Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    01. Listopad 2015. 00:05

Vecer cure!  Najprije da cestitam svim novim mamicama na njihovim bebacima i na hrabrosti naravno 

Sinoc sam imala malo jace bolove u kukovima i zdjelici i toliko sam se uplasila da nisan nista spavala  nego pricala s muzom i surfala po netu. Imala san osjecaj ko da ce me copiti trudovi i da ih necu moci prepoznati, panika me neka uvatila i nikako se smiriti i ko slag na kraju dignem se iz kreveta s jakim bolovima u lopatici. Kaze muz- eto sad te boli lopatica da ne mislis na druge bolove i da ne opterecujes  

Sve koje ste rodile- dobro ce nam doci vasi savjeti i iskustva i hvala vam na tome. 

Laku noc zene, lipo spavajte 

plavojka
    01. Listopad 2015. 08:08

Ma fuj gljivice, al sta da radim s njima.. Probiotik pijem stalno, i to u max dozi pa ga ne mogu povecati, a vidjeti cu sutra na pregledu kaj sad s tom kandidom, jel trebam jos nekaj uzimat.. 
    Ja nis ne osjecam, ni peckanje ni neki poseban iscjedak, nis..

Mamice koje cekate, nadam se da se nekaj pomice ;)

Kiara5
    01. Listopad 2015. 10:12

Ja ušla u rodiliste!! 
    Znaci danas guk profil i bolnica do poroda!! I da.. Pravit ce inducirani ako ne dobijen svoje trudove do termina!!

Cvarak
    01. Listopad 2015. 11:39

Drz te se curke! Meni sve dole nekako mokro,slizavo i malo krvi kak sam jucet imala pregled! 2cm otvorena dns malo bolicka sve nesto,neznam ni ja sta se desava mislila sam vodenjak puko al zvala sam bolnicu kaze da nije da je pojacan iscjedak da vodenjak vise curi,sad ti budi pametan!!! Ahhh

Sova5
    01. Listopad 2015. 13:34

Ćao!

Kiara, sretno i držim fige da to ipak sve samo krene! 

Zara, mi smo došle u onu fazu kada sve boli. Mogu si mislit kak ti je. Ja se osjećam kao da se raspadam. Stalno me nešto probada, boli, koči me- sva sam klimava 

Ja se vratila s pregleda. Miš se okrenuo lijepo naglavačke kako i treba. Baš sam sada super volje  Doktor je uzeo bris. Kako vodim trudnoću kod privatnika, rekao je da ni ne moram u trudničku ambulantu. Jako sam se iznenadila. Ja mislila da se to baš mora  Cerviks omekšan i uloživa za vršak prsta. Nekako ja mislim da ću ja dobrano prenijeti. I mali ima 2,6kg. 

Sretno svima!! 

lilianaa
    01. Listopad 2015. 13:54

Pozdrav drage moje ja sam jucer bila na pregledu i cerviks je 1 clanak, za prst sam prohodna do sredine kanala. Kaze doktorica da je odlican nalaz i da se vidimo za tjedan dana na uobicajenom pregledu. Malo sam nestrpljiva, nadala sam se da cu vec biti ok otvorena buduci da sam u 34.tt navodno imala trudove i da je postojala opasnost prijevremenog poroda bla bla i kao samo da docekam 37.tt, na kraju nikako docekati taj porod. Sve me strah da jos i ne prodem termin i na drip. Bila sam uvjerena da cu se prije termina poroditi i sad nikako i nikako  maloj se neda van, a ja ju zelim upoznati  vidjet cemo, javim vam ako bude kakvih novosti, nadam se da ce ok sve proci.

Btw jel ste imale kakve simptome ili neki osjecaj koji dan prije poroda? Meni se samo piski cesto al to traje vec dva tjedna, i nekih dva tjedna imam sluzavi gusti prozirni do bijeli iscjedak koji izlazi u komadima ali nije sluzni cep i imala sam par puta ko neko boluckanje pred menstruaciju ali trenutno eto nista...

Cvarak
    01. Listopad 2015. 14:48

Sova ma vjerovatno je samo iscjedak neki bio jel bi mi valjda i po noci curkalo,tjesim se!!! Hmm al za taj papir nisam cula, sta stvarno to postoji ?! 

Lidija ja ti imam dosta iscjedka i to slizavog i obilnog i dns me bas nekako boli stalno ko da mengu imam pa malo kicma....joj nemam pojma necu panicarit dok me ne pocne kidat od bolova i to u razmacima svakih 5 min....al sve je pocelo od sinoc tj jucer poslije pregleda!!! Vjerovatno se curica moja namjesta i jedva ceka da nam dodje!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.