Aninica zasto si u bolnici vec toliko vremena? Sta god da je nadam se da ce uskoro doc kraj svemu i da ces brzo drzat svoju malu bebicu u narucju... Sretno!
Kiara nisi jedina koju uhvate crne misli, i meni se to zna desit ali onda sama sebe natjeram da mislim na nesto lijepo i da ne razmisljam negativno... Citala sam malo po netu i ispada da jako puno mama pogotovo pred porod uhvate takve misli... Ali bit ce sve super vidjet ces!
Jesu vama dali u bolnici da brojite 3 puta na dan bebine udarce u roku od sat vremena?!
Mene to malo opterecuje jer ispada kad ja krenem brojat mala se kao u inat smiri i onda me naravno uhvati panika... Jer kao trebala bi udarit u sat vremena bar 10 puta... A ona ko da namjerno nece pa nece... I onda nakon nekog vremena kad prestanem brojat ili pocnem nesto radit eto nje udara ko velika... prefriganica mala...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ma nisu mi rekli da brojim nego samo da pratim pokrete! Al mene bi to opterecivalo previse,jer osjetim bebicu nekad jako da lupa a nekad se meskolji a nekad ko da ju ne osjecam,al meni je bitno da ju ujutro tokom dana i navecer bar puta osjetim i dobro! Meni je jos posteljica sprijeda pa vj nekad osjetim vrlo blage udarce!!
Ma kazem ti i mene to bas opterecuje... Jos sam dobila taj papir pa to moram zapisivat i nosit sa sobom na preglede... Bezveze... I ja smatram da je bitno samo da je tokom dana osjetim tu i tamo a sad dal ce to bit 10 udaraca ili samo 2 mislim da nije toliko bitno...ali...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Neki kazu da treba biti 10 pokreta tijekom dana, neki kazu u sat vremena :)
Ja isto ko Cvarak - osjetim i kroz jutro i kroz dan i kroz vecer - koliko tocno ne znam i ne stopam da pratim u sat vremena. Dok god osjetim i ctg je uredan i reaktivan, ne zelim se zabrinjavati...
Aninica nadam se da ce doktori brzo odluciti sta ce pa da ces skoro doma sa svojom strucom :)
...meni isto krenu teske misli oko toga kak cu ja to izdrzat, sve mi je to nezamislivo. Kao i jurnjava u bolnicu kad krenu trudovi, valjda zato jer mi je prosao termin hehe. Al kak su svi, tako cemo i mi :)))
Pozdrav cure!
Moj deckic i ja sutra ujutro idemo kuci, i jedva cekamo.
Cinilo mi se tjedan dana puno, al brzo je proslo. Prvih par dana da ja stanem na noge, a drugi dio da se malac i ja ustosimo. Ali kako se blizi odlazak kuci sve sam uzbudjenija.
Dok gledam svog sina kako spava, na momente jos ne vjerujem da je to malo savrseno bice bilo u mom trbuhu. I kako je predivno dotaknuti ga, pomaziti, pomirisati .... iako moji bolovi nisu bili kao sto su i biti ce vasi, imala sam ih i trajat ce jos neko vrijeme, ali neka- za ovog malenog andjela sam u stanju istrpiti sve.
I znate sto? Moj bebac je najljepsi u rodilistu ;) takvi ce biti i vasi :)
Jutro drage, one koje su jos tu ja jos cekam porod, termin mi 14.10., ali zbog onih trudova koje imam vec tjednima, nadala sam se samo da docekam 37.tt, a evo u srijedu sam i 38.tjedan trudnoce. Tesko mi pada ovo iscekivanje, a opet zelim neke stvari jos napravit prije poroda. Samo fali da jos i prijedem termin
Jutro curke!
Jesmo još uvijek sve na broju?
Lidija87, sada počni aktivno. Sad nije bed da to sve krene
Ja ću danas pokušati s masažom međice... Koliko sam skužila nisu se cure baš oduševile time i skoro sve odustale. Pokušat ću biti hrabra
Zadnjih par dana zatisje? Nikakvih novih bebica. Nedaju se van.
Mene zadnjih dana uzaso bole prepone i cijenjena ...
Valjda se sve siri i priprema.
Od trudova ni t.
Pozdrav svima :)
Mi se jos nedamo :) bila sam danas na pregledu - tlak 110/60, urin i kole opet nisu gledali. Ctg savrsen kako veli doktor, jedan trudic. Cerviks sad lako za prst prohodan do ovoja i glavice (znaci pomak od onog 'tijesno', ali nista znacajno).
Gledali mi i plodnu vodu - mlijecna, to je dobro. Ali pregled taj mi je bio grozan, ne znam kako je vama.
Kontrola u srijedu, onda ce biti 41 tjedan :)
Tolko sam se koncentrirala na prosli tjedan da je to to da mi je ovaj tjedan opet sve jako nestvarno - kao dal bebica dolazi stvarno ili? Znam da je blesavo jer nije da sam puno prenjela, ali bas sam neka zbunjena. Vidjm krevetic i stvari i sve je spremno, a on laganini :)
Sortiraj odgovore
Najstariji