Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    21. Rujan 2015. 11:13

Nove mamice cestitam!!! Ajme  vec nam se pol grupe porodilo.... Kriss ti si samo par dana prije mene i vec trudovi ufff ufff.....a ja nikako da spremim torbu za sebe i curicu kad ce muz doc po nas!  Jos danas po gradu bauljam isla vadit krv pa idem po nalaze.....uffff kad dodjem doma moram sve pripremit! Al znam da cu se zavalit u kauc i necu mrdat hehe!! Budim se svako malo po noci jutros se jedva digla i sad sam sta ne zaspim .... Joj ja uopce neznam jel bi uzela epiduralnu ili ne ?!?!

plavojka
    21. Rujan 2015. 11:14

Cestitam naanaa!!!! Dobrodosao mali misko!!

A kneginja, ja sam ziher, ako ne do podne, ima da nam se do 14h javis puna dojmova!! Samo ti odmaraj danas, svjetske teme su bitna stvar, tko zna kad ces se opet imat vremena s nijima bavit ;)

Pomalo
    21. Rujan 2015. 11:17

Una i Naanaa cestitam na bebicama, bas sto kneginja kaze po pricama kao da ste dosli i rodili i sve gotovo :) uzivajte u svojim malim ljubavima :) punoo pusa :*

Cure koje ocekuju sad svaki dan, dal vam se cini kao da ti dani prolaze toliko sporo, ne mogu to opisat, sto sam blize to mi vrijeme sporije prolazi. Upravo pricala sa frendicom koja ima 5 djece i kaze imala je jedan inducirani, a ostalo sve prirodno, da je razlika nebi i zemlja i da su joj govorili da izmedu trudova kad pocnu jace sibati da dise, ali i da polako tiska ne svom snagom kakp bi se brze otvorili i kako bi si olaksala malo. Evo meni se vratile mucnine, glavobolja, proljev, sve kao da sam opet na pocetku trudnoce. Zgaravica mi je postala normalna stvar, kazu moji da ce malac vec rep moc vezat kad se rodi :) svi smo rodeni sa punoooo kose.

Malo sam vam se izjadala, vise ne znam sta da radim, nikako ti dani da produ.

Branchi
    21. Rujan 2015. 11:27

Naanaa, cestitam :) stvarno zvuce ko porodi iz snova, cas posla :D

Plavojka, ja sam do sad bila 3 puta u petrovoj i svaki put bio drugi doktor :) najsimpaticnija mi je bila zadnji put sad u petak, neka mlada doktorica, jer navise prica i pita :)
    na ctg-u su sestre i one ne govore nesto previse, osim kako da se namjestis ako se beba ne rita, a doktor na pregledu poslije objasni sve.

s mamom sam za vikend radila ajvar i sad ga tamanim svako malo hehehe. oprala sam i ujutro kosu pa ako nesto bude danas/sutra, da budemo spremni :)
    ovo je cini se udarni tjedan :D

Sanjarica
    21. Rujan 2015. 12:05

Naanaa cestitke!!!! 

Ja evo dosla kuci s pregleda... Otvorena 2 prsta i to je to... Pregled opet za 7 dana ako sr sta ne promjeni... Odo u krpe sad, koma sam! 😉😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    21. Rujan 2015. 12:06

Cvarak, i ja se isti full premisljam oko epiduralne, jedino toga me i je trta oko poroda.. Al dobro, odlucila sam jednostavno vidjeti sto ce mi doktori preporuciti i tako i napraviti..

Mene ubiiiiijaaaaa bol u desnom koljenu :(( Imala sam inace problema s njim, a sad svakodnevno boli, sad vc pomalo i sepuckam.. Nadam se da ce se to smiriti..

A robica za izlazak bebe, e pa ja stvarno ne znam sto da spakiram.. Termin mi je 14.10., koliko debelo se tad beba oblaci?

Kak se inace bebe oblace? Koliko slojeva?? Jucer me bas uhvatila panika jer sam skuzila da nemam pojma o tim stvarima. :((

Megi kako si ti danas, nakon tih glupih stengi jucer?

plavojka
    21. Rujan 2015. 12:11

E da, vidim da smo svi u pranju kose ;))
    Kaj mislite, jel moguce oprat kosu doma kad nas ulove trudovi? Ja se planiram tusirat i brijat noge, al ne znam jel moguce u toj cijeloj strci i kosu prat..

Branchi
    21. Rujan 2015. 12:19

vecina frendica je kad su krenuli trudovi i otusirala se i oprala kosu i izfenirala :) 
    kazu da kad krene, dok je to jos lagano da se moze malo odspavat da se odmori - ja sumnjam da bi mogla zaspat....ili se u miru spremit.

bas je frendica rodila u petak, sve se cini tako lagano kad opisuje :) 

ja nisam sigurna za epiduralnu, zasad mislim da ne bi trazila.
    bolje da se pripremim da necu uzet, nego da mislim da ocu pa dodjem toliko otvorena da je ne mogu ni uzet ni da zelim....to je bar moja teorija :)

Pupa5
    21. Rujan 2015. 12:35

Cestitke novim mamicama i sretno onima koje idu roditi! 
    Kris, nadam se da ces danas u rodiliste, bas sam bila gore na pregledu i Bolanca je gore, on je divan!! Da te bar on zapadne, nema vece srece :)
    U biti, moram reci da su me sad vec 4 razlicita doktora pregledavala u Vinogradskoj i svi se cine stvarno super. 
    Ja jos uvijek nista, nalaz isti kao prije 10 dana, setam okolo otvorena 3 cm i ni makac vise. Nadam se trudovima, drzite mi fige! Cure koje misle da im sporo prolaze dani, cekajte tek da vam prodje termin... Imam osjecaj da sam trudna 20 godina i da cu zauvijek biti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.