Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MegiM
    03. Listopad 2015. 09:48

Hvala Sandra, baš si me smirila Ništa, vrime je da započnem novu knjigu čitati, očito ova mala frajerica još neće vani. Čekamo prave trudove i slapove pplodne vode

• Violina
    03. Listopad 2015. 10:05

Pozdrav za sve mame i one koje će to tek postati :) ... Prvo potpuno sam nova na forumu i ne snalazim se baš najbolje, ali vidim da ste dosta aktivne pa bi vas molila za pomoć.. na kratko: državljanka sam RH, zaručnik je slovenac. Živimo u Slo, a kako nismo još vjenčani nemam zdravstvenog u slo...ok, odlučili smo se za porod u Zagrebu, ali što nakon toga? Kako ćemo sa bebacom preko granice? 
    Može li se preko nekakve potvrde od javnog bilježnika preko granice ili smo stvarno primorani na izradu osobne iskaznice ili putovnice?

Fluffy2
    03. Listopad 2015. 15:36

Evo me zene, rodio se mali koji jos nema ime! 53 dug, 4040 tezak! Savrsen je!

Fluffy

Oliva4
    03. Listopad 2015. 16:47

Fluffy čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.