Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    21. Rujan 2015. 15:19

Megi  javi obavezno sto je bilo na CTG-u, najvjerojatnije je sve u redu, masu puta sam slusala o tome kako su bebe dobro zasticene u nama. Ja se nadam da cu sto blize terminu izdrzati jer sam prat otvorena, a termin mi je  31.10. tako da ima jos dosta do tad, a ti samo polako 

Je li kojoj nakon vaginalnog pregleda 3 dana isao smeckasti iscjedak? Jer govori ni gin da mi ono prije th dana mozda nije bio sluzni cep nego od pregleda mali ugrusak ili tako nesto i da je taj iscjedak kasnije normalan  par dana nakon pregleda. Sad ne strah svakog novog vaginalnog, bolje kad oni sto manje cackaju po nama, ali eto morati ce viditi kakva je situacija.

P.s. izbacila sam sapon i fen iz torbe za bolnicu, a ubacila vlazni toaletni papir po  preporuci Ryanne. I gdje da nabavim dobro preklopno ogledalce?

Branchi
    21. Rujan 2015. 15:37

Zara, meni ti je isto isao taj smedji iscjedak nakon pregleda, to je normalno. Ali me zadnja dva tjedna nisu pregledavali, smao ctg jer vele bolje sto manje cackat.

Ogledalca imas svuda - bipa, dm...znaju imat i kombinaciju cetke i ogledalca - zacudjujuce je malo to a prakticno :)

kneginja
    21. Rujan 2015. 16:06

e jel zna koja kako izgleda taj klistir pred porod...joj meni to ne izlazi iz glave...Koliko je sve napredoalo..pa da nema neki nacin da zena to sama obavi :( 

Ja sam i dalje u komi hahah
    samo sidim i gledams ta sve moram napravit...a posa mi se nekako gomila sam od sebe :D

bit ce nocas cilu noc klapanja po stanu ahhahah

I zamislite mentalnog sklopa...od svih horora koje ce mi radit u narednih xy sati u bolnici..meni iz glave ne izlazi taj faking klistir...nekako ga dozivljavan uzasno brrr..aj ako koja vec zna nek objsni proceduru

Ryanne
    21. Rujan 2015. 16:31

Kneginja, klistir je sasvim bezazlena stvar oko svega toga. Ne boli nimalo, moooozda je malo neugodan, a stvarno je ucinkovit. Usred trudova ti dobro dodje bilokakvo olaksanje. Hahaha..

Uopce ne razmisljas o neugodi ni bilo cemu drugome. Samo znas da se to mora obaviti. 

Polegnu te na ginekoloski stol, stave ti cjevcicu, uliju u kroz nju vode, puste te da seces kraj wc-a, ulovi te nakon par minuta i to je to.  Kamilica naspram poroda. 

Ryanne
    21. Rujan 2015. 17:18

Ma kakvi, ne ulovi te odmah. Ja sam setala dobrih 5 min prije nego me ulovilo. A onda sam isla nekoliko puta.

Cvarak
    21. Rujan 2015. 17:34

A jel poslije tog klistira ti je mokro iza sve ti curi voda ili...joj ja si to nemogu predocit !?!?!

Pupa5
    21. Rujan 2015. 17:50

Cure, meni je toliko drago kad citam vase postove jer nekad mislim da sam luda zbog raznoraznih strahova a pnda vidim da sve imamo iste strahove pa mi je lakse. Kneginja, ja sam prosla taj klistir kod svoje neuspjele indukcije i nije nimalo strasno - bezveze! A bojala sam se... Kod nas se to radi da stojis, rasisris guzove (da, da),  sestra ti stavi nekakvu cjevcicu sa toplom vodom i nist to nije neugodno bas... Traje pola minute mozda, i jabti mogu rec da je mene odmah copilo i da sam jedva stigla do wc-a na drugom kraju hodnika. I isla sam normalno jednom na wc, to je izaslo bez napora i nista nije bolilo i osjecala sam se bas procisceno :). Eto, da mi je netko rekao da cu u detalje opisivat klistir, rekla bi mj da je  lud, al znam da ce ti biti lakse kad cujes pozitivno iskustvo.

Sto se tice mog muza, isto sam dobila zabranu zvanja, samo smijem slat poruke jer inace odmah misli da radjam. Na iglama je, pogotovo od kad sam bila u bolnici i trebala rodit ali drzi se i pun je podrske :). Zapravo oboje jedva cekamo.

Za iscjedak nakon pregleda - ja sam nakon prve amnioskopije imala sukrvicu i to dosta, onda mi je dan nakon ispao sluzavi cep i vec mi tjedan dana tu i tamo jos koji manji ispadne. Imala sam u zadnjih 10ak dana 4 pregleda sa amnioskopijama i nakon njih nije bilo sukrvice, tj jako malo, a zanimljivo je kad su me muski pregledavali da nije uopce bilo sukrvice.

Strije - ja sam dobila samo po grudima ali gledam scaki dan u strahu hoce li se koja gadura prosvercat i na trbuh, za sad ih nema!

Saljem svima puse i pozitivne misli!

Ryanne
    21. Rujan 2015. 17:50

Ne, ne curi. S razlogom imamo misic sfinkter. Nista ti ne curi. Ako i osjetis poriv, dok ti ne "pustis" nista ne curi ni ne ide van.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.