Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    21. Rujan 2015. 20:41

Kriss cestitaaam!!! Pa covjece ti si stigla u bolnicu skoro skroz otvorena!! Odmaraj i uzivaj u maloj struci!!

Ajme cure hvala vam puno sto ste opisale taj klistir, ja sam si bas prosli tjedan razbijala glavu s tim.. Netko mi je rekao da se poslje toga mozes otusirati, jel to stvarno tako ili samo na papiru? 

Kneginja skroz ti jako drzim fige, drzi se, mantraj kako ce sve to dobro proci i ima da sutra drzis svoju mrvicu!!

A moj muz, on je sad vec super nestrpljiv i jedva ceka da rodim.. Koliko se meni jos ne da, toliko bi on sa je sve vwc gotovo.. Jucer je vas pregledavao moje torbe za radjaonu i poslje, kao da zna di je tocno sta kad mu ustreba ;)

Malo vidim da ga hvata panika kad spominjem neke stvari vezane uz porod, pa smo se dogovirili da cemo proci skupa kroz biljeske s tecaja ovih dana.. Dobar je, micek, nije mu lako ;)

Fluffy2
    21. Rujan 2015. 21:39

Danas sam imala ludi dan ali u 2 navrata sam procitala sve sto ste napisale i tako ste me razveselile. Cestitam svim mama koje su rodile i jako sam sretna da je sve u redu s vama i bebicama!

Samo da vam kazem svoje iskustvo od danas, bila sam na prvom pregledu u bolnici ali to nije bio pregled. Doktor me pitao kad mu je termin, ja kazem 30.9. Kaze on jel sve u redu s trudnocom ja kazem da. Kaze on meni, u redu dođite u subotu 26.9. pa cu vas porodit. Ja ono sok! Pitam zasto?! Kaze on nema se sta cekat ako ste zreli za porod!
    Totalno sam popizdila. Inace vodim privatno trudnocu i sve za sada ide prirodno bas kako treba i nesto gluplje nisam cula! Cijeli dan su mi zivci na milijun! 
    Danas nisam stala cijeli dan setam kao manijak, odlucila sam rodit do subote a ako ne ne idem ni njemu.
    Kneginja draga moja pomolit cu se za vas 2 i samo mi budi hrabra sve ce proc u redu samo vjeruj u sebe!! Pusa

Fluffy

plavojka
    21. Rujan 2015. 22:09

O Boze Fluffy pa kakav je to doktor?? Koje su mu to glupe ideje?
    Drzi se zeno, mogu mislit kolko te je raspi** lik..

Pupa5
    21. Rujan 2015. 22:23

Kakve su to gluposti, indukcija zdrave trudnoce prije termina?? Odi u neku drugu bolnicu ako mozes... Uzas!

Branchi
    21. Rujan 2015. 22:57

Fluffy pa koja je to bolnica?? A neki pregled, ctg?? Stvarno koliko doktora toliko iskustava, ali za ovo jos nisam cula. 
    Vidi sta tvoj doktor kaze na to i pitaj ga za misljenje.

Meni malac poprilicno aktivan i grci mi se trbuh, hm...nemam osjecaj da je to to, ali duga je noc :)

Fluffy2
    21. Rujan 2015. 23:19

A koje drugo. Mislim da rade neke eksperimente. Da sam na planini odrasla il na pustom otoku zdrava pamet mi govori da je to debilno!

Idem kod svoga u petak pa cu ga pitat. Imam stalno nepravilne kontrakcije i bole me kukovi i leđa mislim da se to pomalo sprema.

Fluffy

Cvarak
    21. Rujan 2015. 23:56

ASta su splicani poludili brate ;)) koji je vrag tamo sta se dogadja?! Da nisu ti doktori na nekim drogama!!!

lilianaa
    22. Rujan 2015. 07:20

Cvarak, ne pise konkretno koliko, pise samo izolirani uzrocnik Escherihia coli i broj bakterija-obilan porast. Hmm, ne znam sta da radim a prije tjedan dana sam zavrsila 10dnevnu turu antibiotika 3xdnevno pila amoksicilin. Covjek bi mislio da ce pomoci i ovdje ali ajd. Vidjet cu sutra sta ce mi reci ginekologinja s odjela. 

Osjecam se grozno, jucer uopce nisam osjetila bebu, malo je bilo probadanja ali ne puno ili je ona u fazi da se vise ne udara samo rasteze neznam.. bas cu danas navalit na slatko i cekat javljanje. i cudno mi je, stomak mi je uzasno tvrd i napet, negdje sam citala da je nekima bilo tako pred porod. a kad se ustanem, nije to bol ali neka neugoda i odmah jurim pisat, kao da mi nasjedne na mjehur :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.