Plavojka, tijekom poroda hemeroidi ne smetaju (ne osjecas ih). Nakon poroda su bili gigantski, ali me zacudo nisu boljeli. Valjda jer je popustio pritisak. No kad sam dosla doma i bila malo vise na nogama i sjedecki, poceli su ne strasno boljeti jedno 3-4 dana.
Trenutno vise ne bole, ali velicinom se nisu znacajno smanjili. Bojim se da cu, ako ne prođu, s vremenom morati nesto drasticnije poduzeti od klasicnih kremica.
Uh, zao mi je da te i dalje tako zezaju.. Ja ih sad Bogu hvala nemam, strah me je da ce mi se pojaviti na porodu id naprezanja.. Al nije ko da mogu nesto napraviti pa sta bude..
Drzim fige da ti se sto prije stanje normalizira, znam koliko muke mogu donijeti ti mali gadovi
Sve koje su kao ja cekale male djevice i bisu ih docekale, izgleda da cemo dobiti horoskopske vagice :) jos bolje :)
Ja sam danas od jutra u nekom muvingu, preslozila sam torbu za rodiliste jer malon boravka u bolnici vise nisam znala sta imam a sta nemam unutra, sad se bavim pranjem, susenjem i peglanjem robe a onda krecem s usisavanjem. Nadam se da je to neki znak da je porod blizu :)
Ps. Znate kak sam vam pisala da me brazilska s voskom jako bolila? E buduci da sam se ocito prerano izdepilirala, jucer sam isla ponovo ali ovaj put na secer i neusporedivo je manje bolno, sasvim ok i podnosljivo. Preporucam :)
Branchi mi se pratimo sa simptomima i s terminima pregleda. I meni je u petak :)
Opet nocas kontrakcije svakih sat ipo dva al bas lagano onako.. Idem se opet otusirat i nastavit radit po kuci :)
Moj dragi spava cijelu noc i skroz je opusten za razliku od mene i ponasa se kao i uvijek ( ja sve mogu sama).
Fluffy
Pozdrav jesenskim bebicama i njihovim mamicama, vidim da se bojite hemoroida da nezgodni su.. evo jedan savjet, kad sam imala vanjske mazala sam samo sa uljem gospine trave, e onda mi je jedna osoba ne mogu se sjetiti koja rekla da komda krumpira koji podsjeća na štapić ili čepić stavim u guzni otvor, ja sam ga prethodno umočila u gospino ulje, i spasila se, sad ne znam kako to ide kad već buknu tako veliki, preporučujem makar obloge sa tim uljem, jer je to ulje čudesno pozdrav i sretnoo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ajde cure, rodite vec jednom. Haha.
Ja otvorila temu Jesenskih beba na podforumu Bebe, a nikako da mi se pridruzite.
Preporucam sex. I setnje.
Zahvaljujuci prvome mi ispao sluzavi cep, a zahvaljujuci drugome mi se ubrzalo otvaranje.
e i da ujutro taj čepić od krumpira isitisnete kao kod velike nužde... meni su draži oblozi ipak
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Danas je sve išlo brzo, kad je bio dr. Blajić.
Kod mene se ništa ne događa (40+3), uloživa za vršak prsta i to je to. Novi pregled u petak u Petrovoj.
Sretno svima koje ćete uskoro rodit.
Eto i mene u Petrovoj, uvijek dođem kod Balića. čekam pregled, pa se javim sa novostima. Zasada tlak super, a kilaža 63, znaći od početka dobila 10 kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji