Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    28. Rujan 2015. 16:45

Uuuu, napeto je ode, nervoza raste iz dana u dan..  Ista stvar kod mene, crne misli i strah me hvata, sinoć prvi put od nervoze nisam mogla zaspati, možda je i pun mjesec krivac. Stalno sanjam da sam rodila mrvicu, ali ne porod, već dojenje, gledam stalno svoje grudi iz kojih curi mlijeko.... i tako već par noći. Možda jer me više hvata panika od dojenja, nego od poroda... uf, uf... 

Zanima me jako što je s kneginjom, kako je kod nje sve prošlo... pretpostavljam da je prošlo.
    Cure koje ste u terminu, nek to više krene!!! Sretno!

Kiara5
    28. Rujan 2015. 17:09

Joj cure vi ste sve tako super!! 
    Bas ste dobra podrška!! 

I meni zanima sta je s kneginjom!! 

Ja u cetvrtak ulazim u rodiliste, pa sad zadnje pripreme!! Nezamislivo mi je da cu u cetvrtak uc tamo a izac sa bebom!! Nadam se samo da necu puno prinit tako da budem sto kraće tamo!! 
    A poslova po kuci i oko stvari za bebu-nikad kraja!!

Sova5
    28. Rujan 2015. 17:52

Kiara5

Ja u cetvrtak ulazim u rodiliste, pa sad zadnje pripreme!! Nezamislivo mi je da cu u cetvrtak uc tamo a izac sa bebom!!

Jel ideš na carski? Jel ima tko iskustva ili nekog saznanja kako se dogovara carski i kada ako je beba na zadak? Moj mali je zadnji put bio na zadak, pa do kada će oni čekati da se on okrene, odnosno kada se dogovara carski?
    Još uvijek sam uvjerena da će se mališa okrenuti kako treba. Iako sada kada se rasteže u stomaku točno vidim da je popreko. Cijeli stomak će mi popucati koliko ga rastegne!

Kiara5
    28. Rujan 2015. 18:30

Nije doktor đava nego je dava

Cvarak
    28. Rujan 2015. 19:00

Kiara kad ti je termin i sta su ti tocno rekli za taj gestacijski i jesi u zgu ili?!

Sova5
    29. Rujan 2015. 08:56

Kiara5

Nije doktor đava nego je dava

Umirem od smijeha, hahahahahahah 

Dobro jutro žene!

Kiara, sada sam 35. tjedan. Nadam se da će se okrenuti... Ja sam mislila da ideš na dogovoreni carski. Zaboravila sam da sa gestacijskim morate ići na inducirani, što je po meni totalna bedastoća. Vi ok, beba ok, sve super funkcionira,... Ali da i meni doktor kaže da moram ne bih uopće razmišljala. Valjda on zna.

Zara, tak je i moj- od početka je bio lijepo s glavicom dolje i onda ne znam što se okrenulo (osim njega, hahaha) i odjednom dupence dolje. Malo radim te vježbe, da. Idem prekosutra opet kod doktora, pa ako nije još kako treba, definitivno ću svaki dan raditi te vježbe.

Dudecka, čestitaaaaaam!!!  Kao što kaže Sanjarica, ako stigneš, podijeli s nama svoje iskustvo 

Masaža međice- jučer sam probala s tim. Da sam si to sama radila, nema šanse da bih uspjela. MM je mi je pomogao. Moram priznati da se jako ponosim sobom jer sam to "izdržala". Sada kad se sjetim, i nije tako strašno. Mislim da će sada biti sve lakše i lakše. I jako je dobra priprema za sve. Ja sam se od straha i boli sva pokočila. Bilo mi je užasno. Onda mi je MM rekao da se opustim i da dišem. Razgovarali smo i opustila sam se, on je nastavio i 5 minuta je prošlo  Curke koje nisu još tako blizu neka svakako još pokušaju  Masirala sam s onim uljem iz DM-a.

Anci2225
    28. Rujan 2015. 19:44

Meni isto vode kao gestacijski i u 38 tjednu sam bila na prwgledu u Petrovoj i narucili me za redovnu kontrolu za tjedan dana (sutra kad sam 39+1). Nitko nije spominjao raniji dolazak u bolnicu.

Cvarak
    28. Rujan 2015. 21:01

Anci2225

Meni isto vode kao gestacijski i u 38 tjednu sam bila na prwgledu u Petrovoj i narucili me za redovnu kontrolu za tjedan dana (sutra kad sam 39+1). Nitko nije spominjao raniji dolazak u bolnicu.

Ajde bas javi sta su ti rekli,ja idem u sri na pregled 38+2 cu bit al ja idem u vinogradsku,znam da se kao zna doc u 39tt i onda ti kazu dodjite sutra u bolnicu,uzas,nadam se da nam to nece reci! Meni je sam dr reko da mi nece dat da prenese radi getacijskog e sad nit su mi uzv radili niti nista ..necu im dat da me ostave dok mi sve nalaze ne naprave,a ne sam tak vodis se pod gest.a gukovi super sam zato kaj sam nataste imala 5.1 i odma hospitalizacija ma nemoj!! Nek oni meni naprave sve nalaze i dokazu da na temelju tog i tog trebam ostat i na inducirani ic....samo nas muce!!!

Zara6
    28. Rujan 2015. 19:53

Trudnice moje, evo i mene. Stvarno ste podrska i to ogromna, i kad vidim da nam je vise-manje svima isti film u glavi odmah mi je lakse. Dragi i ja rijesavamo zadnje pripreme za dolazak bebaca, jos ja moram mirovati pa sudjelujem koliko mogu i obavljam na lezeci dosta toga, mogu vam reci da me bas zivcira sto ne mogu na sve strane ici rijesavati. Krevetic jos nije montiran, ali taj osjecaj da cu kroz mjesec dana drzati u rukama svog frajercica mi je na trenutke jako cudan, panika me hvata na jace uff!! 

Sova mozda se bebac uspije okrenuti, jesi pokusala s onim vjezbicama? Moj bebac se jako rano namjestio u  polozaj za van i sad samo da ne pozeli sto prije izaci. Cula sam neke price da deckici toliko obozavaju svoje mamice pa da sto kasnije zele izaci iz njih ahahahah! Tako da Branchi imaj to na umu, bebac toliko uziva u drobicu i neda se van 

Branchi
    28. Rujan 2015. 20:58

Da, to mi svi kazu :D al ja bi da on uziva pored nas hehehh. 
    Mislim nisam ja tolko ni prenjela, ali vidite kak si sve zamisljamo da ce to biti oko tog nekog datuma, a sad skoro je vec tjedan dana vise od toga :) 
    Onda mi se sve cini nestvarno, gledam taj krevetic, stvari i mislim si - jel on stvarno stize?? 
    Ma kuzite sve :)

Da ne pricam da svaki dan dobijem miljon poruka - ima sta novo?!?!? :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI