Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    30. Rujan 2015. 08:22

Ja sam jučer bila u Petrovoj, na CTG-u, pa opet naručena za petak ujutro. Kaže doktor Blajić (koji je BTW odličan i izuzetno ljubazan i brižan) da je sve pod kontrolom i u redu. Bliži se dan poroda i lagano se suočavam s tim da će i kod mene uskoro bebica.

Anci2225
    30. Rujan 2015. 08:45

Pupa cestitam 

plavojka
    30. Rujan 2015. 09:27

Bravo Pupa da si sve to izdrzala!! Cestitam! I sretno s oporavkom

Sova5
    30. Rujan 2015. 09:31

Haj svima!

Oliva, Kneginja i Pupa - čestitam vam od  

Naanaa2, hvala na odgovorima. A sada sam se psihički pripremila već i na carski. Kako god da bude, super mi je ovdje vidjeti vas koje ste rodile. Bilo prirodno, bilo s intervencijama, bilo na carski sve ste preživjele, sve imate bebice u rukicama i jedino je to na kraju bitno. Tak mi svejedno sad na kraju, bitan mi je samo ishod!

Fluffy, ima šta novo? 

Fluffy2
    30. Rujan 2015. 09:56

Pupa zao mi je sto si sve to morala proci, cestitam na predivnoj curici.

Bas sam sinoc htjela napisat da samo cekam ovdje neko traumaticno iskustvo s obzirom da su do sada sve mame rekle pozitivno uglavnom. Ne moze svima sve proci super to je normalno, ali hvala Bogu sve su bebice i mame dobro.

Sova ja sam sad s plodne vode, sve je u redu, nakon toliko kontrakcija otvorena sam tek 2 prsta, cerviks nestao skroz. Samo se nadam da ce krenut sve prirodno. Sada me dosta boli i iako dobro podnosim bol bas sam u strahu i lose volje. Bila sam se opustila ali sad opet iza pregleda sam u crnjaku. Znam da je jedino bitan ishod ali ne mogu si pomoc bas se bojim.

Fluffy

Branchi
    30. Rujan 2015. 10:19

Pozdav svima...evo i ja s pregleda. I dalje jedan prst lako prohodan. Mali trudovi na ctgu i beba aktivna. 
    U petak opet kontrola i uzv. Ah.
    Ja isto nekako poludepresivna jer nikako da se pokrene, umorna sam od iscekivanja i cackanja i svega. Bojim se malo i ovog prenasanja jer u jednom danu moze nesto krenut krivo, no necu coprat.
    Sad se vec malo bojim i poroda, a do prije tjedan dana se nisam zamarala s time.
    Na momente se pitam dal sam ja stvarno trudna, znam, glupo je.
    Eto, malo sam podijelila svoje strahove i depresije

plavojka
    30. Rujan 2015. 10:28

Uh branchi razumijem te skroz.. Ja sam bas sinoc razmisljala kojilo mi je nevjerojatno da ja stvarno imam bebu u trbuhu i kako je dobro da je u tebuhu jer nemam pojma
    Kaj cu s njom kad izadje van..
    Bas smo sasave mi trudnice..
    Drzi se, izdrzi jos malo!

Fluffy, ti isto, toliko si vec izgurala da ces i jos koji dan!

Trudilice koje odbrojavaju sitni, veliki vam trbusasti zagrljaj saljem!

Oliva4
    30. Rujan 2015. 12:06

Hvala vam cure..oporavljam se pomalo,mama je ovdje pa mi to jako puno pomaže..

Pupa čestitam ti! Svaka čast što si sve izdržala! :) razumijem te s dojenjem..moja jede svakih pol sata valjda..bradavice su mi otišle skroz..iz jedne čak i krv :/ ti se drž i sretno dalje :)

kneginja
    30. Rujan 2015. 13:06

oliva i pupa i jos ako sam koju preskočila…čestitam :)

ashley starka moja hahaha...ma znas sta....sve te priče oko oporavka nakon carskog i ne drze vodu...bar u mome slučaju. prvi dan je naravno bzze i koma...lezis na intezivnoj...ali čim te mrvicu zaboli(uglavnom stezanje maternice) šiknu ljek u infuziju i bude super...najgore je sta beba nije bila tada sa menom...ali su mi je sestre donosile svako malo (a noc ju je čuvala glavna sestra u kancelariji i ninala cilu noc,al to su sestre u nasem rodilistu,daj boze da tako sta postoji i jos negdi)

drugi dan si na odjelu u sobi...pomocu sestre se ustanes...i čini ti se da nikad neces moc nista sama napravit...al vec sutra pičiš sama na wc...ustaješ..sporo...ali ne jer boli nego jer te strah da se šta ne pokida(šta je u biti nemoguce hahaha)

i u biti sve nakon treceg dana je pjesma. bar je meni bila...al ja sam slučaj di sam išla bez pprijašnjih mučenja na carski...vec fino..spremili me...otisla...spinalna...nimalo smantana..onako..sve bas kako treba. druga je priča kad se zena muci ranije na trudovima pa zavrsi na carski...to je sigurno teze

sada mi je jedino zabranjeno tesko dizati..a svakako se mislim maximalno stedit mjesec dana...jer mogu D:

u svakom slucaju...ako budem isla na drugo dite...definitivno cu ic na dogovoreni carski rez...dakle bez čekanja na trudove i sve to...meni je stvarno super
    ima par gadnih detalja...u biti bili su mi gadni tih par trenutaka kad su se dogadjali...ali ne moze se usporedit malo neugode sa tim koliko sam poštedjena od bolova trudova,za koje priznam da stvarno nisam u stanju izdrzavat.jednostavno sam takva jbga
    pipa kad sam vidila cifru 120 trud...ja bi vjerovatno umrla...ili pukla na zivce...svaka ti čast....ali ono....naklon do poda :D mama godine :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.