Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    01. Listopad 2015. 22:06

E Branchi, ti si napisala jedni vaznu stvar koju stalno zaboravim pitat vas mame ;) da ti je tvoj Tin puno pomogao! Kako ti je bilo s nijim tamo?

Cure koje ste rodile, jesu partneri bili s vama? Jesu vam pomogli? Kako vam je bilo s njima? Kako su se oni drzali?

Branchi
    01. Listopad 2015. 23:06

Fluffy, mene su jutros ostavili jer sam bila 4cm i s trudovima. Doktorica se cudila da zasto dr. Blajic nije dan prije dogovorio sa mnom induciranje buduci da sam usla u 41 tjedan. Tako da je njima obicno praksa da ne udjes u 42 tjedan, prije toga dogovaraju ostanak. Ti bi recimo s 4cm i dripom rodila bez problema :) pa pitaj. Ja sam kao prenjela 8 dana

Plavojka, meni je tin bas bio oslonac - hladio me, dodavao mi vodu, masirao kad mi je pasalo, nije me dirao kad mi nije pasalo, i najbitnije - navigirao na disanje kad mi je bilo tesko disat, a morala sam disat kroz dosta trudova umijesto tiskat da se beba spusti. To je jako tesko jer te tjera da tiskas, a to odgadja spustanje. Bilo mi ga je zao jer nismo uopce spavali, ali drago mi je da smo skupa to sve prosli i vidli bebicu i rasplakali se. Mislim da muski tek tad postanu svjesni svega jer vide svo to mucenje i onda i malu bebicu :)

Sanjarica
    01. Listopad 2015. 23:39

A divno....bravo za Tina!! Svaka cast! Ja se nadam da moj decko nece past u nesvjest kad bude samnom unutra... Hahah... 

Fluffy ja sam otvorena 3 prsta i rekao mi je doktor da sam otvorena 4 prsta da bi me ostavili u bolnici al ovako nista... Pa ocito da negdje ostavljaju na otvorenih 4 prsta minimalno... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ashley
    02. Listopad 2015. 08:28

Jutro trudnice.
    Branchi čestitam .  

Baš sam obavila CTG, uredan, tlak također, kilaža + 10 ( na njihovoj vagi) . Moja kaže + 11. Tako svejedno.
    Ovo u bolnici, toliko trudnica na hrpi...strava. Ujutro je prava ludnica u TA. Dobro da sam bila naručena prije 8 jer ne znam do kada bi čekala.

Sada čekam doktora, pa konačno idem u shoping po stvari za bolnicu. Doslovno 5 do 12, ali nisam imala potrebe prije...

Drage moje, " Keep calm and relax" .  Bez uzrujavanja, nervoze i stresa.

Sova5
    02. Listopad 2015. 09:29

Jutro!

Branchi, čestitam ti od srca 

Ja se više uopće ne mogu prebaciti u krevetu s jednog na drugi bok bez da se dignem u sjedeći položaj. Toliko me zabole leđe i dolje (kao menga) ako to pokušam da mislim da ću se raspasti. I onda pomislim "Bože, pa ovako možda samo početni trudovi izgledaju". Ne mogu ni zamisliti koliko to boli...

Želim svima uspješan i ispunjen dan!

Zara6
    02. Listopad 2015. 10:06

Jutric zene! 

Branchi cestitam od srca   uzivaj danas sa bebacom, mazite se i pazite. 

Sova kuzim te skroz, meni se muz smije koliko mi triba da se okrenem s jednog boka na drugi, zove me spori lory   jutros sam isla obaviti briseve za streptokok i za 5 dana je nalaz, gin kaze da se kroz tjedan dana mogu slobodno poceti vise kretati  i kad zagazim u 37. tj da nije bed ako rodim. 

Vaga kaze + 7-8 kg, a bas kuzim da mi je drob ful narastao, misic moj se proteze unutra 

I da vas pitqm, od kojeg tjedna ste isle na ctg? Mene je moj privatni vec 2 puta stavljao, a za par dana sam u 37.tj.

Uzivajte cure i drzite se 

Fluffy2
    02. Listopad 2015. 10:46

Zara mene je od 34-og na ctg stavljao.

Da jutros mi je receno ako sam imalo vise otvorena da ceme ostavit ali i dalje sam samo 2 pa nista. Nije bilo bolno kao zadnji put. Sad se namjeravam kretat vise nebili se pokrenulo.
    Rekli su mi da dođem kad trudovi budu u razmaku od 10 min ili ako plodna procuri.
    Ni ja se ne mogu okrenut s boka na bok treba mi nekoliko minuta! Kilaza na +11. 
    Potpisujem i dalje strah od bolova ali evo cure su nas utjesile da se da izdrzat :)
    Branchi je to sve cool odradila!

Fluffy

Sova5
    02. Listopad 2015. 11:36

Ja nisam još ni jednom bila na ctg-u. Pitao me jučer doktor jesam osjetila trudove. Ak sam ih i imala, ja nemam pojma da sam imala  Tako da ćemo vjerojatno na ctg od idućeg puta.
    BTW. Ja se osjećam kao onaj Ljuljuško iz crtića "Zvonko" 

E htjela sam vas pitati za strije. Je li dobila koja, gdje i u kojem tjednu? Bogu hvala, do sada nisam dobila (samo popucane kapilare), ali svi kažu da to baš na kraju dođe...

Kiara5
    02. Listopad 2015. 12:38

Ja mislim kad sam ušla u 9-ti misec da su mi počeli ctg-ovi!! 

U ovoj bolnici je tako dosadno, i dalje ne vidim svrhu ovom ležanju ovde!! 

Samo ležim a kad šetam po sobi osjecam se ko debil!! Malo citam i to je to!! 
    Samo se bavim razmišljanjima o porodu!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.