Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    02. Listopad 2015. 13:41

Hellooo... 
    Ja sam takoder na ctg pocela ic tek kad sam usla u 9 mj trudnoce... 

Takoder potpisujem ovo za okretanje s boka na bok...katastrofa...ko kit se osjecam...treba mi posebna priprema za se okrenut s boka na bok...hahah... Ali hajde jos malo... 

Da ja sam dobila strije negdje kad sam usla u 37 tt... Prije toga ni jednu nisam dobila...i mazala sam se svaki dan i po 2-3 puta...ali đaba... Sad sam ih puna...i bas su velike,crveno-ljubicaste... I imam osjecaj da ih je svakim danom sve vise i vise... I sve se nalaze ispod pupka... 
    Ali necu se sada opterecivat s njima...to su ponosne strije! 

Uzivajte curke u danu... Ja sam toliko raspolozena da idem napravit i neki kolac danas... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    02. Listopad 2015. 13:52

Ja nisam mazala trbuh uopce, osim losionom za tijelo nakon tusiranja i nisam dobila ama bas ni jedne strije.
    Mislim da to mazanje nema veze; ako je netko sklon tome da dobije strije dobit ce ih pa da se maze ne znam s cim.

Ryanne
    02. Listopad 2015. 14:55

Slazem se sto se strija tice. Ja sam se mazala sa obicnim Baleinim Med Sensitive losionom i nisam dobila nijednu striju. 

Navodno kremice ne pomazu jer koza puca u onom sloju u koji kreme ionako ne mogu prodrijeti. Sve je u tipu koze koji imate...

Jedino sto sam dobila je prosireni pupak. Sad imam krater. 

plavojka
    02. Listopad 2015. 16:29

Zara meni su danas radilo prvi ctg, a sad sam 38+2!
    Obavila i pregled danas, kaze doktor nema nekog znacajnog naprerka u odnosu na proali tjedan, cerviks je malo skracen i umjesto tesko ovaj tjedan lako prohodan.. Kaze da budem aktivna i da se mazim s muzem :))

plavojka
    02. Listopad 2015. 16:34

E da, ja nisam jos dobila strije, mackam se redovno iako isto ne mislim da to nesto puno pomaze, koza puca puno ispod gornjeg sloja.. Ali nadam se da mazanje pomaze kozi da ostane elasticna pa se nadam sa ce se lakse vratit u pocetno stanje ;)

Oliva4
    02. Listopad 2015. 18:27

Branchi čestitam!!!  super si sve izdržala, svaka čast!

Moj muž je bio sa mnom na porodu i presretna sam radi tog..puno mi je pomogao..mislim da bi mi bez njega bilo puno puno teže..

A strija imam baš dosta na lijevoj strani trbuha a cijelo vrijeme sam se mazala s biobazinom kremom za trudnice :p došle su mi tek kad sam prenijela trudnoću.. al sad ih baš gledam kad mi je splasnuo trbuh i nisu strašne..slatke su nekako 

Pupa5
    02. Listopad 2015. 20:48

Branchi cestitam ti :) bravo hrabrice!
    Moj muz je bio sa mnom na porodu i bio je savrsen, ne znam kako bi to sve izdrzala bez njega. Bilo mu je traumaticno kao i meni ali izdrzao je i kakav je bio divan na porodu tako je i sad divan tata 
    Strije sam dobila samo po grudima, i ti dosta rano u trudnoci na donjoj strani a pred porod i nakon malo i iznad bradavice. Po trbuhu nisam dobila, mazala sam se svim i svacim (Mustela protiv strija, bademovo ulje, obicna balea krema u koju sam miksala bademovo ulje...) i isto mislim da to nema veze.

Branchi
    02. Listopad 2015. 21:19

Hvala vam cure :)
    Mislim da jje priroda ro dobro zamislila da trud jako boli, ali onda imas malu pauzu pa se odmoris. Jedino je predkraj brutalno, ali ok. Meni se sam izgon cinio laksi i manje bolan od tih zadnjih trudova.

Meni nisu iskocile strije, ali to kazu da ima veze s time kako si ih dobio u pubertetu, ja nisam ni onda. 
    Meni je bilo fascinantno kad beba izadje kak se trbuh smanji za pola, a kad izvade posteljicu, onda postane ravan :D kad stojis ne, ali kad lezis da :)
    Svi nas znaju u petrovoj ko najvecu bebu, hehe, presmjesno. Mali je jos na intenzivnoj, ali nije na aparatima, sve je dobro i prati se i danas nas je gledao dok mu pricamo, drzao nas za prst i bio presladak 💕

plavojka
    02. Listopad 2015. 23:01

Branchi, drago mi je da je maleni dobro, samo neka tako nastavi i neka to sto prije dodje!

MegiM
    03. Listopad 2015. 07:18

Žene trebam pomoć! Probudila se maloprije, računam uobičajena ruta na wc, kad skužim da su mi gaćice mokre. Onako, poštena fleka. Neman pojma šta sad, u dilemi san je li to vodenjak ili sluzni čep...kad je vama ispao taj čep i kako je izgledao? Ovo moje je baš mokro i bilo je malo sluzi po vrhu sa sukrvciom...I koliko količinski bude plodne vode iz vodenjaka?
    Inače već tjedan dana iman lažne trudove, prije tjedan san bila uloživa samo za vršak prsta, termin mi je za 5 dana. Naravno da je subota ujutro i da ne mogu doći do doktorice...
    Bezveze mi je ići na hitnu ako je sluzni čep, ne osjećan trudove, al opet ako je vodenjak ne želin ugrožavati bebicu... Help!

P.s. čestitke svim novopečenim majakama, Branchi napokon si dočekala taj dan, Kneginja drago mi je da nije bilo traumatično kako si se bojala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.