E Branchi, ti si napisala jedni vaznu stvar koju stalno zaboravim pitat vas mame ;) da ti je tvoj Tin puno pomogao! Kako ti je bilo s nijim tamo?
Cure koje ste rodile, jesu partneri bili s vama? Jesu vam pomogli? Kako vam je bilo s njima? Kako su se oni drzali?
Fluffy, mene su jutros ostavili jer sam bila 4cm i s trudovima. Doktorica se cudila da zasto dr. Blajic nije dan prije dogovorio sa mnom induciranje buduci da sam usla u 41 tjedan. Tako da je njima obicno praksa da ne udjes u 42 tjedan, prije toga dogovaraju ostanak. Ti bi recimo s 4cm i dripom rodila bez problema :) pa pitaj. Ja sam kao prenjela 8 dana
Plavojka, meni je tin bas bio oslonac - hladio me, dodavao mi vodu, masirao kad mi je pasalo, nije me dirao kad mi nije pasalo, i najbitnije - navigirao na disanje kad mi je bilo tesko disat, a morala sam disat kroz dosta trudova umijesto tiskat da se beba spusti. To je jako tesko jer te tjera da tiskas, a to odgadja spustanje. Bilo mi ga je zao jer nismo uopce spavali, ali drago mi je da smo skupa to sve prosli i vidli bebicu i rasplakali se. Mislim da muski tek tad postanu svjesni svega jer vide svo to mucenje i onda i malu bebicu :)
A divno....bravo za Tina!! Svaka cast! Ja se nadam da moj decko nece past u nesvjest kad bude samnom unutra... Hahah...
Fluffy ja sam otvorena 3 prsta i rekao mi je doktor da sam otvorena 4 prsta da bi me ostavili u bolnici al ovako nista... Pa ocito da negdje ostavljaju na otvorenih 4 prsta minimalno...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro trudnice.
Branchi čestitam .
Baš sam obavila CTG, uredan, tlak također, kilaža + 10 ( na njihovoj vagi) . Moja kaže + 11. Tako svejedno.
Ovo u bolnici, toliko trudnica na hrpi...strava. Ujutro je prava ludnica u TA. Dobro da sam bila naručena prije 8 jer ne znam do kada bi čekala.
Sada čekam doktora, pa konačno idem u shoping po stvari za bolnicu. Doslovno 5 do 12, ali nisam imala potrebe prije...
Drage moje, " Keep calm and relax" . Bez uzrujavanja, nervoze i stresa.
Jutro!
Branchi, čestitam ti od srca
Ja se više uopće ne mogu prebaciti u krevetu s jednog na drugi bok bez da se dignem u sjedeći položaj. Toliko me zabole leđe i dolje (kao menga) ako to pokušam da mislim da ću se raspasti. I onda pomislim "Bože, pa ovako možda samo početni trudovi izgledaju". Ne mogu ni zamisliti koliko to boli...
Želim svima uspješan i ispunjen dan!
Jutric zene!
Branchi cestitam od srca uzivaj danas sa bebacom, mazite se i pazite.
Sova kuzim te skroz, meni se muz smije koliko mi triba da se okrenem s jednog boka na drugi, zove me spori lory jutros sam isla obaviti briseve za streptokok i za 5 dana je nalaz, gin kaze da se kroz tjedan dana mogu slobodno poceti vise kretati i kad zagazim u 37. tj da nije bed ako rodim.
Vaga kaze + 7-8 kg, a bas kuzim da mi je drob ful narastao, misic moj se proteze unutra
I da vas pitqm, od kojeg tjedna ste isle na ctg? Mene je moj privatni vec 2 puta stavljao, a za par dana sam u 37.tj.
Uzivajte cure i drzite se
Zara mene je od 34-og na ctg stavljao.
Da jutros mi je receno ako sam imalo vise otvorena da ceme ostavit ali i dalje sam samo 2 pa nista. Nije bilo bolno kao zadnji put. Sad se namjeravam kretat vise nebili se pokrenulo.
Rekli su mi da dođem kad trudovi budu u razmaku od 10 min ili ako plodna procuri.
Ni ja se ne mogu okrenut s boka na bok treba mi nekoliko minuta! Kilaza na +11.
Potpisujem i dalje strah od bolova ali evo cure su nas utjesile da se da izdrzat :)
Branchi je to sve cool odradila!
Fluffy
Ja nisam još ni jednom bila na ctg-u. Pitao me jučer doktor jesam osjetila trudove. Ak sam ih i imala, ja nemam pojma da sam imala Tako da ćemo vjerojatno na ctg od idućeg puta.
BTW. Ja se osjećam kao onaj Ljuljuško iz crtića "Zvonko"
E htjela sam vas pitati za strije. Je li dobila koja, gdje i u kojem tjednu? Bogu hvala, do sada nisam dobila (samo popucane kapilare), ali svi kažu da to baš na kraju dođe...
Ja mislim kad sam ušla u 9-ti misec da su mi počeli ctg-ovi!!
U ovoj bolnici je tako dosadno, i dalje ne vidim svrhu ovom ležanju ovde!!
Samo ležim a kad šetam po sobi osjecam se ko debil!! Malo citam i to je to!!
Samo se bavim razmišljanjima o porodu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji