Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    23. Rujan 2015. 12:00

Fluffy, Dudecka, mi smo znaci na istom planu :D Bas fora.

Ja evo sad setala od firme do doma (15min) i oko 13 idem sa pesekom u setnju pa cemo vidjeti :)
    Sexa se malo uzasavam jer mi recimo pregled bude bas nelagodan...mislim znam da oni moraju ugurat ruku da vide kakvo je stanje, ali heheh. 
    Mozda iznenadim ipak drahog danas, sutra hheheh.

Secerna pasta je puno bolja od voska, definitivno- meni danas proslo tjedan dana i jos uvijek ni dlacice. Zato se nadam da cu skoro, dok se ne pojave :)

...isto se veselim vagici jer sam ja blizanac, a dragi vodenjak, taman nam fali treci zracni znakic heheh.

Ryanne, stizemo uskoro i imat cemo puno pitanja, pripremi se :D

Pomalo
    23. Rujan 2015. 12:38

Pozdrav, evo obavila pregled, i prohodna do ovoja glavice, cerviks u nestajanju i ja na strogom mirovanju, trebala bi izdrzati jos 8 dana.
    Procjenjuje malca na 2850, kaze taman ce biti oko 3 kile i dugacak 47 cm.

Idem sad raditi lazanje, sanjam ih vec par veceri :)

Fluffy2
    23. Rujan 2015. 12:55

Ni meni nije pomogla gospina trava. Imam neki domaci pripravak od jaja i svinjske masti koji inace odmah pomogne ali sad nula bodova.
    I ja se seksa uzasavam otkad mi je receno da sam se pocela otvarat.
    Jedno pitanje, ako je otvaranje pocelo jel to znaci da je sluzni cep vec ispao?

Fluffy

Pupa5
    23. Rujan 2015. 13:01

Ja vam iz svog primjera mogu potvrditi da nema pravila jer evo vec maltene 2 tj sam 3 prsta otvorena, prohodna, sluzavi cep ispao (u nekoliko navrata) prije 10 dana, plodna voda mlijecna.... Ali nista. U petak pregled pa cemo vidjeti. 
    Danas sam jako aktivna sa kucanskim poslovima pa mozda nesto potaknem, za sex stvarno nisam zainteresirana, onak - 3 prsta sam otvorena, ijuuuuu :)

Lela29
    23. Rujan 2015. 13:02

Pozz svima!!
    Hemići  Dobila sam jednog, nije mi jasno kako, jer cijelu trudnoću imam urednu probavu, nikakvih problema. Isto, užasavam se što će biti nakon poroda. Trenutno se mažem sa domaćom nevenovom masti, ne vidim pomaka, probala i kantarionovo ulje, ništa... i još 2 kreme isto ništa  Ne boli me, al tu je, to me živcira.  Moja mama ih ima i dan danas, dobila na porodu prije 30 godina, dok su mojoj priji totalno nestali, isto ih dobila na porodu prije 2 godine. Vidit ćemo kakve sam ja sreće.

Što se tiče depilacije, i ja razmišljam o šećeru, al nekako mi se ne čini dobra ideja obavit prvi put takav tip depilacije prije poroda. A nema mi ništa gore kad se potegnem žiletom, pa nakon par dana krenu rasti, pa svrbež nastupi, užas!! Još mi samo to triba uz eventualne šavove, hemiće...

Branchi
    23. Rujan 2015. 13:25

Secerna pasta je idealna za prvo cupanje, cak i u trudnoci. Preporucam hladnu jer ona malo zateze kad se nanosi, ali ne ostavlja nikakvu iritaciju poslje. Od tople malo bude ali isto zanemarivo. 

I da, dugo drzi :)

Da, otvorenost i sex, hm hm :) isto mislimo :) sad mi malo teze setat, svako malo mi se steze trbuh. Ali ne boli nit bole ledja znaci nisu pravi....samo sto sporo hodam, pas stalno gleda da di sam haha

Lela29
    23. Rujan 2015. 15:26

Otic cu do kozmetičarke, pa ću vidit, al jako mi je privlačna ta šećerna pasta.

Nego, imam jedno gadljivo pitanje, sorry unaprijed!! Danas sam se malo prepala/šokirala... pojavio mi se zelenkasti, mrvičasti iscjedak. Cijelu trudnoću imam pojačan iscjedak, ali ovakve boje ne.  Znam da mi vi ne možete reći o čemu se radi, ali zanima me da li je koja imala sličan problem? Dok napravim briseve, dobijem nalaze, mogu roditi.

Branchi
    23. Rujan 2015. 15:44

Ionako sad moras raditi bris na streptokok, a mozes prije toga i bar urinokulturu, vidjet ces sta ce ona pokazati. U svakom slucaju pitaj ginica ili u bolnici ako si krenula :)

Ja danas opet onaj smeckasti iscjedak nakon pregleda, ali to uvijek vele da je normalno, pogotovo ako smo prakticki zatvorene heheh, a to jesam :)

MegiM
    23. Rujan 2015. 18:07

Evo da se i ja javim s vijestima, tj nedostatkom istih...Obavila CTG i UV, nema pomaka. Hvala Bogu sve je ok s malom nakon leta sa skala, a očito joj se ne žuri vani.
    Pratim našu temu svaki dan, bome su jesenske bebe neke lijenobe, sve će nam vagice na kraju biti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.