Hvala vam cure..oporavljam se pomalo,mama je ovdje pa mi to jako puno pomaže..
Pupa čestitam ti! Svaka čast što si sve izdržala! :) razumijem te s dojenjem..moja jede svakih pol sata valjda..bradavice su mi otišle skroz..iz jedne čak i krv :/ ti se drž i sretno dalje :)

oliva i pupa i jos ako sam koju preskočila…čestitam :)
ashley starka moja hahaha...ma znas sta....sve te priče oko oporavka nakon carskog i ne drze vodu...bar u mome slučaju. prvi dan je naravno bzze i koma...lezis na intezivnoj...ali čim te mrvicu zaboli(uglavnom stezanje maternice) šiknu ljek u infuziju i bude super...najgore je sta beba nije bila tada sa menom...ali su mi je sestre donosile svako malo (a noc ju je čuvala glavna sestra u kancelariji i ninala cilu noc,al to su sestre u nasem rodilistu,daj boze da tako sta postoji i jos negdi)
drugi dan si na odjelu u sobi...pomocu sestre se ustanes...i čini ti se da nikad neces moc nista sama napravit...al vec sutra pičiš sama na wc...ustaješ..sporo...ali ne jer boli nego jer te strah da se šta ne pokida(šta je u biti nemoguce hahaha)
i u biti sve nakon treceg dana je pjesma. bar je meni bila...al ja sam slučaj di sam išla bez pprijašnjih mučenja na carski...vec fino..spremili me...otisla...spinalna...nimalo smantana..onako..sve bas kako treba. druga je priča kad se zena muci ranije na trudovima pa zavrsi na carski...to je sigurno teze
sada mi je jedino zabranjeno tesko dizati..a svakako se mislim maximalno stedit mjesec dana...jer mogu D:
u svakom slucaju...ako budem isla na drugo dite...definitivno cu ic na dogovoreni carski rez...dakle bez čekanja na trudove i sve to...meni je stvarno super
ima par gadnih detalja...u biti bili su mi gadni tih par trenutaka kad su se dogadjali...ali ne moze se usporedit malo neugode sa tim koliko sam poštedjena od bolova trudova,za koje priznam da stvarno nisam u stanju izdrzavat.jednostavno sam takva jbga
pipa kad sam vidila cifru 120 trud...ja bi vjerovatno umrla...ili pukla na zivce...svaka ti čast....ali ono....naklon do poda :D mama godine :)
oliva i pupa i jos ako sam koju preskočila…čestitam :)ashley starka moja hahaha…ma znas sta….sve te priče oko oporavka nakon carskog i ne drze vodu…bar u mome slučaju. prvi dan je naravno bzze i koma…lezis na intezivnoj…ali čim te mrvicu zaboli(uglavnom stezanje maternice) šiknu ljek u infuziju i bude super…najgore je sta beba nije bila tada sa menom…ali su mi je sestre donosile svako malo (a noc ju je čuvala glavna sestra u kancelariji i ninala cilu noc,al to su sestre u nasem rodilistu,daj boze da tako sta postoji i jos negdi)
drugi dan si na odjelu u sobi…pomocu sestre se ustanes…i čini ti se da nikad neces moc nista sama napravit…al vec sutra pičiš sama na wc…ustaješ..sporo…ali ne jer boli nego jer te strah da se šta ne pokida(šta je u biti nemoguce hahaha)
i u biti sve nakon treceg dana je pjesma. bar je meni bila…al ja sam slučaj di sam išla bez pprijašnjih mučenja na carski…vec fino..spremili me…otisla…spinalna…nimalo smantana..onako..sve bas kako treba. druga je priča kad se zena muci ranije na trudovima pa zavrsi na carski…to je sigurno teze
sada mi je jedino zabranjeno tesko dizati..a svakako se mislim maximalno stedit mjesec dana…jer mogu D:
u svakom slucaju…ako budem isla na drugo dite…definitivno cu ic na dogovoreni carski rez…dakle bez čekanja na trudove i sve to…meni je stvarno super
ima par gadnih detalja…u biti bili su mi gadni tih par trenutaka kad su se dogadjali…ali ne moze se usporedit malo neugode sa tim koliko sam poštedjena od bolova trudova,za koje priznam da stvarno nisam u stanju izdrzavat.jednostavno sam takva jbga
pipa kad sam vidila cifru 120 trud…ja bi vjerovatno umrla…ili pukla na zivce…svaka ti čast….ali ono….naklon do poda :D mama godine :)
Prvo, hvala svima na cestitkama!! I ja cestitam svim novim mamicama :)
Ma gle, u mom slucaju je stvarno bilo gadno i mislila sam si drugi dan "vraga se sve zaboravi kad rodis, necu ovo nikad zaboravit i nikad se necu oporavit ni ustat!", a sad samo 4 dana poslije - druga prica. Sve je to iza mene. Moja curica je ti i zdrava je, a ja, gle cuda, mogu hodat!
Sve ce bit dobro. Dok radjamo zdrave bebice, jebes porod kakav je da je!

