Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    29. Rujan 2015. 17:48

Kneginja čestitam!!! 

Ja jos danas i sutra kuci, pa u rodiliste!! Kaže moj ginic da je hospitalizacija zbog gestacijskog iz razloga sto bebi zna naglo prestat kucat srce ali da on to jos nije doživio koliko radi, i da se to zna događat u slučajevima kad gestacijski nije kontroliran!! 

Ja sam tako sretna zbog tog ulozivog prsta jer imam osjecaj onda da se nesto doli priprema s obzirom da sam prije dva tjedna bila zabetonirana 😂

plavojka
    29. Rujan 2015. 17:49

Sanjarice suosjecam, tak je i meni.. 
    Ja isto nis ne pijem, osim limuna i meda.. I grgljam grlo s kaduljom..

Ee, meni ti inace caj od kamilice zna poticati zgaravicu, pa te mozda zato jos vise zeza ak pijes vise caja sad..

Naanaa2
    29. Rujan 2015. 18:55

Kneginja, čestitam :)

Sova5, 10 dana prije. Meni je termin bio 23.9., a carski su mi napravili 21.9.

Oliva4
    29. Rujan 2015. 20:31

Pozdrav cure,

čestit svim novim mama, ljubav,kneginja,… drago mi je da vam je sve prošlo dobro :)

Ja sam rodila svoju štrucu 23.9 u 1.55..malo me namučila jer je bila velika 4500 i 54 cm ..nisu je procjenjivali tako velikom pa me na porodu lijepo poderala..sad imam šav od do :/ moram mjesec dana sjedit i ležat na boku i jest kašastu hranu :p nadam se da ce brzo bit bolje jer mi baš otežava brigu o bebici :/ al dobro je..bitno da je sve prošlo općenito ok i da je   ona dobro..toliko je jaka da stalno glavu diže i jede non stop..pa je tu sad drugi problem s dojenjem :)

Cure koje još nisu rodile..sretno! Drž te se, sve će bit ok, tek sam se sad uvjerila koliko smo mi žene jake :)

Fluffy2
    29. Rujan 2015. 21:17

Oliva cestitam i svaka cast sto si to super izdrzala, bome velika curica ☺

Ja danas cijeli dan curim, ukljucujuci krvavi iscjedak, kontrakcije lagane skroz svakih sat vremena. Cekamo..

Branchi?

Fluffy

Kiara5
    29. Rujan 2015. 21:31

Oliva čestitam!! 

Kneginja bas si nas sad utješila s tim bolovima 😆😆😆😆 
    Moja tolerancija na bol je takva da se nikad u zivotu nisam usudila Napravit brazilsku depilaciju 😅😅😅😅

plavojka
    29. Rujan 2015. 21:43

Oliva masala curice!!! Drz se ti sad, sretno s oporavkom!

Fluffy ocito se kod tebe pokrenulo, drzim fige ;)

Branchi
    29. Rujan 2015. 21:48

Oliva cestitaaaaam na velikoj curici :) mislim da ce i moj decko bit tu negdje jer je u 37-om tjednu bio 3.5 hhheheh

Fluffy super da tebi krece - ja imam jos malo krvavi iscjedak ali zbog pregleda plodne vode. Kontrakcije tu i tamo, ali sve nepravilno. Imam osjecaj da cete sve rodit prije mene :) 
    ...mozda da se prebacim na temu zimske bebe hehhe

Fluffy jel setas izmedju kontrakcija ili lezis??

Fluffy2
    29. Rujan 2015. 22:14

Uglavnom sam cijeli dan na nogama od zivaca, kuhala, prala, peglala, cak sam i ljuta jer nemam vise sta radit sve je sređeno i cisto hahaah
    A malo me strah ic vanka setat pa samo po kuci. Najgore mi je kad lezim imam osjecaj da duplo boli, dok se krecem dobro je ;)
    Nadam se da cu docekat pregled ujutro da necu morat nocas trcat.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.