Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    25. Rujan 2015. 19:58

Joj i meni je bio bas neki bolan pregled danas, po prvi put! Do sad nikad nisam nista posebno primijetila..

Kneginja mislimo na tebe i vjerujemo da se sa negdje mazis sa svojim smotuljkom! Nadam se da je sve dobro proslo!

Branchi
    25. Rujan 2015. 21:17

Ovaj doktor koji je gledao u TA oko 10 je bio turbo njezan i pricljiv. Takvi bi svi trebali bit :)

Ja sad jela i ljuto - nista :)

Kneginja sigurno gusta s bebicom i ne pomislja na mobitel :))))

Fluffy2
    26. Rujan 2015. 10:04

Bas je prazno nekako tu.. di ste zene :)
    Poceo mi je nekakav bljakast smeckast iscjedak, ne znam jel to famozni sluzni cep ili posljedica vaginalnog pregleda od jucer. Lazne kontrakcije su trajale par dana i sad su prestale, nikakvih znakova poroda nema :)
    Danas 39+2.

Fluffy

Branchi
    26. Rujan 2015. 11:36

Hej Fluffy...cini se da se svi ili poradjaju ili uzivaju s bebicama ...osim nas dve heheh.

Kod mene nema nekih pomaka. Ja isto od pregleda u srijedu pa u petak imam tu i tamo te sluzi prosarane pa ne znam jel to ide cep ili reakcija na preglede. Samo se nadam da necu skupit neko sranje sad predkraj, kroz cijelu trudnocu me nista nije zezalo. 

Ako nesto bude, jel mozemo uopce sta koristit na kraju ovako ili ne? Pitat cu u pon ako mi se pojavi nes sumnjivo.

Bebice mozda krenu u nedjelju po noci, onda je puni mjesec, to kao vole :D

Ashley
    26. Rujan 2015. 12:04

Da, baš se ispraznilo tu. Nekolicina ih je rodila, a nekolicina je pred porodom.
    A i nema se više što puno za reći, sada je samo čekanje i čekanje.
    Kod mene je još uvijek po istom, mali je aktivan, po noći je 1-2 puta dizanje i to je to. Redoviti pregledi.
    Razmišljam da u ponedjeljak ili utorak odem na pramenove, jer nisam bila oko 2 mjeseca. Dobro bi bilo da i sebe sredim prije rođenja.

plavojka
    26. Rujan 2015. 12:34

Ja sam jutros otisla na feniranje, skuzila sam da mi je to s ovom dugom kosom sad pred kraj postao pravi pothvat!

Doktor mi je jucer na pregledu rekao da je sukrvica normalna pojava do 48sati nakon pregleda!

Da, stvarno nam je pomalo pusto, al ajde selit cemo i mi uskoro na forum beba :)

Sanjarica
    26. Rujan 2015. 12:37

Bokic... Prorijedile smo se da... 
    Kod mene isto sve po starom... U utorak mi je termin i bas mi je rekla nona da u noci s ponedjeljka na utorak je pun mjesec i da cu sigurno onda rodit...hmmm... Bas me zanima...heheh... 

Ja sam bila takoder na pramenovima prosli tjedan...malo se sredit jer tko zna kad cu opet imat vremena 2-3 sata za provest kod frizerke... A i nekako sam se bolje osjecala kad sam si malo kosu sredila... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ljubav2
    26. Rujan 2015. 12:59

Dan bucke :) 
    Joj tako mi vas je milo čitat i kako ste sve nestrpljive 

Probajte se sto vise opustit i razmisljat tako da kad bude bit ce... puno se krecite, koliko god mozete... secite i uzivajte na zraku.. ja sam do zadnjeg dana setala puno i to je cini mi se pospjesilo otvaranje i tih prvih 6,7cm otvaranja sam prosla bez trudova i bolova.. sve u hodu :) i pijte dosta, ja sam se doslovno natakala zadnjih par tjedana... samo mantrajte da ce bit ko u filmovima i bit ce :) smireno sve i bez panike... moram vam rec da boli, boli jako al sad tek kuzim kad su mi zene govorile da je to prolazna bol... i stvarno je tako!!! Boli dok ljubav ne izađe van i taj tren doslovno svaka bol prestane i priroda se potrudila da mi zene to sve mozemo i da selektivno pamtimo :) ja sad evo 2 tjedna od poroda stalno pitam decka kako je to sve izgledalo, kako sam ja izgledala... jer mi je sve u magli :D i bitno je da sve to gledate kao nesto lijepo, da se rađa novi zivot i da ste vi te koje ste za to zasluzne i sve ce bit ljepse... vjerujem da je puno teze onim zenama koje porod i trudnocu dozivljavaju kao nesto sto moraju samo obavit, a ne prozivjet dusom i tijelom :) eto...

I ako vas nesto oko poroda, pregleda itd. Zanima.. slobodno pitajte, rado cu opisat :) 
    Sretno i puse svima...

Anci2225
    26. Rujan 2015. 13:00

Niste same.
    I ja sam jos u fazi cekanja.
    Od ovog vremena se osjecam strgano. Ko da me neko tukao cijelu noc (muz se kune da nije on)  

Fluffy2
    26. Rujan 2015. 13:23

Sanjarica hvala na divnom postu 😍

Slazem se za setnju i bas sam namjeravala bit aktivna vise nego ikad i uhvatilo me grlo gadno i glava i samo mogu lezat a to me ubija. Stalno mi se spava. A na piskenju sam doslovno svakih 15 minuta znaci ne mogu se maknut od wc-a.

Branchi nemas upalu sto posto pa nemoj nista koristit vidis da je to sve normalno...

Ja sam najvise zabrinuta jer sam zapustila prehranu skroz, mucnine non stop, povratim vecinu pojedenog. Nadam se da bebi ne fali nicega, dosao je do 3500 kaze doktor ali sam ja iscrpljena.

Hvala svima na pozitivi prave ste ❤

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.