Branchi cestitam
Uskoro ce tvoja strucica biti pored tebe i onda cete uzivati.
Cestitke Branchy!!!!! Jos malo pa ce bebac bit kraj tebe pa cete uzivat vas dvoje.. 💙💙💙
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
E Branchy je ti vodenjak pukao prije nego si isla u bolnicu ili? I sta bez beda si skuzila trudove?? ( to je ono cega je mene strah da necu prepoznat pa... )
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fluffy, aad si znaci ti hheheh
Sanjarica mene ti je isto toga bilo strah! I onda su krenuli svakih sat vremena, bol u trbuhu i ledjima po minutu. Pa palo na 19min. Pa 16min. 9min. 4min. 12min. 8min. 5min. Onda smo dragi i ja rekli -idemo jer ionak ne mozemo spavat, pogotovo ja jer boli, ak nas vrate doma, ok.
Vodenjak mi nije puko, a i cure u sobi mi sad vele da nije ni njima. Onda ti ga oni raspuknu, uopce nije strasno, cak je olaksanje. I meni i par cura po boksevima je bio taj mekonij, za koji doktori vele da nije neki problem, da znaci da je beba zrela i da sve radi, ali mora se promotrit.
Tak da cu ti rec ono sto svi kazu - nemres ih fulat, samo si skini neku aplikaciju jer je puno lakse pratit tako nego si pisat (bar je meni bilo). Samo kliknes da je krenuo i stao i sve ti racuna.
Hvala svim curama, stvarno je poseban feeling, jedva cekam da ga duze drzim u narucju :)
Tnx na odgovoru… A valjda cu ih i ja skuzit...trudove... Samo nek kreeennuuuuu viseeeee.... Postajem jako nestrpljivaaaa...
Sretno!
!
Branchi cestitaaaam!!!!! Jako mi je drago da je na kraju sve dobro proslo!!
Nocas se naspavaj a sutra se onda beskrajno mazite!
Da nadam se da sam sad ja na redu bila sam strpljiva :)
Znaci branchi prenjela si 10 dana ravno??
Jel netko zna kada ostavljaju u bolnici? Zanima me ako nemam trudove a otvorena npr 4 5 prstiju hoce li me ostavit ili ne? Cisto da se pripremim?
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji