Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    21. Rujan 2015. 18:36

Dosao nalaz brisa na streptokok, negativno i bas mi drago jedino, imam eserihiju i dobila sam neki antibiotik Noflox, ali u uputama pise da ga trudnice nebi trebale koristiti jer moze ostetiti plod i sad ne znam sto da radim (btw moja ginicka je specificna i ne zna bas s trudnicama, napravila je par vaznijih gresaka prilikom vodenja moje trudnoce tako da joj bas ne vjerujem) . 

Preksutra ulazim u 37.tjedan trudnoce i kako kaze ginekolog s odjela, mogu se slobodno poroditi i da vam pravo kazem, osjecam se sigurnije kad udem u 37.tt a osim toga toliko sam krupna, da ne znam kako bih uspjela izdrzat jos tri tjedna do termina, mislim da bi mi se raspukao stomak, sav mi je napet i tvrd, ko balon sam 

kris555
    21. Rujan 2015. 18:44

Evo da se javim, danas u 15 10 stigao je moj mali decko, 49 cm, 3100 tezak :) 

Ono su ipak bili pravi trudovi, stigla sam u bolnicu 8 cm otvorena, brzo je sve bilo gotovo, samo sto je bolilo stvarno jako.. Malo sam popucala nisu me rezali i imam tri sava ja mislim.. Sad se odmaram dok mi ne donesu bebaca :)

Oliva4
    21. Rujan 2015. 18:57

kris čestitam!! super da je i tebi sve prošlo brzo..uživaj!

Sanjarica
    21. Rujan 2015. 19:02

Ajjj... Kris cestitke!!!!!  
    Kad citam vasa iskustva ispada da je sve nekako lako i da brzo ide...heheh... Bas mi je drago... 

Ja se isto jezim od same pomisli na klistir... Kaze mi jedna cura da su joj ga dali i da doslovno nije jadna stigla do wc-a, ali je rekla da u tom trenutku ti uopce nije bed i da su sestre bile ok i rekle joj da nije ni prva ni zadnja kojoj se to desilo tako da...ne sekirajmo se... 

Ja sam prosli puta nakon vaginalnog pregleda imala neki lagani smeckasti iscjedak ali kazu da je to normalno tako da se nisam sekirala al bome danas kad me gledao dole bolilo me full...al iscjetka danas nema... 

Saljem svima pozd i sretno svima... Posebno tebi kneginja koja si u totalnom strahu zelim sve naj i vidjet ces- nakraju ces imat porod za pozeljet...drzim fige!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pupa5
    21. Rujan 2015. 19:29

Kris cestitam!! Tko ti je bio na porodu? Mozda se i sretnemo na odjelu za babinjace ako i ja budem te srece :)

Branchi
    21. Rujan 2015. 19:48

Kris cestitam!!!! Znaci ovi jutarnji su bili pravi :)))
    Ovaj tjedan najvise bebica, a tek je ponedjeljak :)

Sretno svima po noci i sutra pa se cujemo sutra sa novostima :)))

kneginja
    21. Rujan 2015. 19:51

drage moje fala svakoj na podršci :D
    moj dan protekao u mlaćenju prazne slame hahahah
    sad spremila vrecicu za sestre..malo slatkog...nek se nadje...vidila sma u rodilistu da je to obicaj da zene daju pri izlasku...nije nikakvo mito i korupcija...mala vrecica gulozarija koje ce dvi sestre smazat uz jednu kavicu :D

i sad odo malo naaaaaaaaaapokon usisat stan...pa poslije peglat...ajme da moram se i izdepilirat ...jbte nisam normalna hahahha

ljubim vas sve...posto necu imat interneta...mislim da me nece bit 3-4 dana...ovisi kad cu rodit....Pomolite se za nas :D

Anci2225
    21. Rujan 2015. 20:18

Kris cestitam.

Kneginja mislit cemo na tebe da bude sto krace i bezbolnije.
    Javi se kad ces moci.

Svima zelim mirnu noc

Cvarak
    21. Rujan 2015. 20:34

Ajme
    Kriss ceatitke i ostalim mamicama!!!!! Bome brzo ti to rijesila!!! Kneginja seceru moj ;)) drz mi se!!! I drz se!!! Ti si tu nas sve dizala iz strahova i smirivala nema mjesta za paniku bude sve kako treba!! Ja isla po nalaze secera i naravno da su u redu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.