danas mi se dragi pozalio da odkad sam mu rekla da mi se trbuh spustio i da bi mogli krenuti sad svaki dan, da ne spava bas najbolje jer se stalno budi da vidi kako sam :D
pa sam mu rekla da se opusti, da kad krene, krene - bolje da se naspava i da bude odmoran i za posao i za mene kad zatreba :)
kak vasi partneri podnose ove zadnje dane? njih smo malo zanemarile u zadnjim razgovorima hehehhe
Pupa ja jos nisam prosla termin, ali evo blizi se - ali imas pravo, cijela trudnoca mi je proletila, a zadnjih tjedan dana mi se nekako oteze :D
Plavojka ja cu pripremit dugih i kratkih rukava bodi i tutu plosanu dugih rukava! Ipak nije vise tak jako vruce,a kazu da bebe treba ko i sebe oblacit!! Ako bude bas jako vruce obucem kratki bodi i tutu i pokrijem sam tetrom ili tankom dekicom,ak bude malo prohladno dugi rukavi i topla dekica a kapica obavezno! Joj mene je gledo Bolanca i cini se ok,idem opet sutra valjda ce opet on bit?!
Lazem neidem sutra nego u srijedu vise neznam koji je dan;))) ide koja u sri u vinogradsku?!
ej cure..evo da vas malo pozdravim..
Una i naannaa čestitam drago mi je da je sve prošlo super i brzo
čitam ove vaše muke i tegobe i razumijem u potpunosti...dani se otežu nenormalno...evo ja sam službeno prenijela cijeli tjedan i jedan dan..danas bila na pregledu i dalje samo prst otvorenost i to jedva..ništa se ne događa, idem opet sutra vidjet pa u srijedu na inducirani ako se ništa do tad ne dogodi.. baš mi je to bljjljlj
pupa nadam se da se tebi neće otegnut ovoliko ko meni (i ja sam zaključila da mi se čini ko da mi je trudnoća sad trajno stanje koje se nikad više neće promijenit.. :P )
kneginja tebi sretno, nadam se da će sve proć brzo!
e i baš sam vas mislila pitat kako vi stojite sa strijama?? ja ih uopće nisam imala dok nisam prenijela..i sad imam jedno 15 nekih malih debelih i to sve na lijevoj strani trbuha.. to me sad još dodatno naživciralo
Heh moj dragi cim se ne javim na mob je lud,i ako odem u drugu prostoriju npr lec u sobu il u kupaonu cim me ne cuje i ne vidi odma zove di sam! Nesmijem ga zvat na mob samo slat poruke jer cim ga nazovem misli da je to to hahah pa je reko za sitnice i tak nes sam pisi poruke jel cim nazoves mislim da je odma nes ;))) haha on je na stand-by u stalno...a ja sam mu rekla da uvijek mora bit goriva u autu da nebi slucajno na rezervi isli do bolnice :p sad stalno cimse blizi crtica kraju joj moram na benzinsku....ti meni sve napiso reci sta ja trebam,di je torba sta moram uzet :p al super je smiruje me kad si ja nesto zabrijem i u zadnje vrijeme prica puno vise nego inace bebici :))
ma super su ti nasi muski :) sto se vise blizi tren, i oni su svjesniji svega, ja bi rekla i vise u panici od nas :)
ja sam svome isto rekla da nosi punjac za mob sa sobom ako treba na posao da se ne desi da bude prazan, a ja zovem :D zna di su sve stvari, a auto je isto u stanju pripravnosti heheh.
kneginja ako i bude slucajno carski, mislim da onda ionako imas onu i pripremu i cekas da pocne djelovati spinalna ili koju vec imas tako da ce imati vremena da dodje.
i tako svi kazu ''odmorite prije, jer kad dodje beba necete'', a nitko od nas ne odmara ehehhehe
Cestitke novopecenim mamicama menu se cini da cete me vise sve vi pripremiti psihicki za porod nego ja sama sebe samo hrabro zene, kneginja imam bas neki dobar osjecaj da ces se uspiti otvoriti i da ces procu bez carskog. Ja i dalje lezim na livom boku, ledja su me od lezanja pocela boliti, i nadam se da cemo sto dulje ovako 2 u 1 izdrzati.
A kad smo kod nasih muskaraca- moj je maloprije sletio u Zg i za par sati je u Zd napokooon!!!! i ne mogu vam opisati koliko san sritna, vec me hormoni soraju pa ni se place, pa me mali mlati nogicama, i on sve osjeca je da je zadnjih mj na brodu, ali maksimalno je posvecen nama koliko to moze biti dok je tamo. Samo inan osjecaj da ce ga panika prati i da ce me cilu noc gledati i provjeravati kako smo
Plavojka danas je ok, ne osjećan nikakve bolove, al svejedno ću popodne na CTG da se umirim...I sad se držin za ograde, zidove, ljude kad hodan, neću da mi se ponovi takva glupost.
Dragi mi je jučer skoro umra od straha kad me naša onako na podu raskeljenu ispod stepenica, a čini mi se da zadnjih dana i on napokon postaje svjestan da bebač dolazi. Složili smo krevetić i baš je komentira kako će ubrzo tamo kmečati beba heheheh. Situacija nam je malo kompleksna jer je njegova mama bolesna i slabo pokretna, pa se brine za nju i radi i brine za mene...nije mu lako....
Kenignja još maloooo, napeto je!
Zara6 mi se možda i vidimo u rodilištu, termin mi je za 2 tjedna, ali ako se malena požuri...
Sortiraj odgovore
Najstariji