Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    26. Rujan 2015. 13:23

Curke evo i mene! Ja jos 2tjedna i 2 dana :)) al samo da me ulovi malo prije termina nezelim da me ostavljaju prije radi gestacijskog!! Ja sam se zadnji put u 4 mj ofarbala tak u neku prirodnu imace sam davala pramenove i sad imam onak ko balayaz prramenove ombre sta vec....necu si davat pramenove neka mi se kosa malo oporavi pa cu tamo negdje iduce god opet na staro!! Ja se uredno ko urica dizem ok 2, 4 ili 5 h na wc a idem oko ponoc lec! Opet me probava zeza bas mi je tesko na wcu :// sta ste rekle sa pon na ut pun mjesec jel bi to znacilo i mi koje nismo prosle temin da bi nas moglo ulovit haha sad kad se ave sretnemo u bolnici :))

Pomalo
    26. Rujan 2015. 13:28

Pozdrav buduce mamice, evo i mi smo jos uvijek 2u1, na strogom mirovanju bas sad kad bi trebala biti aktivna, al sve se da izdrzat i tih 5 dana ce jako brzo proci. Citam vas cijelo vrijeme, koliko imam vremena pocela sam pratiti i zimske i proljetne, kako mi se cini jos malo cu i ljetne bebe. 

Kako se priblizava sve sam nervoznija..ali imam vjere da ce sve proci u najboljem redu!

Dal vam se javljaju lazni trudovi? Mene vec 3 dana hvataju i to svaki put sve jace i jace.

Lela29
    26. Rujan 2015. 13:35

Pozz svima! Ja jutros obavila ctg, uredan,  za 10 dana opet, uz kompletan pregled. Kod mene se ništa ne događa, jedino što opet imam bolove u trtici. Letam na sve strane, možda je i od toga. Što ću kad imam mali trbuščić, a nabacila sam samo 12 kila koje ne osjetim, mislim da mogu sve, dođem doma i vidim koliko sam zapravo krepana.
    Sretna sam jer smo jučer kupili kolica, ja sam ih sastavila, nisam dala mužu da se približi  Danas ćemo krevetić spojiti, to će ipak on, malo po malo sve smo pripremili, sva cvjetam, vozikam prazna kolica po stanu, haha.

Kod mene nema lažnih trudova, nema ničeg zapravo, malo "menstrualnih" bolova po noći i to je to.

Fluffy2
    26. Rujan 2015. 13:47

Lela sad si me podsjetila na mene ima par dana, ne mozes vjerovat kako se sve promjeni u 2 dana. 😊Ja isto tako mali trbuh, 11 kg i doslovno radim sve kao da nema stomaka. Stojim na jednoj nozi, saginjem se, radim pedikuru hahah ma sve. I sad ima 3 dana kao slonica, kad se idem ustat iz kreveta moram prizdrat stomak rukama jer me gadno zateze i tezak mi je, smeta dok sjedim, nikako se namjestit imam 5 jastuka oko sebe 😃
    Imam i osjecaj kao da cu cijela popucat a nemam jos nijednu striju, bas zateze. 
    Bole jajnici, leđa, sve zivo. Al jos malo pa gotovo! 😀

Fluffy

Lela29
    26. Rujan 2015. 14:01

Fluffy ja iz dana u dan vidim promjene, tako da samo čekam tvoje stanje. Osjećam da je mrva svaki dan sve teža i teža, koža sve više svrbi i zateže, mažem se ko luda, al čisto sumnjam da će to pomoći ako koža dosegne svoj vrhunac. Još nemam, al nekako očekujem koju novu striju, sklona sam im.

Zara6
    26. Rujan 2015. 14:05

Cure evo i nas, jucer bili na pregledu,  moj frajer sad ima 2770 grama, kaze gin da je sve ok, i dalje otvorena 1 prst i da do negdi 09.10. trebam mirovati dok ne budem u 37. tj i onda cemo biti  na konju. 

Mislim da smo Sova  i ja skoro zadnje po terminina u ovoj grupi i nadam se da cete nam se javljati i kad rodite i dati nam koji savjet  

Zadnjih 10 dana bas osjecam jacu tezinu u donjem dijelu trbuha, a vjerujem da ce to biti jos jace kako se termin blizi. Hvata me stalno spavanje, pa piskenje, hormoni, stalno bi spremala a ne smin nista pa dragom "naredjujem" po kuci 

Cuvajte mi se trudnice, jos maalo pa cemo se sve maziti sa svojim bebacima 

Branchi
    26. Rujan 2015. 14:42

Kako je zivnuo post :))))) 
     Lijepo je vidjet da smo sve nestrpljive i da nas stvarno lijepo utjesite vi koje ste to nedavno prosle :) ja sam sigurna da ce i meni sve bit u magli, da cu ispitivat dragoga sta i kako je bilo :))

Ma da, necu nista upotrebljavat, nista me ne smeta niti ima neki miris sto bi upucivalo na probleme.

Mi smo sad s pesekom bili u setnji po nasipu, bas mi je pasalo. Sad idem prije rucka slozit tijesto za pogacice, to je za navecer, sa sirom. Odlucili smo ovaj vikend odmarat i bit samo u ovom uzem krugu, pod pretpostavkom da je to zadnji takav vikend :)
    Jucer sam bila malo tuzna jer nije to bilo jucer, sto je blesavo, on ce doc kad on zeli :) ovo i dalje nije bas prenasanje a i sve je ok :) tak da sam danas super volje. 
    A i on je cini se jer me svako malo pozdravi, pogotovo kad mu pricamo :)))
    Uzivajte cure u vikendu :)

plavojka
    26. Rujan 2015. 20:51

Ljubav krasno si nam to rekla!! Hvala ti, zlatna si!
    Daj m reci jesi uspjela na porodu kontrilirati disanje i sto ti je tu pomoglo?

Ja moram priznati nekako stvarno i dalje uzivam u trudnoci, lijepo mi je s tim mojim trbuscicem i nevjerojatni mi je da ga za 20ak dana nece biti :))
    Ali da, kuzim i ja da se sve teze dizem, trbuh je sve nize, sve mi je veci pritisak pa je pitanje do kad cu bit u toj fazi ;)

Sova5
    26. Rujan 2015. 21:13

Bokic svima!

Tako je Zara, ti i ja smo zadnje ovdje  Kad čitam kako su curke sve bliže postajem uzasno nestrpljiva... Zbilja jedva cekam 

Danas sam bila cijeli dan u shopingu. Napokon smo pokupovali sve za malca i sada stvarno preostaje samo čekati. 

Od ovih simptoma zadnjeg tromjesečja najteže se nosim s nedostatkom zraka. Uzasno mi je to. Malo, malo pa moram stati i duboko disati jer mislim da cu pasti u nesvijest od nedostatka zraka... Jel kome jos tako?

Uzivajte i ako koja rodi- SRETNO I SA STO MANJE BOLI 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.