Cestitke novopecenim mamicama menu se cini da cete me vise sve vi pripremiti psihicki za porod nego ja sama sebe samo hrabro zene, kneginja imam bas neki dobar osjecaj da ces se uspiti otvoriti i da ces procu bez carskog. Ja i dalje lezim na livom boku, ledja su me od lezanja pocela boliti, i nadam se da cemo sto dulje ovako 2 u 1 izdrzati.
A kad smo kod nasih muskaraca- moj je maloprije sletio u Zg i za par sati je u Zd napokooon!!!! i ne mogu vam opisati koliko san sritna, vec me hormoni soraju pa ni se place, pa me mali mlati nogicama, i on sve osjeca je da je zadnjih mj na brodu, ali maksimalno je posvecen nama koliko to moze biti dok je tamo. Samo inan osjecaj da ce ga panika prati i da ce me cilu noc gledati i provjeravati kako smo
Plavojka danas je ok, ne osjećan nikakve bolove, al svejedno ću popodne na CTG da se umirim...I sad se držin za ograde, zidove, ljude kad hodan, neću da mi se ponovi takva glupost.
Dragi mi je jučer skoro umra od straha kad me naša onako na podu raskeljenu ispod stepenica, a čini mi se da zadnjih dana i on napokon postaje svjestan da bebač dolazi. Složili smo krevetić i baš je komentira kako će ubrzo tamo kmečati beba heheheh. Situacija nam je malo kompleksna jer je njegova mama bolesna i slabo pokretna, pa se brine za nju i radi i brine za mene...nije mu lako....
Kenignja još maloooo, napeto je!
Zara6 mi se možda i vidimo u rodilištu, termin mi je za 2 tjedna, ali ako se malena požuri...

Megi javi obavezno sto je bilo na CTG-u, najvjerojatnije je sve u redu, masu puta sam slusala o tome kako su bebe dobro zasticene u nama. Ja se nadam da cu sto blize terminu izdrzati jer sam prat otvorena, a termin mi je 31.10. tako da ima jos dosta do tad, a ti samo polako
Je li kojoj nakon vaginalnog pregleda 3 dana isao smeckasti iscjedak? Jer govori ni gin da mi ono prije th dana mozda nije bio sluzni cep nego od pregleda mali ugrusak ili tako nesto i da je taj iscjedak kasnije normalan par dana nakon pregleda. Sad ne strah svakog novog vaginalnog, bolje kad oni sto manje cackaju po nama, ali eto morati ce viditi kakva je situacija.
P.s. izbacila sam sapon i fen iz torbe za bolnicu, a ubacila vlazni toaletni papir po preporuci Ryanne. I gdje da nabavim dobro preklopno ogledalce?
Zara 31.10 termin?! Pa imas ti onda veemena hehhe!! Moguce da ti je malo krvi od pregleda zna to bit!! Vidi za ogledalce dm ,muller ...

Zara, meni ti je isto isao taj smedji iscjedak nakon pregleda, to je normalno. Ali me zadnja dva tjedna nisu pregledavali, smao ctg jer vele bolje sto manje cackat.
Ogledalca imas svuda - bipa, dm...znaju imat i kombinaciju cetke i ogledalca - zacudjujuce je malo to a prakticno :)

e jel zna koja kako izgleda taj klistir pred porod...joj meni to ne izlazi iz glave...Koliko je sve napredoalo..pa da nema neki nacin da zena to sama obavi :(
Ja sam i dalje u komi hahah
samo sidim i gledams ta sve moram napravit...a posa mi se nekako gomila sam od sebe :D
bit ce nocas cilu noc klapanja po stanu ahhahah
I zamislite mentalnog sklopa...od svih horora koje ce mi radit u narednih xy sati u bolnici..meni iz glave ne izlazi taj faking klistir...nekako ga dozivljavan uzasno brrr..aj ako koja vec zna nek objsni proceduru

Kneginja, klistir je sasvim bezazlena stvar oko svega toga. Ne boli nimalo, moooozda je malo neugodan, a stvarno je ucinkovit. Usred trudova ti dobro dodje bilokakvo olaksanje. Hahaha..
Uopce ne razmisljas o neugodi ni bilo cemu drugome. Samo znas da se to mora obaviti.
Polegnu te na ginekoloski stol, stave ti cjevcicu, uliju u kroz nju vode, puste te da seces kraj wc-a, ulovi te nakon par minuta i to je to. Kamilica naspram poroda.
Kneginja, klistir je sasvim bezazlena stvar oko svega toga. Ne boli nimalo, moooozda je malo neugodan, a stvarno je ucinkovit. Usred trudova ti dobro dodje bilokakvo olaksanje. Hahaha..
Uopce ne razmisljas o neugodi ni bilo cemu drugome. Samo znas da se to mora obaviti.
Polegnu te na ginekoloski stol, stave ti cjevcicu, uliju u kroz nju vode, puste te da seces kraj wc-a, ulovi te nakon par minuta i to je to.Kamilica naspram poroda.
aha ok..znaci ne uhvati to odmah isti tren..vec iamm sansju otic na wc?! citala neke forume...ima bit da sam na rodin zalutala ahhahahjbte zene digle bunu..em uzas em neugodno..em trebalo bi zabranit..ja sam zamislila..sstojim na stolu i da prostiš praznim se ko krava...TAko je ispalo po tom forumu
btw meni nece bit u sred trudova..posto idem na inducirani porod...vec laganini...priprema...valjda ce i to proć kako triba

Ma kakvi, ne ulovi te odmah. Ja sam setala dobrih 5 min prije nego me ulovilo. A onda sam isla nekoliko puta.

A jel poslije tog klistira ti je mokro iza sve ti curi voda ili...joj ja si to nemogu predocit !?!?!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji