Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    23. Rujan 2015. 18:08

Lela sto se tice iscjedka pitaj dr.a po opisu je vjerovatno neka upala ili gljivice vjerovatno ce ti dat antibiotik!!

Ashley
    23. Rujan 2015. 21:04

Eto me...
    Na pregledu, uloživa vršak prsta, sve u redu...Rekli mi da sam na ctgu u utorak, neka imam i spremni torbu! Ah, zblekala se, pa rekla da mi to ne odgovara , prerano mi je

Nemam nikakav iscjedak nakon pregleda, ali nije ugodan osjećaj.
    Kod svoga doktora sam u ponedjeljak, pa utorak Petrova i tko zna što i kako dalje.
    "Keep calm and relax" kao i do sada

Ah ti hemići. Valjda nešto najgore što mi se dogodilo u trudnoći. Imam jednog, mažem ga kantarianovim i arganovim uljem. Nadam se da će proći i povući se.

Moram i na depilaciju...
    Moram i torbu spremiti....

Kneginja! Nadam se da je sve u redu i da je porod prošao ok.

Ljubav2
    23. Rujan 2015. 22:41

Evo da vam se i ja konacno javim...

Malog Lorena rodila sam 10.09. U 20.58h... frajerić moj je bio 3460g i 51cm.. divan je 

Porod prirodan, bez dripa, bez epiduralne.. sve išlo svojim tokom i brzo... u jednom trudu sam rodila, dva puta tisnula i eto ga :)

Svima koje su rodile cestitam od srca, a vi koje cekate samo hrabro i sretno :)

Sova5
    23. Rujan 2015. 23:32

Predivno Ljubav! Čestitaaaaam 

Sanjarica
    23. Rujan 2015. 23:45

Joj ljubav bas predivno... Cestitam!! 
    I bas kad citam ta vasa iskustva od porodaja sve izgleda tako lako i super...pa se smirim...i manje razmisljam o mom koji tek slijedi... 

P.s Loren mi je jedno od najljepsih muskih imena... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Zara6
    24. Rujan 2015. 00:45

Ljubav i druge novopecene mamice cestitam vam od !! 

Ja se nisam javljala 3 dana jer smo dragi i ja iskljucili svu tehnologiju i uzivamo ful, bilo bi lipse da ne moram mirovati, ali sto je tu je, muzic je domacica i to jako dobra ali ne smin ga previse hvaliti  samo to sto se tice sexa- nista od tiga jer sam otvorena tako da nam je sad malo duza apstinencija, ali nista nije problem za naseg bejbija izdrzati 

Cure jeste kupovale baby phone tj monitor? Ako jeste koji imate i za koji ste cule dobre preporuke? Mislim da ce mi biti potreban od pocetka jer nam soba nije blizu dnevnog boravka i ostalih prostorija gdje cesce boravimo, bejbi ce imati svoj mir, ali isto bi bilo dobro ga nabaviti.

Kneginja nadam se da je sve proslo itekako bolje nego si planirala i da ces se stici ubrzo javiti.

Kiara5
    24. Rujan 2015. 07:46

Za baby phone sam cula da je super neki od Tomya-ne znam točno ni kako se pise, samo su mi rekli!! 

Ajme ljubav čestitke!! Stvarno odličan porod!!! Blago ti seeee!!!

Lela29
    24. Rujan 2015. 08:01

Ljubav čestitke na malom dečkiću i na prekrasnom porodu... bar tako zvuči :)

Fluffy2
    24. Rujan 2015. 08:32

Ljubav cestitam!! :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.