Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    24. Rujan 2015. 08:59

Ljubav cestitam!!!!
    ...stvarno sve zvuci tako jednostavno kad ovako citam :) mene tu i tamo zabrine kako se stvarno skuzi taj tren odlaska jer neki imaju bas bolne trudove, neki ne :) ja imam te trudove, kontrakcije, ali nisu sad turbo bolni. Ali nisu ni pravilni pa to onda valjda nije to. 
    A vodenjak isto ne mora ni puknut. Neke bole ledja, neke ne hehe....sve razna iskustva :)

Anci2225
    24. Rujan 2015. 09:12

Ljubav cestitam.

Sto se tice baby phonea, mi smo prije 2,5 godine kupili u konzumu za nekih 450 kn (no name) i jos uvijek super funkcionira.

Cvarak
    24. Rujan 2015. 10:45

Ljubav cestitam!!!!!

Ashley
    24. Rujan 2015. 11:35

Ljubav čestitam

Ljubav2
    24. Rujan 2015. 12:52

Hvala vam cure 

Je, i trudnoca i porod su mi bili za pozeljet.. sa pregleda sam isla direktno u rađaonu, otvorena oko 6cm i bez bolova... prije pregleda smo jos klatili ujutro i planirali popodne do preuređenog peveca :D trudovi jaci poceli oko 7 i za dva sata sam rodila... boli, al ne traje vjecno i izdrzi se :) 

Meni je recimo sad grozno.. rana od reza me jos boli, nije zarasla tako da sam jos uvijek off :( strah me ic pregledat to, al ako danas ne popusti cu morat ic ://  ljuta sam na njih jer su me rezali ful a nije bilo potrebno mozda toliko.. sve je islo prirodno, niti ja u opasnosti niti beba niti je Loren imao 5 kila.. stvarno znaju pretjerat!!

Aliiiii.. jedna je majka, mi sve to izdrzimo :) 

Puse svima :)

Anci2225
    24. Rujan 2015. 13:38

Samo da javim da sam prezivjela depilaciju secernom pastom. Malo se jesam preznojavala od muke ali bolje to nego da me oni briju. 

plavojka
    24. Rujan 2015. 13:43

Ljubav cestitam, porod za pozeljet!! Zelim ti sto brzi oporavak, slazem se s tobom stvarno bi trebali vise paziti i ne rezati ljude nepotrebno..

Sto se tice baby phonea, svi kazu da je bolje uzeti digitalni umjesto analognog! Navodno je dobar taj tommy kojeg ima u dm-u, i jos ako se koristi onaj popust od 25% na jedan artikl ispadne skroz ok cijena.. Ja mislim da cu njega nabavit!

Branchi
    25. Rujan 2015. 08:45

Ko ide u petrovu TA, danas je malo kaoticno :) zbrda zdola upisuju na prijamu pa se svakako ceka....ili to samo mi jutarnji nemamo srece :)

Fluffy2
    25. Rujan 2015. 09:11

E ako ova zadnja 2 tjedna nisu duza od 9 mjeseci ubijte me

Fluffy

Branchi
    25. Rujan 2015. 09:28

Fluffy isto se i meni cini :D ovo zavrsno iscekivanje traje i traje..pogotovo uz prenasanje hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.