Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    01. Listopad 2015. 20:19

Branchi cestitam 

Uskoro ce tvoja strucica biti pored tebe i onda cete uzivati.

Kiara5
    01. Listopad 2015. 20:28

Ajme Branchi super, čestitke!!!!!! 
    💐💐💐💐💐💐💐💐

Sanjarica
    01. Listopad 2015. 20:49

Cestitke Branchy!!!!! Jos malo pa ce bebac bit kraj tebe pa cete uzivat vas dvoje..  💙💙💙

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    01. Listopad 2015. 21:01

E Branchy je ti vodenjak pukao prije nego si isla u bolnicu ili? I sta bez beda si skuzila trudove?? ( to je ono cega je mene strah da necu prepoznat pa... ) 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    01. Listopad 2015. 21:09

branchi  čestitam :D super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Branchi
    01. Listopad 2015. 21:10

Fluffy, aad si znaci ti hheheh

Sanjarica mene ti je isto toga bilo strah! I onda su krenuli svakih sat vremena, bol u trbuhu i ledjima po minutu. Pa palo na 19min. Pa 16min. 9min. 4min. 12min. 8min. 5min. Onda smo dragi i ja rekli -idemo jer ionak ne mozemo spavat, pogotovo ja jer boli, ak nas vrate doma, ok.
    Vodenjak mi nije puko, a i cure u sobi mi sad vele da nije ni njima. Onda ti ga oni raspuknu, uopce nije strasno, cak je olaksanje. I meni i par cura po boksevima je bio taj mekonij, za koji doktori vele da nije neki problem, da znaci da je beba zrela i da sve radi, ali mora se promotrit.

Tak da cu ti rec ono sto svi kazu - nemres ih fulat, samo si skini neku aplikaciju jer je puno lakse pratit tako nego si pisat (bar je meni bilo). Samo kliknes da je krenuo i stao i sve ti racuna.

Branchi
    01. Listopad 2015. 21:10

Hvala svim curama, stvarno je poseban feeling, jedva cekam da ga duze drzim u narucju :)

Sanjarica
    01. Listopad 2015. 21:15

Tnx na odgovoru… A valjda cu ih i ja skuzit...trudove... Samo nek kreeennuuuuu viseeeee.... Postajem jako nestrpljivaaaa... 

Sretno! 

!

plavojka
    01. Listopad 2015. 21:30

Branchi cestitaaaam!!!!! Jako mi je drago da je na kraju sve dobro proslo!! 
    Nocas se naspavaj a sutra se onda beskrajno mazite!

Fluffy2
    01. Listopad 2015. 22:00

Da nadam se da sam sad ja na redu bila sam strpljiva :)
    Znaci branchi prenjela si 10 dana ravno??
    Jel netko zna kada ostavljaju u bolnici? Zanima me ako nemam trudove a otvorena npr 4 5 prstiju hoce li me ostavit ili ne? Cisto da se pripremim?

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.