Wow koliko novih mamica Čestitam svima od srca!!
Branchi, Fluffy... sad cekamo na vas!

Cestitke svim novim mamama!!
Ja dns bila na pregledu....otvorena sam 2 cm 😁Ctg ok,jedino zeljezo malo
Nisko,pijem ja elevit al dal
Ima ko preporuku za neki sirup il neke ok tablete,joj sam kaj ce me to sve zastopat vec vidim i ovak sam zastopana!! Eto sad nos poceo zezat nemogu disat!!

curke, ja pokupila nalaz briseva, i pise mi: "candida spp - veliki broj". jel se koja od vas susrela s tom sugavom gljivicom? ne znam hoce li mi sad uvalit neke vaginalete ili sto vec bas sam bila happy da sam odvalila cijelu trudnocu bez tih sranja i evo ga sad.. a jezi ga..
cvarak, i meni je bilo nisko (odnosno hemoglobin), nisam kupovala sirup vec sam si napravila sok koji provjereno podize zeljezo, i to mi je pomoglo. Dakle u sokovnik ubacis kilu cikle, kilu mrkve, kilu jabuka, pola kile limuna, kad se iscijedi umijesas u to pola velike tegle meda, i stavis u frizider. Pije se na taste svako jutro po decilitar. Taj sok dize iz mrtvih, preporucam ga i svima nakon poroda!
curke, ja pokupila nalaz briseva, i pise mi: "candida spp - veliki broj". jel se koja od vas susrela s tom sugavom gljivicom? ne znam hoce li mi sad uvalit neke vaginalete ili sto vec bas sam bila happy da sam odvalila cijelu trudnocu bez tih sranja i evo ga sad.. a jezi ga..
cvarak, i meni je bilo nisko (odnosno hemoglobin), nisam kupovala sirup vec sam si napravila sok koji provjereno podize zeljezo, i to mi je pomoglo. Dakle u sokovnik ubacis kilu cikle, kilu mrkve, kilu jabuka, pola kile limuna, kad se iscijedi umijesas u to pola velike tegle meda, i stavis u frizider. Pije se na taste svako jutro po decilitar. Taj sok dize iz mrtvih, preporucam ga i svima nakon poroda!
Ahhh neke gljivice umas,a bemu hm aj ti pij probiotike ili si dolje stavljaj ili ces vidjeti kaj ginekolog kaze!! Pij bioaktiv! Eto sve nes predkraj nas copi! Al vj nije to nis tako strasno! E bas cu probat taj recept!! E a ima ko iskustvo sa aronijom ja ju pijem svaki dan jednu malu casicu sad nigdje nisam nasla jel se smije il ne u teudnoci al ona ima puno zeljeza i pit cu sad svaki dan elevit jer sam pila svaki2,3 .....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji