Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    30. Rujan 2015. 13:55

Wow koliko novih mamica  Čestitam svima od srca!! 
    Branchi, Fluffy... sad cekamo na vas!

Cvarak
    30. Rujan 2015. 15:38

Cestitke svim novim mamama!! 

Ja dns bila na pregledu....otvorena sam 2 cm 😁Ctg ok,jedino zeljezo malo
    Nisko,pijem ja elevit al dal
    Ima ko preporuku za neki sirup il neke ok tablete,joj sam kaj ce me to sve zastopat vec vidim i ovak sam zastopana!! Eto sad nos poceo zezat nemogu disat!!

plavojka
    30. Rujan 2015. 15:50

curke, ja pokupila nalaz briseva, i pise mi: "candida spp - veliki broj". jel se koja od vas susrela s tom sugavom gljivicom? ne znam hoce li mi sad uvalit neke vaginalete ili sto vec bas sam bila happy da sam odvalila cijelu trudnocu bez tih sranja i evo ga sad.. a jezi ga..

cvarak, i meni je bilo nisko (odnosno hemoglobin), nisam kupovala sirup vec sam si napravila sok koji provjereno podize zeljezo, i to mi je pomoglo. Dakle u sokovnik ubacis kilu cikle, kilu mrkve, kilu jabuka, pola kile limuna, kad se iscijedi umijesas u to pola velike tegle meda, i stavis u frizider. Pije se na taste svako jutro po decilitar. Taj sok dize iz mrtvih, preporucam ga i svima nakon poroda!

Pupa5
    30. Rujan 2015. 16:35

Jos samo da nesto kazem - u Vinogradskoj je osoblje super! Stvarno su svi divni. Jedna babica mi nije bi la bas najbolja,  a svi ostali su jako dobri i iako sam nekad u porodu se osjecala grozno j krivila sve oko sebe - njima je to svakodnevni posao o svaku zenu boli i svakoj je tesko i nemojte ocekivati da ce vas netko tetositi - iako ima i onih koji tetose :). 
    Ako slucajno citaju - hvala sestrama, babicama i doktorima.... Cak su i tete cistacice predobre. 

Branchi
    30. Rujan 2015. 17:15

Cvarak ja pijem legofer (sad sam stala par dana). Dobiva se na recept uz malu nadoplatu. Ok je za trudnice jer se inace propisuje djeci pa lako sjeda na zeludac za razliku od drugih proizvoda.

Plavojka candidu svi imamo, ali tebi je valjda pojacana kad je vidljiva na nalazu. Moguce da ce ti biti dosta probiotici ili onaj lactogyn, najbolje vidi s ginicem, nista na svoju ruku.

Hvala curke na podrsci, bas sam sva malo depra danas...ok mi je sto u petak idem i na uzv jer me jako zanima kolko bebica sad ima, a i tamo se vidi sve detaljno kao i plodna voda. Sve me to malo brine ali doktori kazu da je sve super pa vjerujem da je.
    Ah, slatko iscekivanje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.