Ljubav cestitam!!!!
...stvarno sve zvuci tako jednostavno kad ovako citam :) mene tu i tamo zabrine kako se stvarno skuzi taj tren odlaska jer neki imaju bas bolne trudove, neki ne :) ja imam te trudove, kontrakcije, ali nisu sad turbo bolni. Ali nisu ni pravilni pa to onda valjda nije to.
A vodenjak isto ne mora ni puknut. Neke bole ledja, neke ne hehe....sve razna iskustva :)
Ljubav cestitam.
Sto se tice baby phonea, mi smo prije 2,5 godine kupili u konzumu za nekih 450 kn (no name) i jos uvijek super funkcionira.
Hvala vam cure
Je, i trudnoca i porod su mi bili za pozeljet.. sa pregleda sam isla direktno u rađaonu, otvorena oko 6cm i bez bolova... prije pregleda smo jos klatili ujutro i planirali popodne do preuređenog peveca :D trudovi jaci poceli oko 7 i za dva sata sam rodila... boli, al ne traje vjecno i izdrzi se :)
Meni je recimo sad grozno.. rana od reza me jos boli, nije zarasla tako da sam jos uvijek off :( strah me ic pregledat to, al ako danas ne popusti cu morat ic :// ljuta sam na njih jer su me rezali ful a nije bilo potrebno mozda toliko.. sve je islo prirodno, niti ja u opasnosti niti beba niti je Loren imao 5 kila.. stvarno znaju pretjerat!!
Aliiiii.. jedna je majka, mi sve to izdrzimo :)
Puse svima :)
Samo da javim da sam prezivjela depilaciju secernom pastom. Malo se jesam preznojavala od muke ali bolje to nego da me oni briju.
Ljubav cestitam, porod za pozeljet!! Zelim ti sto brzi oporavak, slazem se s tobom stvarno bi trebali vise paziti i ne rezati ljude nepotrebno..
Sto se tice baby phonea, svi kazu da je bolje uzeti digitalni umjesto analognog! Navodno je dobar taj tommy kojeg ima u dm-u, i jos ako se koristi onaj popust od 25% na jedan artikl ispadne skroz ok cijena.. Ja mislim da cu njega nabavit!
Ko ide u petrovu TA, danas je malo kaoticno :) zbrda zdola upisuju na prijamu pa se svakako ceka....ili to samo mi jutarnji nemamo srece :)
Fluffy isto se i meni cini :D ovo zavrsno iscekivanje traje i traje..pogotovo uz prenasanje hehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji