kad su mi tako u bolnici rekli slusat cu, sta cu sada... Nedaj Boze većeg zla...
Ja sam jučer sama sebi izmirila šećer 2h poslje obilnieg ručka i taj šećer je bio uredan!!
I sve mi je drugo u redu, beba nije velika!!
Tako da kažem ne vidim neku veliku korist za to, al očito oni tako rade u splitskom rodilištu, sta mi god recu-slusat cu, sta cu sada!!
I jos nesto, ja se zadnje vrime dosta strogo pazim djete i na kraju sam smrsavila pola kila!!
Dobila sam 10kg od pocetka trudnoce!
Ja se stalno zezam, svi nesto kukaju na hrvatsko zdravstvo-u mom slucaju su brate mili prebrizni!! 😆😆😆😆
Ja ne znam uopće ko je izmislio taj ogtt, realno gledajući toliko šećera koliko tada popiješ normalna osoba ne pojede u 10 dana!!
Ima milijun drugih pretraga za šećer tipa hba1c koja Miri razinu šećera zadnja tri miseca u tvom organizmu, a meni je rezultat te pretrage bio niti blizu granice!!
Dudecka cestitke!!!! Uzivajte sada ti i tvoj mali frajer!
Ako stignes javi nam malo dojmove i kako je to sve krenulo... Da nas pripremis malo nas koje jos cekamo da upoznamo nase male struce... Sretno! 😉

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ajme dudecka cestitam :D
Jesu te ostavili nakon ambulante ili kako je to sve islo? :D

I ja sam se smijala da je doktor đava 😂😂😂😂😂
Dudecka čestitke!!!
Sto je najtragičnije ja san pitala ocu ic na inducirani a doktor je reka da necu da ce cekat termin i prirodne trudove!!
Mozda sam se ja svidila tom doktoru pa oce da mu malo budem u bolnici 😂😂😂😂😂
dudecka predivno, cestitam!!
Svaka cast takvim muzevima sova!
Ja sam se jedva posekala i od toga me svaki put grci, imam kontrakcije. Al i to mi je uzasno neugodno. Ja se jedva samo namazem uljem i totalna nelagoda, sve je nateceno i bolno. Termin mi je sutra kad sam i narucena na pregled.
Sretno svima!
Fluffy
Dudecka, čestitam!
Sova5, ja sam išla na dogovoreni carski sa 39+5, beba bila na zadak.
Sova5, ja sam išla na dogovoreni carski sa 39+5, beba bila na zadak.
Do kada su čekali da vide hoće li se okrenuti, odnosno kada je bilo zadnje dogovoreno da je definitivno carski da neće više čekati?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji