Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    25. Rujan 2015. 10:16

Branchi jesu te pregledali, ima li ikakvih pomaka? :)

Fluffy

Branchi
    25. Rujan 2015. 10:19

Tlak 110/60, urin i kile nisu gledali jer sam bila u srijedu. Ctg uredan, reaktivan.
    Cerviks tijesno za prst prohodan. Ako ne bude nista prije, kontrola u ponedjeljak. Ne da se Jan van :)))

Ashley
    25. Rujan 2015. 10:42

Ajme Branchi, pa tebi je baš veselo...isčekivanje ubija.
    Petrova ujutro zna biti kaotična, zato radije dolazim negdje oko pauze ili odmah nakon pauze, ali i tada se može čekati. Sve ovisi.
    Jesu li ti rekli da si poneseš torbu ili ju redovito nosiš otkako si prošla termin?

Inače sam danas užas, loše sam spavala tj. imala sam neki užasan san a i dragi je hrkao. 
    Također sam malo zabrinuta za kneginju, što se barem ne javi?!

Sve nas je manje na temi...

Branchi
    25. Rujan 2015. 10:55

Ne nosim torbu, racunam da mi je stignu donjet za 20-ak min od kad javim i da je to dovoljno heheh. Mozda u ponedjeljak dragi uzme sa sobom u auto, ionak mu je posao blizu.

Na kraju je ovo u petrovoj brzo i zavrsilo, malo prije 10 sam bila vec gotova tak da ok :) samo su me na pocetku zivcirali ti nekontrolirani ulasci hehe

dudecka
    25. Rujan 2015. 10:59

Očito treba doć u petrovu prije 8 i bude sve brzo gotovo.
    Moj nalaz je slijedeći: cerviks 1 čl, tvrd tijesno za prst prohodan do ovoja i glavice.
    U nedjelju na ctg u glavnu zgradu, u ponedjeljak na kontrolu u TA ako se do tad nešto ne pokrene.
    Ne znam koliko brzo se plodna voda može zamutit, jer mi je to bila indikacija za inducirani porod u 1. trudnoći. U ovoj su mi gledali samo jednom, u ponedjeljak (40+0).

Branchi
    25. Rujan 2015. 11:04

Dudecka tak je i meni prohodno tj neprohodno hahha. 
    Nisu mi jos gledali plodnu vodu, pitat cu za to u ponedjeljak ako ne bude nista.
    Ah, slatko iscekivanje :)

plavojka
    25. Rujan 2015. 11:57

Evo i mene iz Petrove! Ja sam bila na odjelu, ne u TA a li i tamo je danas bio kaos, upadali stalno drugi profesori sa svojim padobrancima tak da moj dr nije imao si radit.. 
    Uglavnom, "cerviks malo skracen, tijesno za prst prohodan do ovoja glavice koja balotira". Pitam ja doktora sta to znaci a kaze on: "ma bezveze :) sve je kako treba bit za ovaj tjedan"
    Tlak je bio ok, sa kilama sam na +9, slusali su otkucaje, to je ok a uzv mi nije radio, kao to vise nije vazno.. Jesu i vama prestali pred kraj radit uzv? I kao na ctg od 38 tjedna, dakle od iduceg pregleda!

E a cure, kako je mene pred jutro copio isijas u desnom kuku i nozi.. Ajme koja bol, sjevalo mi je skroz do noznih prstiju, vukla sam desnu nogu za sobom.. Hvala Bogu sad se malo smirilo kad sam ugrijala i istegnula nogu, ali strahujem od toga kad cese opet ponovit :((

Sanjarica
    25. Rujan 2015. 12:16

Bok cure... Vidim sve smo nestrpljive...  Stvarno ovi zadnji dani traju cijelu vjecnost... 
    Ja sam vec 2 tjedna skoro otvorena 2 prsta ali pomaka i dalje nema... U ponedjeljak idem opet na kontrolu...a u utorak mi je termin...sad me zanima kad oni pocnu kontrolirat plodnu vodu? Tek kad se prode termin ili?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    25. Rujan 2015. 15:19

Kolko znam, kontrola plodne vode je kad se prenese i kad si otvoren, sad ne znam koliko. Ja cu pitat u ponedjeljak sta s time ako se ne smotam. Sto se obicno desi kad sam tam na stolu. Danas su bile i neke praktikantice pa mi je svaka dva puta mjerila trbuh, otkucaje..a ja rastvorena na stolu hehe.

Fluffy2
    25. Rujan 2015. 16:04

Ni kod mene nema pomaka, otvorena samo prst, ctg uredan. Termin je u srijedu a ako nista ne bude na plodnu u cetvrtak.
    Danas pregled jako jako bolan zamalo oplakah.. 😕
    Kneginja nam je garant rodila ali nema interneta da se javi.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.