Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    22. Rujan 2015. 16:16

Branchi super su ti fotkice!!! odlicna ideja je tako ih sloziti, biti ce ti to stvarno krasna uspomena!! 
    i da, pesonja je isto medeni :))

hvala cure za ideje kaj spremiti za izlazak bebe!

Ryanne, na koju aplikaciju mislis?

Branchi
    22. Rujan 2015. 16:50

Ja sam skinula neku FULL TERM, cini mi se dobra.
    Najbolje upisati u trazilicu 'aplikacija za pracenje trudova' i onda ti izbaci te besplatne pa odes na store i skines

Ashley
    22. Rujan 2015. 17:22

Nema me tri dana i tri bebice su se rodile.
    Cure, od srca vam čestitam.

U tolikoj sam gužvi sa spremanjem i čišćenjem stana da uopće nemam vremena razmišljati o porodu.
    Dragi, bio je zabrinut dok sam bila na moru, ali sada baš i nije. Spava i hrče kao i prije. On je trudnoću shvatio na način da ako se ne žalim, sve je u redu.
    I zove me "moj nasukani kit"

Mali miruje dok radim, a navečer kada se izvalim na kauč onda počne svoj disko dance. Rasteže se i gurna me nogicama.

Sutra sam u Petrovoj, ali ne znam u koje vrijeme.

Ashley
    22. Rujan 2015. 17:23

Branchi, predivna si na slikama

Branchi
    22. Rujan 2015. 17:28

Ashley, ja sam sutra u petrovoj od nekih 8, pa ak me skuzis, javi se hehe.
    Mene dragi zove 'cudo moje debelo' i 'cudo moje predivno' hehe, slatki su :)))

Pupa5
    22. Rujan 2015. 19:37

Ja sam skinula neku "Contractions". Ima zutu ikonicu, cini se bas dobra i jednostavna. 
    Meni je toliko dosadno da samo preslagujem sve sto sam pripremila za izlazak iz rodilista, za sebe, za bebu... Njena odjecica stoji spakirana vec vise od mjesec dana! Nadam se da ce nam doci uskoro, mrvica nasa...

Ryanne
    22. Rujan 2015. 19:48

Moja aplikacija je bila Contraction Timer. Isto besplatna i ful jednostavna.

Sova5
    23. Rujan 2015. 08:42

Sretan vam prvi dan jeseni, jesenske mamice 

Ja sam si isto već skinula aplikaciju za trudove, ovu kao što je Pupa5 napisala. Čini mi se jako jednostavno. Nadam se da ću ju i koristiti 

Sretno svima na pregledima, porodima, u brizi za bebice male ljubavi

Branchi
    23. Rujan 2015. 09:28

Jutro svima :) ja vec gotova s kontrolom, super je kad je blajic u ambulanti!
    Tlak 120/70, kila isto, urin ok, ctg uredan i ocitava male trudove, cerviks skracen, za prst prohodan do ovoja i glavice. Kontrola u petak ako ne bude nesto prije, ali cini mu se da nece hehe. Bumo vidli :)

plavojka
    23. Rujan 2015. 09:58

Taj Blajic je super :)
    A gle, barem je krenulo s otvaranjem, mozda u petak ipak bude the dan!  

Ryanne kakva ti je situacija s hemeroidima? Tak me je strah tog sranja na porodu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.