Kneginja čestitam!!!
Ja jos danas i sutra kuci, pa u rodiliste!! Kaže moj ginic da je hospitalizacija zbog gestacijskog iz razloga sto bebi zna naglo prestat kucat srce ali da on to jos nije doživio koliko radi, i da se to zna događat u slučajevima kad gestacijski nije kontroliran!!
Ja sam tako sretna zbog tog ulozivog prsta jer imam osjecaj onda da se nesto doli priprema s obzirom da sam prije dva tjedna bila zabetonirana 😂
Sanjarice suosjecam, tak je i meni..
Ja isto nis ne pijem, osim limuna i meda.. I grgljam grlo s kaduljom..
Ee, meni ti inace caj od kamilice zna poticati zgaravicu, pa te mozda zato jos vise zeza ak pijes vise caja sad..
Kneginja, čestitam :)
Sova5, 10 dana prije. Meni je termin bio 23.9., a carski su mi napravili 21.9.
Pozdrav cure,
čestit svim novim mama, ljubav,kneginja,… drago mi je da vam je sve prošlo dobro :)
Ja sam rodila svoju štrucu 23.9 u 1.55..malo me namučila jer je bila velika 4500 i 54 cm ..nisu je procjenjivali tako velikom pa me na porodu lijepo poderala..sad imam šav od do :/ moram mjesec dana sjedit i ležat na boku i jest kašastu hranu :p nadam se da ce brzo bit bolje jer mi baš otežava brigu o bebici :/ al dobro je..bitno da je sve prošlo općenito ok i da je ona dobro..toliko je jaka da stalno glavu diže i jede non stop..pa je tu sad drugi problem s dojenjem :)
Cure koje još nisu rodile..sretno! Drž te se, sve će bit ok, tek sam se sad uvjerila koliko smo mi žene jake :)
Oliva cestitam i svaka cast sto si to super izdrzala, bome velika curica ☺
Ja danas cijeli dan curim, ukljucujuci krvavi iscjedak, kontrakcije lagane skroz svakih sat vremena. Cekamo..
Branchi?
Fluffy
Oliva čestitam!!
Kneginja bas si nas sad utješila s tim bolovima 😆😆😆😆
Moja tolerancija na bol je takva da se nikad u zivotu nisam usudila Napravit brazilsku depilaciju 😅😅😅😅
Oliva masala curice!!! Drz se ti sad, sretno s oporavkom!
Fluffy ocito se kod tebe pokrenulo, drzim fige ;)
Oliva cestitaaaaam na velikoj curici :) mislim da ce i moj decko bit tu negdje jer je u 37-om tjednu bio 3.5 hhheheh
Fluffy super da tebi krece - ja imam jos malo krvavi iscjedak ali zbog pregleda plodne vode. Kontrakcije tu i tamo, ali sve nepravilno. Imam osjecaj da cete sve rodit prije mene :)
...mozda da se prebacim na temu zimske bebe hehhe
Fluffy jel setas izmedju kontrakcija ili lezis??
Uglavnom sam cijeli dan na nogama od zivaca, kuhala, prala, peglala, cak sam i ljuta jer nemam vise sta radit sve je sređeno i cisto hahaah
A malo me strah ic vanka setat pa samo po kuci. Najgore mi je kad lezim imam osjecaj da duplo boli, dok se krecem dobro je ;)
Nadam se da cu docekat pregled ujutro da necu morat nocas trcat.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji